Nintendo Direct -yhteenveto

Missasitko uusimman Nintendo Direct -lähetyksen viime yönä? Ei hätää, sillä voit katsoa lähetyksen jälkikäteen ja lukea lyhyen yhteenvedon lähetyksen sisällöstä.

 
Viime yönä esitetyssä Nintendo Direct -lähetyksessä esiteltiin tulevia Wii U ja Nintendo 3DS -pelejä sekä amiibo-figuureja. Jos missasit lähetyksen, voit katsoa sen nyt klikkaamalla tästä.

Ohessa muutamia kohokohtia Nintendo Direct -lähetyksestä:
 
amiibo
 
amiibo-kortit: Syksyllä julkaistaan amiiboja täysin uudessa muodossa! Ensimmäiset amiibo-kortit edustavat Animal Crossing -peleistä tuttuja hahmoja ja ne tulevat olemaan yhteensopivia myöhemmin Nintendo 3DS:lle julkaistavan Animal Crossing: Happy Home Designer -pelin kanssa. Nintendo julkaisee syksyllä myös NFC-lukijan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL ja Nintendo 2DS -laitteille, joten voit pian käyttää amiibo-figuureja ja amiibo-kortteja kyseisten laitteiden kanssa.

Uusia Super Smash Bros. amiibo-figuureja: 29. toukokuuta julkaistaan kaksi uutta Super Smash Bros. Collection -sarjan amiibo-figuuria: Greninja ja Jigglypuff. Kesäkuussa on tulossa lisää: Palutena, Dark Pit, Zero Suit Samus ja Ganondorf. Heinäkuussa julkaistaan Olimar, Dr. Mario ja Bowser Jr..

Pelaa klassisia Nintendo-pelejä amiibo-figuurien avulla: Toukokuussa julkaistaan amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights -sovellus, jonka voit ladata ilmaiseksi Wii U:n Nintendo eShop -kauppapaikasta. Tämän sovelluksen avulla voit käyttää amiibo-figuurejasi ja kokeilla kolme minuuttia kestäviä kokeiluversioita useista eri NES- ja Super NES -peleistä.

Yarn Yoshi amiibo: Kun Yoshi’s Woolly World -peli saapuu kauppoihin, samaan aikaan julkaistaan myös kolme erilaista Yarn Yoshi amiibo-figuuria, jotka on neulottu lankakerästä. Käyttämällä näitä amiibo-figuureja Yoshi’s Woolly World -pelissä saat yhden ylimääräisen Yoshin, jolloin voit ohjata kahta Yoshia samanaikaisesti. Yarn Yoshi amiibo-figuurista on kolme eri värivaihtoehtoa: vihreä Yoshi, vaaleanpunainen Yoshi ja vaaleansininen Yoshi.

Splatoon amiibo: Wii U:lle 29. toukokuuta julkaistavan Splatoon-pelin lisäksi Nintendo julkaisee samana päivänä kaksi peliin liittyvää amiibo-figuuria, jotka ovat Inkling Girl ja Inkling Boy. Näiden lisäksi pelistä julkaistaan erikoisversio, joka sisältää Splatoon-pelin ja Inkling Squid amiibo-figuurin. Kyseisen Inkling Squid amiibo-figuurin voi saada ainoastaan tämän erikoisversion mukana. Käyttämällä mitä tahansa näistä Splatoon amiibo-figuureista voit avata ainutlaatuisia tehtäviä, joista voi saada uusia aseita ja varusteita.

Uusia Mario Kart 8 Mii-pukuja: Mario Kart 8 -peliin julkaistaan ilmainen päivitys 23. huhtikuuta, jolloin voit saada avattua lisää uusia pukuja Mii-hahmoillesi. Seuraavat amiibo-figuurit ovat yhteensopivia pelin kanssa päivityksen jälkeen: Wario, PAC-MAN, Olimar, Bowser, Sonic, Toad, Villager, Rosalina ja Mega Man.
 

