Nintendo @ GameXpo 2016, Helsingin Messukeskus 4.-6.11.2016

Täysin uudet Pokémon-seikkailut, Pokémon Sun ja Pokémon Moon -pelit pelattavana tänä viikonloppuna GameXpo-pelimessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

GameXpo on uusi pelitapahtuma kaikille pelaajille ja pelaamisesta kiinnostuneille. Nintendo on mukana messuilla VPD Pelikaupan osastolla 7c39. Tervetuloa pelaamaan!


Seuraavat Nintendo-uutuudet pelattavana osastollamme:

Pokkén Tournament (Wii U)Taistele Pokémon-hahmoilla täysin uudella tavalla! Pokkén Tournament -pelin taisteluareenalla voit tehdä useita erikoishyökkäyksiä ja voittaa Pokkén Tournament -mestaruuden! Opit monia taistelutyylejä ja erilaisia yhdistelmiä.

Lue lisää pelistä täällä!


Paper Mario: Color Splash (Wii U)Paper Marion uusimmassa toimintaseikkailussa Wii U:lle hän saapuu värikkäälle Prism Island -saarelle. Jokin on kuitenkin pahasti pielessä, sillä saari ei ole niin värikäs kuin se on yleensä ollut. Joku on varastanut kaikki värit sieltä!

Lue lisää pelistä täällä!


Pokémon Sun & Pokémon Moon (3DS)Olet Pokémon-kouluttaja, joka lähtee seikkailuun trooppiselle Alola-alueelle. Täällä sinua odottaa suuri seikkailu ja uudet Pokémonit, joita kukaan ei ole aikaisemmin pyydystänyt. Vieraile neljällä kauniilla ja aurinkoisella trooppisella saarella sekä yhdellä jännittävällä, keinotekoisella saarella. Valmistaudu täysin uuteen Pokémon-seikkailuun!

Lue lisää pelistä täällä!


Super Mario Maker for Nintendo 3DSSuper Mario Maker Nintendo 3DS:lle! Nyt myös Nintendo 3DS -käsikonsoleilla pelaavat saavat mahdollisuuden luoda omia Super Mario -kenttiä.

Lue lisää pelistä täällä!


Mario Party: Star Rush (3DS)Liity Marion ja hänen ystäviensä joukkoon party-pelissä, jota jopa neljä pelaajaa voi pelata samanaikaisesti. Liikuta pelihahmoasi vapaasti kentillä ja löydä liittolaisia, joita voit rekrytoida. Mario Party Star Rush -pelissä et ole sidottu mihinkään tiettyyn vuorojärjestykseen, kaikki heittävät noppaa, suunnittelevat ja liikuttavat pelihahmojaan samanaikaisesti.

Lue lisää pelistä täällä!
KUVAUTA ITSESI SUPER MARION KANSSA!GameXpo-pelimessuilla voit myös bongata Super Marion, joka tervehtii messuvieraita! Tule ja hanki hauska messumuisto kuvauttamalla itsesi Super Marion kanssa.


Aukioloajat
Perjantaina 4.11. klo 12–20
Lauantaina 5.11. klo 9–19
Sunnuntaina 6.11. klo 10–17

Lisätietoja GameXpo-messuista täällä. Tervetuloa!


NINTENDO SHOW DIGI-GAME-LAVALLA!
GameXpon Digi-Game-lavalla kisataan Pokkén Tournament -mestaruudesta! Perjantaina 4.11. ja lauantaina 5.11. järjestämme Pokkén Tournament -miniturnauksen, jossa Pokémon-kouluttajat poimitaan satunnaisesti yleisön joukosta kisaamaan lavalle. Palkitsemme voittajat herkullisilla palkinnoilla!

Kuka on GameXpo-messujen paras Pokkén Tournament -taistelija? Tule mukaan ja näytä taitosi taisteluareenalla!


Digi-Game-lavan Nintendo Show

Perjantai 04.11.
Klo 14:00 - 14:30 Pokkén Tournament -miniturnaus

Lauantai 05.11.
Klo 11:30 - 12:00 Pokkén Tournament -miniturnaus

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus