Hanki Magmar Pokémon X tai Electabuzz Pokémon Y -peliisi nyt!

Molemmat Pokémonit kantavat erikoisesinettä, joka kehittää hahmot vaihdettaessa.Nyt kaikilla Pokémon-kouluttajilla on mahdollisuus hankkia Magmar tai Electabuzz-hahmo Pokémon-peliinsä! Kampanja on voimassa 14. huhtikuuta - 30. syyskuuta (tai niin kauan kuin tavaraa riittää), jolloin voit hakea Magmar-hahmon Nintendo 3DS:n Pokémon X -peliin tai Electabuzz-hahmon Pokémon Y -peliin. Vieraile missä tahansa GameStop tai TOYS"R"US-myymälässä ja pyydä koodia, jota tarvitset ladataksesi Magmar tai Electabuzz-hahmon.

Kun olet saanut koodin, sinun täytyy yhdistää Nintendo 3DS -laitteesi ja Pokémon X tai Pokémon Y -pelisi internetiin saadaksesi Pokémonin. Valitse "MYSTERY GIFT" pelin päävalikosta. Valitse seuraavaksi "RECEIVE GIFT" ja lopuksi "GET WITH CODE". Kirjoita latauskoodi ja vieraile sitten missä tahansa Pokémon Centerissä ja juttele lähettitytön kanssa vastaanottaaksesi lahjasi.

Vain yksi koodi / peli. Koodi on käytettävä 30. syyskuuta 2014 mennessä. Koodin saaminen ei edellytä ostopakkoa.

Molemmat Pokémonit kantavat erikoisesinettä, joka kehittää hahmot vaihdettaessa (Magmarizer Magmar-hahmolla ja Electirizer Electabuzz-hahmolla). Vaihda hahmot, kun ne kantavat näitä esineitä nähdäksesi kuinka ne kehittyvät.

Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – Magmar ja Electabuzz odottavat sinua!