Wii U
 
Mario Maker: Mario Maker julkaistaan yksinoikeudella Wii U:lle syyskuussa. Syyskuussa juhlimme myös Super Mario Bros. -pelin 30-vuotisjuhlia. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Splatoon: Tämä vauhdikas ja erittäin värikäs toimintapeli julkaistaan Wii U:lle 29. toukokuuta. Voit pelata peliä yksin, mutta tämä peli on parhaimmillaan verkossa pelattuna, kun pelaat joukkueena muita joukkueita vastaan. Peli sisältää useita erilaisia pelitiloja ja ranking-listan.

Yoshi’s Woolly World: Tämä peli julkaistaan 26. kesäkuuta. Pelistä julkaistaan myös erikoisversio, joka sisältää pelin ja vihreän Yoshi amiibo-figuurin.

200cc-luokka Mario Kart 8 -peliin: Ensimmäistä kertaa Mario Kart -pelissä voit pian ajaa myös 200cc-luokassa. Tämä uusi vauhtiluokka tulee koskemaan kaikkia Mario Kart 8 -pelin ratoja. Tämä päivitys on ilmainen ja voit ladata sen 23. huhtikuuta alkaen. Samana päivänä voit myös ostaa Mario Kart 8 DLC Pack 2 -lisäsisältöpaketin, joka sisältää kahdeksan uutta rataa, neljä uutta ajoneuvoa ja kolme uutta kuskia.

Nintendo 64 ja Nintendo DS -pelit saapuvat Wii U:n Virtual Console -latauspalveluun: Tästä päivästä lähtien Nintendo laajentaa Wii U:n Virtual Console -latauspalvelun pelivalikoimaa klassisilla Nintendo 64- ja Nintendo DS -peleillä.

Uusi Project Zero -peli tulossa Eurooppaan: Kaikki, jotka ovat odottaneet uusinta Project Zero -peliä Wii U:lle, voivat nyt huokaista helpotuksesta. Peli julkaistaan Euroopassa myöhemmin tänä vuonna. Käytä Wii U GamePad -peliohjainta kamerana ja tutki ympäristöjä, jotka ovat täynnä aaveita.


Nintendo 3DS
 
Animal Crossing: Happy Home Designer: Tämä on Animal Crossing -pelin spin-off, joka julkaistaan syksyllä. Pelissä on tehtävänä somistaa ja sisustaa erilaisten Animal Crossing -hahmojen koteja. Peli on yhteensopiva tulevien Animal Crossing amiibo-korttien kanssa.

Fire Emblem (työnimi): Tässä uudessa Fire Emblem -pelissä olet pelin sankari tai sankaritar. Sinun täytyy valita kahdesta polusta pelin alussa ja valintasi vaikuttaa suuresti seikkailun etenemiseen. Voit valita joko “Hoshido”, joka tarjoaa perinteisemmän kokemuksen tai “Nohr”, joka tarjoaa monimutkaisemman ja haastavamman kokemuksen. Tämä uusi Fire Emblem -peli julkaistaan Nintendo 3DS:lle vuonna 2016.

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition: Kaksi peliä yhdessä paketissa. Julkaisupäivä 8. toukokuuta. Pelistä on tulossa kokeiluversio ennen julkaisupäivää.

Pokémon Rumble World: Tämä on Pokémon Rumble -pelisarjan uusin osa ja voit ladata sen ilmaiseksi, mutta peli sisältää myös tiettyjä asioita, jotka on mahdollista saada vain ostamalla ne erikseen. Pokémon Rumble World saapuu Nintendo 3DS:n Nintendo eShop -kauppapaikkaan 8. huhtikuuta.


Super Smash Bros. for Wii U ja Nintendo 3DS
 
Uusia haastajia tulossa!: Voit ostaa Mewtwo-hahmon Super Smash Bros. for Wii U ja Nintendo 3DS -peleihin 28. huhtikuuta alkaen.

Äänestä omaa suosikkiasi Super Smash Bros. -taistelijaksi: Tästä päivästä lähtien Super Smash Bros. -fanit voivat käydä osoitteessa http://www.smashbros.com ja äänestää omaa suosikkihahmoaan, jonka he haluaisivat pelattavaksi hahmoksi Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ja Wii U -peleihin.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus