Pyydystä Pokémoneja käyttämällä Pokémon GO Plus -ranneketta, joka julkaistaan 16. syyskuuta!

Pokémon GO Plus on ranneke, jonka avulla voit pelata Pokémon GO -peliä katsomatta älypuhelintasi. Se on yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa*. Bluetoothin avulla ranneke pitää yhteyttä älypuhelimeesi ja ilmoittaa sinulle valomerkillä ja värinätoiminnolla, kun olet Pokémonin ja PokéStopin lähellä.Kun Pokémon on lähellä, Pokémon GO Plus -rannekkeesi värisee ja LED-valo palaa vihreänä**. Kun valo palaa, voit painaa rannekkeen painiketta heittääksesi Poké Ballin. Jos onnistut pyydystämään Pokémonin, ranneke ilmoittaa onnistuneesta heitosta.

Kun saavut PokéStopin lähelle, Pokémon GO Plus värisee ja valo palaa sinisenä. Sitten voit kerätä esineet painamalla rannekkeen painiketta. Pokémon GO Plus -ranneketta voidaan käyttää silloinkin, kun Pokémon GO pyörii älypuhelimesi taustalla.***.

*Voidaksesi käyttää Pokémon GO Plus -ranneketta, sinun on täytynyt ladata Pokémon GO -sovellus älypuhelimeesi.


Pokémon GO Plus on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS
OS-versiot: iOS 8 - 9
iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus

Android
OS-versiot: Android 4.4 - 6.0
Android 4.4 tai uudempi, jossa on Bluetooth® Smart(Bluetooth v4.0 tai uudempi) sekä RAM2GB tai enemmän.

**Pokémon GO Plus ei pysty ilmoittamaan sinulle Pokémoneista, jotka ovat Incense-esineen houkuttelemia.

***Pokémon GO ei mittaa, kuinka pitkälle olet kävellyt, kun sovellus pyörii taustalla.Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus