Nintendo-uutisia E3-messuilta

Tämän vuoden E3-messuilla Nintendo keskittyy vahvasti tulevaan The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliin.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U ja NX)
Tämän vuoden E3-messuilla Los Angelesissa saimme nähdä ensimmäistä kertaa pelikuvaa tulevasta The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelistä. Nintendo esitteli valtavaa avointa maailmaa, joka näytti lähes loputtomalta. Pian pääset tutkimaan Hyrulea kaikessa rauhassa ja valitsemaan oman reittisi läpi seikkailun. Katso pelin upea traileri täältä.Uusin seikkailu vie The Legend of Zelda -sarjan täysin uudelle tasolle rikkomalla useita sarjan aikaisemmissa peleissä esiintyneitä kaavoja. Esimerkiksi monet pelin pienemmät viholliset eivät enää ole hajallaan satunnaisesti ympäri maailmaa kuten aikaisemmissa peleissä. Tässä seikkailussa tulet huomaamaan, että tietyt viholliset elävät isommissa ryhmissä. Toinen uusi ominaisuus on, että Link voi nyt kiivetä. Hän voi kiivetä torneja ja muita korkeita rakennuksia pitkin. Hän voi kiivetä jopa korkean vuoren huipulle ja saada aivan upean näkymän. Korkealla vuoren huipulla ollessaan Link voi päästä helposti alas riippuliitimen avulla. Jos haluat mieluummin liukua alas Linkin kilven päällä seisten, se on myös mahdollista.Vihollisten löytäminen ja voittaminen on tärkeää. Voit halutessasi välttää niiden kohtaamisen, mutta jos haluat löytää uusia aseita, sinun täytyy voittaa ainakin osa vihollisista. Ruoka auttaa Linkiä saamaan takaisin menetyt sydämet ja antaa hänelle lisää voimia. Aivan kuten pelin nimikin kertoo, luonto on tärkeässä osassa tässä pelissä. On tärkeää tarkkailla säätä ja lämpötilaa, sillä ne vaikuttavat Linkin kykyyn selviytyä tässä valtavassa maailmassa. Sade ja salamat saattavat koitua Linkin kohtaloksi. Pukeudu lämpimästi, jos on kylmä tai hieman kevyemmin, jos on todella kuuma.Peli sisältää monia paikkoja, joista voi löytää aarteita, pulmia ja seikkailuja. Noin 100 Shrines of Trialsia odottaa sinua ja voit tutkia niitä missä tahansa järjestyksessä. Monilla pulmilla on useita eri ratkaisutapoja ja ne sisältävät paljon salaisuuksia.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild julkaistaan vuonna 2017 Wii U:lle ja Nintendon seuraavalle pelikonsolille, joka tunnetaan koodinimellä NX. Molemmat versiot The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelistä julkaistaan samanaikaisesti. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että tämä seikkailu on yhteensopiva kolmen uuden, tätä peliä varten kehitetyn amiibo-figuurin kanssa. Ensimmäinen näistä on jousipyssyllä varustettu Link ("Archer"), toinen on hevosen selässä ratsastava Link ("Rider") ja kolmas on "Guardian". Jälkimmäinen on ensimmäinen amiibo, jolla on liikkuvia osia. Näiden lisäksi voit myös käyttää Wolf Link amiibo-figuuria. Kun käytät sitä, Wolf Link ilmestyy peliin ja hyökkää vihollisten kimppuun. Wolf Linkillä on kolme sydäntä ja kun ne loppuvat, Wolf Link katoaa.Pokémon Moon ja Pokémon Sun (Nintendo 3DS)
Pokémon Moon ja Pokémon Sun ovat sarjan seitsemäs ja uusin sukupolvi. Uusien Pokémonien lisäksi pelit sisältävät uuden Pokédexin ja uuden pelitilan nimeltään Battle Royal, joka vahvistaa Pokémon-kokemusta kaikin mahdollisin tavoin. Tässä seikkailussa pelaajat lähtevät uuteen seikkailuun Pokémon-kouluttajina. He voivat pyydystää, taistella ja vaihtaa Pokémoneja trooppisilla saarilla Alola-alueella, joka koostuu neljästä luonnollisen kauniista saaresta ja yhdestä keinotekoisesta saaresta. Pelaajat voivat valita kolmesta aloitus-Pokémonista (Rowlet, Litten ja Popplio) ja paljastaa legendaaristen Pokémonien mysteerin (Solgaleo ja Lunala). Pokémon Moon ja Pokémon Sun julkaistaan 23. marraskuuta.Super Mario Collection (amiibo)
Seitsemän uutta Super Mario Collection -sarjaan kuuluvaa amiibo-figuuria julkaistaan kahdessa erässä. Rosalina, Wario, Donkey Kong ja Boo julkaistaan 7. lokakuuta ja Diddy Kong, Daisy ja Waluigi julkaistaan 4. marraskuuta.


*** PÄIVITETTY 16.6.2016 ***
Ohessa Nintendo Treehouse: Live at E3 -lähetyksen kohokohtia E3-messujen toiselta päivältä:


Pokémon GO
Uusi Pokémon GO Plus -lisätarvike hyödyntää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa ja sen voi helposti yhdistää kaikkiin älypuhelimiin, joihin on asennettu Pokémon GO -sovellus. Tämän lisätarvikkeen avulla on helppoa ja yksinkertaista pyydystää Pokémoneja ja kerätä esineitä. Sinun tarvitsee vain pitää Pokémon GO Plus -lisätarviketta älypuhelimen lähellä, jolloin se ilmoittaa sinulle, kun lähistöllä tapahtuu jotain mielenkiintoista. Tässä lisätarvikkeessa on LED-näyttö, mutta se tärisee myös, joten ei pitäisi olla mitään vaaraa, että menettäisit jotain jännittävää. Voit pyydystää Pokémoneja ja kerätä esineitä painamalla Pokémon GO Plus -lisätarvikkeessa olevaa painiketta. Pokémon GO Plus julkaistaan heinäkuun lopussa.

Ever Oasis (Nintendo 3DS)
Uusi toimintaseikkailu- ja roolipeli Nintendo 3DS:lle, joka sisältää paljon pulmia, reaaliaikaisia taisteluita, aarteenmetsästystä ja suuren, jännittävän ja kodikkaan aavikon tutkittavaksi. Aavikko voi kuitenkin olla todella kova paikka elää, mutta onneksi sinulla on keidas, joka on sinun tukikohtasi tässä seikkailussa. Voit laajentaa tätä keidasta eri tavoin ja siellä asuu asukkaita nimeltään Seedlings, jotka voivat auttaa sinua siinä. Tapaat myös monia muita jännittäviä hahmoja, jotka asuvat aavikolla. Voit hankkia liittolaisia seikkailun aikana ja käyttää heidän aseitaan voittaaksesi vihollisia ja ratkaistaksesi arvoituksia. Ever Oasis julkaistaan vuonna 2017.

Mario Party Star Rush (Nintendo 3DS)
Tämä uusi Nintendo 3DS:lle julkaistava Mario Party -peli vie Mario Party -pelit uuteen suuntaan, sillä pelin tempo on aikaisempia pelejä nopeampi. Toad Scramble -pelitila käyttää avointa karttaa, jossa jopa neljä pelaajaa voi liikkua vapaasti verrattuna aikaisempien Mario Party -pelien lineaarisempaan tyyliin. Kaikki pelaajat heittävät noppaa samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse odottaa, että joku muu on päättänyt vuoronsa. Pelaajat valitsevat erivärisiä Toad-hahmoja liikkuakseen pelikartalla ja kohtaavat useita Super Mario -peleistä tuttuja hahmoja, jotka auttavat heitä etenemään pelissä.

Mario Party Star Rush julkaistaan Suomessa 7. lokakuuta. Samana päivänä julkaisemme myös uusia Super Mario Collection -sarjaan kuuluvia amiibo-figuureja. Rosalina, Wario, Donkey Kong ja Boo julkaistaan 7. lokakuuta ja Diddy Kong, Daisy ja Waluigi julkaistaan 4. marraskuuta.

Paper Mario: Color Splash (Wii U)
Tämän Paper Mario -pelin tarina alkaa siitä, kun Mario ja hänen ystävänsä vierailevat Prism Island -saarella ratkaistakseen mysteerin. Jostain syystä Toadit ovat kadottaneet värinsä. Saarella tapaamme hahmon nimeltään Huey, joka tuntuu tietävän paljon ja joka metsästää kadonneita Paint Stars -tähtiä. Yhdessä Hueyn kanssa Mario lähtee todella värikkääseen seikkailuun palauttaakseen järjestyksen saarelle.

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Bowserin seitsemän kätyriä esiintyvät Paper Mario -pelissä. Toinen uusi ominaisuus on, että voit käyttää Wii U GamePad -peliohjainta leikataksesi palasia pelin maisemista ratkaistaksesi erilaisia pulmia. Paper Mario: Color Splash julkaistaan 7. lokakuuta. Katso pelin traileri täältä.

Rhythm Paradise Megamix (Nintendo 3DS)
Tämä peli sisältää yli 100 erilaista rytmipeliä, joista 30 on täysin uusia tässä pelisarjassa. Aikaisemmista peleistä tulevista rytmipeleistä osa on peräisin Game Boy Advance -versiosta, jota ei koskaan julkaistu Euroopassa. Pelaajat voivat seurata pelin tapahtumia Nintendo 3DS -käsikonsolin ylemmällä näytöllä ja alemmalla näytöllä näet kuinka hyvin pysyt rytmissä. Peli sisältää myös StreetPass-ominaisuuksia ja moninpelitilan neljälle pelaajalle. Rhythm Paradise Megamix julkaistaan Nintendo 3DS:lle 21. lokakuuta.

Monster Hunter Generations (Nintendo 3DS)
Kaikki Nintendo 3DS -pelaajat voivat nyt ladata pelin demon käyttämällä Nintendo Account -tiliään ja surffaamalla osoitteeseen http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/Monster-Hunter-Generations-1090846.html


DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past (Nintendo 3DS)
Klassikko, joka julkaistaan nyt uudistettuna versiona Nintendo 3DS:lle. Pelaajat ohjaavat nuorta poikaa, joka lähtee seikkailuun ystäviensä kanssa pelastaakseen maailman. Pelin grafiikka on luonnollisesti päivitetty ja tulet myös löytämään joitakin uusia paikkoja seikkailun aikana. Vihollisten satunnaisia kohtaamisia on myös vähennetty tässä versiossa luodakseen syvemmän pelikokemuksen pelaajille. Toinen uusi ominaisuus on, että peli sisältää StreetPass-ominaisuuden, jonka avulla voit päästä seikkailemaan erikoisluolissa ja saada ainutlaatuisia palkintoja pelissä. DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past julkaistaan 16. syyskuuta.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus