Pokémon 20th Anniversary

Vuosi 2016 sisältää yllätyksiä kaikille Pokémon-faneille. Tule mukaan juhlimaan kanssamme Pokémonin 20v. juhlavuotta! Tai Train On kuten sanomme Pokémon-kielellä.

Myyttisten Pokémonien latausmahdollisuudet

Tänä vuonna tarjoamme 11 myyttistä Pokémonia, jotka jaetaan eri tavoin juhlavuoden aikana alkaen helmikuussa 2016.Neljä latausmahdollisuutta hoidetaan koodilipukkeiden avulla. Nämä ovat Mew, Darkrai, Arceus ja Genesect ja ne tullaan järjestämään BR-Lelut -myymälöissä. Ilmoitamme myöhemmin näiden kampanjoiden päivämääristä. Koodeja on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Muut seitsemän latausmahdollisuutta hoidetaan Wi-Fi-koodien avulla, jotka saat yhdistämällä laitteesi langattomasti internetiin ja Nintendo Network -palveluun. Digitaaliset jakelut järjestetään 1.-24. päivä kyseisten kuukausien aikana.

#Pokemon20 on virallinen hashtag, jota Pokémon-fanit ympäri maailmaa käyttävät. Voit jakaa suosikkikuvasi tai suosikkimuistosi sosiaalisen median kanavien kautta!

 • Mew: 22. helmikuuta - 30. huhtikuuta 2016, kaikissa BR-Lelut -myymälöissä


 • Celebi: 1-24. maaliskuuta 2016 Nintendo Networkin kautta


 • Jirachi: 1-24. huhtikuuta 2016 Nintendo Networkin kautta


 • Darkrai: 18. toukokuuta - 31. heinäkuuta, kaikissa BR-Lelut -myymälöissä


 • Manaphy: 1-24. kesäkuuta 2016 Nintendo Networkin kautta


 • Shaymin: 1-24. heinäkuuta 2016 Nintendo Networkin kautta


 • Arceus: 17. elokuuta - 31. lokakuuta 2016, kaikissa BR-Lelut -myymälöissä


 • Victini: 1-24. syyskuuta 2016 Nintendo Networkin kautta


 • Keldeo: 1-24. lokakuuta 2016 Nintendo Networkin kautta


 • Genesect: Marraskuu 2016, kaikissa BR-Lelut -myymälöissä


 • Meloetta: 1-24. joulukuuta 2016 Nintendo Networkin kautta

Pyydystä myyttinen Keldeo!
1. - 24. lokakuuta 2016 | Nintendo Networkin kauttaMyyttinen Keldeo Pokémon esiintyi alun perin Pokémon Black Version ja Pokémon White Version -peleissä Ordinary Form -muodossa, ja muuttui sitten majesteettiseen Resolute Form -muotoon opittuaan Secret Sword -liikkeen Pokémon Black 2 ja Pokémon White 2 -peleissä. Nyt voi saada Keldeo Pokémonin Ordinary Form -muodossaan Nintendo Networkin kautta Pokémon Omega Ruby ja Pokémon Alpha Sapphire -peleissä! Vieraile sitten Move Tutorin luona Mauville Cityssä opettaaksesi Keldeolle sen Secret Sword -erikoisliikkeen.

Lataa Keldeo Nintendo Networkin kautta 1. lokakuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby,  Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Keldeo on ladattavissa vain 24. lokakuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Keldeo Nintendo Networkin kautta valitsemalla ensin MYSTERY GIFT pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi RECEIVE GIFT. Valitse YES ja valitse sitten GET VIA INTERNET ja lopuksi vielä YES. Vieraile missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Keldeo sieltä. Muista tallentaa pelisi!


Pyydystä myyttinen Victini!
1. - 24. syyskuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta


*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***Ihastu voimakkaaseen, myyttiseen Victini Pokémoniin Nintendo Networkin kautta osana Pokémonin 20v. juhlavuotta! Pelaajat pystyivät kohtaamaan Victinin alun perin Liberty Gardenissa Pokémon Black Version ja Pokémon White Version -peleissä, jos heillä oli käytössään Liberty Pass. Nyt voit taas saada Victinin, mutta vain rajoitetun ajan!

Lataa Victini Nintendo Networkin kautta 1. syyskuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby,  Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Victini on ladattavissa vain 24. syyskuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Victini Nintendo Networkin kautta valitsemalla ensin MYSTERY GIFT pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi RECEIVE GIFT. Valitse YES ja valitse sitten GET VIA INTERNET ja lopuksi vielä YES. Vieraile missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Victini sieltä. Muista tallentaa pelisi!


Pyydystä Arceus BR-Lelut -myymälöissä!

17. elokuuta - 31. lokakuuta 2016 | koodilipuke kaikissa BR-Lelut -myymälöissäMyyttinen Arceus esiintyi alun perin Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä. Arceus voi muuttua miksi tahansa Pokémon-tyypiksi, kun se kantaa vastaavaa Plate-esinettä. Näitä esineitä löytyy useista eri paikoista Hoenn-alueella Pokémon Omega Ruby ja Pokémon Alpha Sapphire -peleissä.

Arceus tulee olemaan saatavilla BR-Lelut -myymälöissä 17. elokuuta - 31. lokakuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä ilmainen koodi kassalta, jotta voit saada Arceuksen Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä.

Huomio! Kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 30. marraskuuta 2016!

Näin voit käyttää koodia:

1. Varmista, että Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS -laitteesi on yhdistetty internetiin (Wi-Fi).
2. Valitse ”MYSTERY GIFT” pelin päävalikosta.
3. Valitse sitten ”RECEIVE GIFT” ja ”YES”.
4. Valitse sitten ”GET WITH CODE”, ja sitten ”YES” ja ”YES” uudestaan muodostaaksesi yhteyden internetiin.
5. Kirjoita koodi.
6. Katso, kun Arceus ilmestyy peliisi!
7. Vieraile missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa saadaksesi Arceuksen.
8. Varmista nyt, että tallennat pelisi! TÄRKEÄÄ!


On aika pyydystää myyttinen Shaymin!
1. - 24. heinäkuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***Pokémonin 20v. juhlavuosi jatkuu kesällä Shayminillä! Rajoitetun ajan voit saada myyttisen Shaymin Pokémonin Nintendo Networkin kautta. Shayminillä on samat liikkeet kuin mitä sillä oli Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä. Shaymin on Land Forme -muodossa. Vie tämä Pokémon perheelle, joka sijaitsee Route 123:lla Pokémon Omega Ruby tai Pokémon Alpha Sapphire -pelissä saadaksesi Gracidea-kukan, jonka avulla voit kehittää Shayminin Sky Forme -muotoonsa.

Lataa Shaymin Nintendo Networkin kautta 1. heinäkuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby,  Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Tämä Pokémon on ladattavissa 24. heinäkuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Shaymin Nintendo Networkin kautta valitsemalla ensin MYSTERY GIFT pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi RECEIVE GIFT. Valitse YES ja valitse sitten GET VIA INTERNET ja lopuksi vielä YES. Vieraile missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Shaymin sieltä. Muista tallentaa pelisi!


Pyydystä myyttinen Manaphy!

1. - 24. kesäkuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***Manaphy on seuraava myyttinen Pokémon, jota jaetaan Nintendo Networkin kautta Pokémonin 20v. juhlavuoden kunniaksi. Manaphy esiintyi ensimmäistä kertaa Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä, mutta sen muna oli ensin hankittava Nintendo DS:n Pokémon Ranger -pelissä. Nyt voit saada tämän erittäin harvinaisen Pokémonin Nintendo Networkin kautta!

Lataa Manaphy Nintendo Networkin kautta 1. kesäkuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby,  Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Tämä Pokémon on ladattavissa 24. kesäkuuta 2016 asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta!

Pyydystä Manaphy Nintendo Networkin kautta valitsemalla ensin MYSTERY GIFT pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi RECEIVE GIFT. Valitse YES ja valitse sitten GET VIA INTERNET ja lopuksi vielä YES. Vieraile missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Manaphy sieltä. Muista tallentaa pelisi!Darkrai on unelmiesi Pokémon!
18. toukokuuta – 31. heinäkuuta 2016 | koodilipuke kaikissa BR-Lelut -myymälöissä

*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***Ensimmäistä kertaa Pokémon Diamond ja Pokémon Pearl -peleissä esiintynyt myyttinen Darkrai on heittänyt pitkän varjon Pokémon-maailman päälle. Tämä voimakas ja sysimusta Pokémon palaa juhlistamaan Pokémonin 20v. juhlavuotta, tällä kertaa kampanjalla, joka järjestetään kaikissa Suomen BR-Lelut -myymälöissä! Mahtavilla liikkeillä ja Bad Dreams -kyvyllä Darkrai tulee varmasti aiheuttamaan painajaisia vastustajillesi.

Darkrai tulee olemaan saatavilla BR-Lelut -myymälöissä 18. toukokuuta – 31. heinäkuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä (ilmainen!) koodi kassalta, jotta voit saada Darkrain Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä. Huomioi, että kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 31. elokuuta 2016.

Näin voit käyttää koodia:

1. Varmista, että Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS -laitteesi on yhdistetty internetiin (Wi-Fi).
2. Valitse ”MYSTERY GIFT” pelin päävalikosta.
3. Valitse sitten ”RECEIVE GIFT” ja ”YES”.
4. Valitse sitten ”GET WITH CODE”, ja sitten ”YES” ja ”YES” uudestaan muodostaaksesi yhteyden internetiin.
5. Kirjoita koodi.
6. Katso, kun Darkrai ilmestyy peliisi!
7. Vieraile missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa saadaksesi Darkrain.
8. Varmista nyt, että tallennat pelisi! TÄRKEÄÄ!


Pyydystä myyttinen Jirachi!
1. - 24. huhtikuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***

Voit ladata myyttisen Jirachin Nintendo Networkin kautta 1. huhtikuuta 2016 alkaen Nintendo 3DS:n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Jirachi on ladattavissa 24. huhtikuuta 2016 asti. Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta!

Pyydystä Jirachi Nintendo Networkin kautta valitsemalla RECEIVE GIFT pelisi valikossa. Valitse "YES" ja valitse sitten "GET VIA INTERNET" ja lopuksi vielä "YES". Vieraile sitten missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Jirachi sieltä. Muista tallentaa pelisi!


Pyydystä myyttinen Celebi!
1. - 24. maaliskuuta 2016 | Nintendo Networkin kautta

*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***


Tämä on toinen myyttinen Pokémon, jota jaetaan Pokémonin 20v. juhlavuoden kunniaksi! Celebi esiintyi ensimmäistä kertaa Pokémon Gold ja Pokémon Silver -peleissä, jotka julkaistiin Game Boy Colorille. Nyt Celebi on jälleen saatavilla rajoitetun ajan Nintendo Networkin kautta! Tällä Celebillä on samat hyökkäykset kuin alkuperäisellä ja se on valmis sekoittamaan vastustajansa ja tukemaan joukkuettaan taisteluissa.

Lataa Celebi Nintendo Networkin kautta 1. maaliskuuta 2016 alkaen Pokémon Omega Ruby,  Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -peliin. Tämä Pokémon on ladattavissa 24. maaliskuuta 2016 asti.

Pyydystä Celebi Nintendo Networkin kautta valitsemalla RECEIVE GIFT pelisi valikossa. Valitse "YES" ja valitse sitten "GET VIA INTERNET" ja lopuksi vielä "YES". Vieraile sitten missä tahansa POKÉMON CENTERissä ja nouda Celebi sieltä. Muista tallentaa pelisi!
Pyydystä myyttinen Mew!
22. helmikuuta - 30. huhtikuuta 2016

*** Huomio: Tämä latausmahdollisuus on päättynyt! ***

Aloita Pokémonin 20v. juhlavuosi pyydystämällä myyttinen Mew! Mew oli yksi ensimmäisistä myyttisistä Pokémoneista, jonka pystyi saamaan alkuperäisissä Pokémon Red ja Pokémon Blue -peleissä. Mew palaa nyt melkein samalla tavalla kuin se ilmestyi pelaajille lähes 20 vuotta sitten. Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta saada tämän ensimmäisen myyttisen Pokémonin!

Mew tulee olemaan saatavilla yksinoikeudella BR-Lelut -myymälöissä 22. helmikuuta ja 30. huhtikuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä (ilmainen!) koodi kassalta, jotta voit saada Mew'n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä. Huomioi, että kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 31. toukokuuta 2016.

Näin voit käyttää koodia:

1. Varmista, että Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS -laitteesi on yhdistetty internetiin (Wi-Fi).
2. Valitse ”MYSTERY GIFT” pelin päävalikosta.
3. Valitse sitten ”RECEIVE GIFT” ja ”YES”.
4. Valitse sitten ”GET WITH CODE”, ja sitten ”YES” ja ”YES” uudestaan muodostaaksesi yhteyden internetiin.
5. Kirjoita koodi.
6. Katso, kun Mew ilmestyy peliisi!
7. Vieraile missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa saadaksesi Mew'n.
8. Varmista nyt, että tallennat pelisi! TÄRKEÄÄ!

You gotta catch 'em all! #Pokemon20


Lisätietoja

Käy virallisella sivustolla saadaksesi lisätietoja Pokémonin 20v. juhlavuodesta. Huomioi, että latausmahdollisuuksien päivämäärissä ja jakelutavoissa on paikallisia eroavaisuuksia.


©2016 Pokemon. ©1995-2016 Nintendo/Creatures lnc./GAME FREAK inc. TM, ®, and character names are trademarks of Nintendo.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus