Viisi uutta Nintendo Selects -peliä tulossa Nintendo 3DS:lle 24. kesäkuuta!

Jos et ole vielä kokenut näitä Nintendo 3DS -klassikoita, Nintendo Selects -pelit ovat erinomainen tilaisuus sinulle. Seuraavat viisi Nintendo 3DS -peliä lisätään Nintendo Selects -sarjaan 24. kesäkuuta.

LEGO® CITY Undercover: The Chase Begins – Pelaa poliisialokas Chase McCainilla ja pysäytä kaikki rikolliset LEGO Cityssä. Sinulla on valtava avoin maailma tutkittavana ja monia jännittäviä tehtäviä selvitettävänä.The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Yksi Link-sankarin klassisimmista ja eeppisimmistä seikkailuista, jossa tavoitteenasi on löytää ja voittaa Ganondorf, varkaiden kuningas, joka puolestaan on etsimässä pyhää ja mahtavaa Triforcea. Tämä versio on huomattavasti parannettu versio alkuperäisestä pelistä ja nyt voit kokea seikkailun täysin kolmiulotteisena.

Mario & Luigi: Dream Team Bros. – Lähde Marion, Luigin ja Prinsessa Peachin kanssa lomalle salaperäiselle Pi'illo Islandille. Asiat menevät kuitenkin pieleen, kun Prinsessa Peach kidnapataan ja aavemainen lepakkokuningas Antasma vetää hänet mukanaan unimaailmaan. Onneksi Mario pääsee sinne nukkuvan Luigin unien kautta! Auta Mariota ja Luigia pulmien, vihollisten ja muiden esteiden kanssa löytääksesi ja vapauttaaksesi prinsessan tässä hauskassa roolipeliseikkailussa.Paper Mario: Sticker Star – Bowser on aiheuttanut sotkun ja nyt Paper Marion tehtävänä on korjata kaikki vahingot käyttämällä tarroja. Tämä on jännittävä seikkailu, jossa kaikki on tehty paperista. Taistele paperinohuita vihollisia vastaan käyttämällä useita erilaisia tarroja. Erilainen ja uskomattoman hauska seikkailu.

Nintendo presents: New Style Boutique™ – Näytä ainutlaatuinen tyylisi ja tule kaupungin uudeksi suunnannäyttäjäksi! Omaksu rooli paikallisen muotiliikkeen avustajana ja etene urallasi muotialalla. Peli sisältää n. 12 000 erilaista vaatetta ja esinettä. Valitse eri merkkien, tarvikkeiden ja laukkujen välillä. Tämä peli sopii täydellisesti pelaajille, joilla on tyyliä!Nintendo Selects on kokoelma klassisia ja suosittuja pelejä, jotka julkaistaan uudestaan nyt edullisempaan hintaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus