Pelaa Splatoon-pelin kokeiluversiota nyt lauantaina!

Eilen esitetyssä Splatoon Direct -lähetyksessä paljastettiin paljon uutta tietoa tulevasta Splatoon-pelistä. Voit pelata pelin kokeiluversiota verkossa huomenna lauantaina 9. toukokuuta kolmena eri aikana.Ohessa lyhyt yhteenveto eilisestä Splatoon Direct -lähetyksestä:

 

- Global Testfire -kokeiluversio: Jo nyt voit ladata ilmaisen kokeiluversion Nintendo eShopista, mutta voit pelata peliä verkossa lauantaina 9. toukokuuta seuraavina aikoina: klo 06:00-07:00, klo 14:00-15:00 ja klo 22:00-23:00. Tässä kokeiluversiossa tapaat ihmisiä eri puolilta maailmaa 4 vs. 4 -moninpeleissä, eli niin sanotuissa ”Turf War” -taisteluissa. Saatat myös tavata pelaajia, jotka ovat peräisin Nintendon Squid Research Labista!

- Neljä vastaan neljä verkkopeli: Kun Splatoon  julkaistaan Wii U -pelikonsolille 29. toukokuuta, on tärkeää valmistautua värikkäisiin taisteluihin verkossa. Ennen kuin astut uudelle taisteluareenalle, sinun täytyy miettiä mitä aseita ja esineitä aiot käyttää. Tietyt aseet toimivat eri tavoin riippuen areenasta. Tulet huomaamaan, että pelissä on uskomattoman paljon syvyyttä ja että valmistautuminen ja strateginen ajattelu ovat tärkeässä asemassa, jos haluat voittaa ja parantaa sijoitustasi. Jokaisen ottelun jälkeen pelaajat sekoitetaan ja heistä muodostetaan uudet joukkueet, joten yhtäkkiä voit joutua taistelemaan pelaajia vastaan, joiden puolella taistelit juuri äsken.

- Lisäsisältöä tulossa pelin julkaisun jälkeen: Julkaisun aikaan on käytössä viisi areenaa: Urchin Underpass, Saltspray Rig, Walleye Warehouse, Blackbelly Skatepark ja Arowana Mall. Nämä areenat tulevat olemaan erinomainen alku, mutta lisää areenoita on tulossa. Tietyt areenat ovat haastavampia, joten kannattaa aloittaa harjoittelu mahdollisimman pian, jotta olet valmis, kun uudet areenat saapuvat. Mikä parasta, voit ladata ne veloituksetta. Lisäksi peliin on tulossa muuta ilmaista lisäsisältöä kuten uusia aseita ja Tower Control -pelitila. Myöhemmin elokuun aikana peliin on tulossa suuri päivitys, jonka jälkeen voit pelata halutessasi, niin että molemmissa joukkueissa on vain ystäviäsi. Lisäksi peliin on tulossa pelitila nimeltään Rainmaker, joka on kolmas pelitila, jossa käytetään tilastoja. Tämä pelitila sisältää myös uusia esineitä.

- Splatfests: Peliin on tulossa myös pieniä tapahtumia nimeltään Splatfests, joissa pelaajat ympäri Eurooppaa pääsevät vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin kuten: Pidätkö kissoista vai koirista? Kun vastaat kysymykseen, valitset kummalla puolella taistelet Splatfestissä! Näissä tapahtumissa on omat tilastot ja voit saada niistä erittäin hyödyllisen esineen nimeltään ”Super Sea Snail”. Ensimmäinen Splatfest järjestetään 27. kesäkuuta. Kysymys tulee olemaan… Mistä musiikista pidät enemmän, rockista vai popista? Puoli, joka voittaa, saa ensimmäiset Super Sea Snail -esineet!

Haluatko saada lisätietoja? Katso Splatoon Direct klikkaamalla tästä! Puolituntia kestävä lähetys on täynnä mielenkiintoista tietoa Splatoon-pelistä. Tätä videota ei kannata missata!

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus