Nintendo @ DigiExpo 2015, Helsingin Messukeskus 30.10. - 1.11.2015

Vuoden kovimmat Nintendo-uutuudet pelattavana DigiExpossa ensi viikonloppuna 30.10. - 1.11.2015!DigiExpo-messut on vuoden ehdoton kohokohta kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Nintendo on tänä vuonna mukana messuilla VPD Pelikaupan osastolla 6d89.

NINTENDO TARJOAA VAUHDIKKAITA JA VÄRIKKÄITÄ PELIHETKIÄ KOKO PERHEELLE!

Tuli juhlimaan kanssamme Super Mario Bros. -klassikon 30v. juhlavuotta Super Mario Maker -pelin merkeissä, kisaamaan ystävien ja perheen kanssa vuoden värikkäimmässä räiskintäpelissä 8 pelaajan Splatoon-moninpeleissä, seikkailemaan 4. joulukuuta Wii U:lle julkaistavan Xenoblade Chronicles X -roolipelin maailmoissa sekä testaamaan moninpelitaitosi Nintendo 3DS:n uudessa Zelda-pelissä, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes. Muista myös vauhdikkaat Nintendo-kisat pelilavalla koko messuviikonlopun ajan!Seuraavat Nintendo-pelit pelattavana osastollamme:


Super Mario Maker (Wii U)


Vapauta luovuutesi ja luo omia kaksiulotteisia Mario-kenttiä Wii U GamePad -peliohjaimen avulla. Rakenna oma upea sienivaltakunta ja luo ainutlaatuisia tasoja, joita ei ole koskaan aikaisemmin nähty Super Mario -pelissä. Jos haluat Goomban, joka kantaa Piranha Plantia, niin se on mahdollista. Ehkä haluat nähdä kymmenen Goombaa, jotka seisovat päällekkäin? Tai Piranha Plantin, joka lentää? Lähes kaikki on mahdollista Super Mario Maker -pelissä!

Lue lisää pelistä täällä.


Splatoon (Wii U)

Tuo väriä elämään tässä mukaansatempaavassa kolmannen persoonan räiskintäpelissä! Pelaat Inkling-olennolla, joka voi käyttää sekä ihmisen että mustekalan kykyjä ja tehtävänäsi on peittää vastustajasi alue kokonaan omalla musteellasi. Pelaa joukkueessa, neljä vs. neljä -periaatteella verkossa tai pelaa yksin. Splatoon on
erittäin värikäs ja kaoottinen peli. Täydellinen verkkopeli, josta voit nauttia ystäviesi kanssa!

Lue lisää pelistä täällä!


Xenoblade Chronicles X (Wii U)

Tutki suurta, eksoottista maailmaa ja pelasta ihmiskunta! Olet saapunut äskettäin löydetylle ja erittäin vaaralliselle planeetalle, mutta onneksi sinulla on käytössä raskaasti aseistettu robotti nimeltään Skell. Opettele käyttämään useita erilaisia taistelutekniikoita ja opettele kaikki mahdollinen uuden planeetan villieläimistä. Ulkoavaruudesta peräisin oleva rotu jahtaa sinua ja he yrittävät tuhota sinut ja kaikki muut ihmiset, joten sinun täytyy hyödyntää kaikkia käytössäsi olevia kykyjä selviytyäksesi. Tutki planeettaa ja liity vastarintaan tuhotaksesi viholliset.

Lue lisää pelistä täällä!


The Legend of Zelda: Tri Force Heroes (3DS)

Tämä viihdyttävä ja nerokas The Legend of Zelda -seikkailu on parhaimmillaan pelattuna yhdessä kahden ystävän kanssa, mutta sitä voi myös pelata yksin. Pelaa kolmella Link-hahmolla, jotka ovat kaikki erivärisissä puvuissa ja selvitä tiesi läpi tasojen, jotka ovat täynnä ansoja, päävihollisia ja arvoituksia. Kaikki kolme pelaajaa jakavat saman energiamittarin, joten heidän täytyy tehdä yhteistyötä selvittääkseen tämän seikkailun. Pelaa peliä muiden pelaajien kanssa, joilla on Nintendo 3DS, joko paikallisessa lähiverkossa tai verkossa.

Lue lisää pelistä täällä!"KUVAUTA ITSESI SUPER MARION KANSSA!"


DigiExpo-messuilla voit myös bongata itse Super Marion, joka juhlii 30v. juhlavuottaan! Tule ja hanki hauska messumuisto kuvauttamalla itsesi Super Marion kanssa.


Aukioloajat
Perjantaina 30.10. klo 12–20
Lauantaina 31.10. klo 9–19
Sunnuntaina 1.11. klo 10–17

Lisätietoja DigiExpo-messuista täällä. Tervetuloa!


PELILAVALLA TAPAHTUU!
DigiExpon pelilavalla Wii U:n Super Mario Maker -pelin Speed Run -nopeuskilpailu joka päivä! Luvassa on ainutlaatuista kisailua, jossa pelin kentät on suunniteltu nimenomaan DigiExpoa 2015 varten!

Kuka on DigiExpo-messujen nopein Super Marion pelaaja? Valitsemme innokkaimmat pelaajat yleisön joukosta mukaan kisaamaan pelilavalle ja palkitsemme parhaimmat pelaajat Mario-aiheisilla palkinnoilla. Tule mukaan ja näytä taitosi!


Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus