Pokémon 20th Anniversary

Vuosi 2016 sisältää yllätyksiä kaikille Pokémon-faneille. Tule mukaan juhlimaan kanssamme Pokémonin 20v. juhlavuotta! Tai Train On kuten sanomme Pokémon-kielellä.
Myyttisten Pokémonien latausmahdollisuudet


Tänä vuonna tarjoamme 11 myyttistä Pokémonia, jotka jaetaan eri tavoin juhlavuoden aikana alkaen helmikuussa 2016.Neljä latausmahdollisuutta hoidetaan koodilipukkeiden avulla. Nämä ovat Mew, Darkrai, Arceus ja Genesect ja ne tullaan järjestämään BR-Lelut -myymälöissä. Ilmoitamme myöhemmin näiden kampanjoiden päivämääristä. Koodeja on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää. Muut seitsemän latausmahdollisuutta hoidetaan Wi-Fi-koodien avulla, jotka saat yhdistämällä laitteesi langattomasti internetiin ja Nintendo Network -palveluun. Digitaaliset jakelut järjestetään 1.-24. päivä kyseisten kuukausien aikana.

#Pokemon20 on virallinen hashtag, jota Pokémon-fanit ympäri maailmaa käyttävät. Voit jakaa suosikkikuvasi tai suosikkimuistosi sosiaalisen median kanavien kautta!Pyydystä myyttinen Mew!
22. helmikuuta - 30. huhtikuuta 2016

Aloita Pokémonin 20v. juhlavuosi pyydystämällä myyttinen Mew! Mew oli yksi ensimmäisistä myyttisistä Pokémoneista, jonka pystyi saamaan alkuperäisissä Pokémon Red ja Pokémon Blue -peleissä. Mew palaa nyt melkein samalla tavalla kuin se ilmestyi pelaajille lähes 20 vuotta sitten. Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta saada tämän ensimmäisen myyttisen Pokémonin!

Mew tulee olemaan saatavilla yksinoikeudella BR-Lelut -myymälöissä 22. helmikuuta ja 30. huhtikuuta 2016 välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vieraile myymälässä ja pyydä (ilmainen!) koodi kassalta, jotta voit saada Mew'n Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X tai Pokémon Y -pelissä. Huomioi, että kun olet saanut koodin, sinun täytyy käyttää se viimeistään 31. toukokuuta 2016.

Näin voit käyttää koodia:

1. Varmista, että Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS -laitteesi on yhdistetty internetiin (Wi-Fi).

2. Valitse ”MYSTERY GIFT” pelin päävalikosta.

3. Valitse sitten ”RECEIVE GIFT” ja ”YES”.

4. Valitse sitten ”GET WITH CODE”, ja sitten ”YES” ja ”YES” uudestaan muodostaaksesi yhteyden internetiin.

5. Kirjoita koodi.

6. Katso, kun Mew ilmestyy peliisi!

7. Vieraile missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa saadaksesi Mew'n.

8. Varmista nyt, että tallennat pelisi! TÄRKEÄÄ!

You gotta catch 'em all! #Pokemon20


Lisätietoja

Käy virallisella sivustolla saadaksesi lisätietoja Pokémonin 20v. juhlavuodesta. Huomioi, että latausmahdollisuuksien päivämäärissä ja jakelutavoissa on paikallisia eroavaisuuksia.


©2016 Pokemon. ©1995-2016 Nintendo/Creatures lnc./GAME FREAK inc. TM, ®, and character names are trademarks of Nintendo.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus