Nintendo @ DigiExpo 2014, Helsingin Messukeskus 31.10. - 2.11.2014

Loppuvuoden odotetuin Wii U -peli, Super Smash Bros. for Wii U on pelattavana ensimmäistä kertaa Suomessa DigiExpossa tänä viikonloppuna 31.10. - 2.11.2014!DigiExpo-messut on kohtauspaikka kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Nintendo on tänä vuonna mukana VPD:n osastolla 6d79 ja osastolla 6d59 Mercedes-Benz x Mario Kart 8 -rekan kanssa. Pääosassa messuosastoilla on Mario Kart 8:n lisäksi Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ja Super Smash Bros. for Wii U -pelit. DigiExpossa voit myös bongata ensimmäistä kertaa Suomessa loppuvuonna julkaistavia amiibo-figuureja. Tervetuloa pelaamaan!

Wii U:lle 28. marraskuuta 2014 julkaistava Super Smash Bros. for Wii U kokoaa Nintendon tunnetuimmat hahmot ja kolmannen osapuolen vieraat yhteen kaikkien aikojen kovatasoisempaan taistelujuhlaan. Uudet hahmot, esineet ja areenat tekevät pelistä täysin uudennäköisen. amiibo-teknologia tuo pelaamiseen erilaisen ulottuvuuden, kun klassiset Nintendo-hahmot voivat siirtyä langattomasti peliin. Super Smash Bros. for Wii U on pelattavana ensimmäistä kertaa Suomessa DigiExpossa!Mario Kart 8 - koe vauhtia ja moninpelaamisen riemua Wii U:lla! Näyttävä Mercedes-Benz x Mario Kart 8 -kiertuerekka saapuu DigiExpo-messuille. Kiertuerekassa on pelattavana Wii U -pelikonsolin vauhdikkaita ajokisoja tarjoava Mario Kart 8, joka sisältää mm. ilmaiseksi ladattavat kolme erilaista Mercedes-Benz -autoa: moderni Mercedes-Benz GLA, klassikko 300 SL Roadster sekä legendaarinen kilpa-auto Hopeanuoli. Tervetuloa testaamaan ajotaitosi Mario Kartin parissa ystävien ja koko perheen voimin!Vauhdikkaita hetkiä on luvassa myös DigiExpon pelilavalla päivittäin, kun yleisöllä on mahdollisuus päästä mukaan kisaamaan Wii U:n Mario Kart 8 -pelin merkeissä. Parhaimmat pelaajat palkitaan!

DigiExpon aukioloajat, lippujen hinnat ja muut tiedot löydät osoitteesta: www.digiexpo.fi. Tervetuloa!


Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus