Nintendo 3DS Winter 2014 Bonus Game Promotion -kampanja

Kampanjan rekisteröintisivu on auki ja rekisteröityminen on nyt mahdollista. Ole hyvä ja lue alla olevat ohjeet saadaksesi lisätietoja kampanjan yksityiskohdista ja mitä kampanjaan osallistumiseen vaaditaan.Nyt voit rekisteröityä Nintendo 3DS Winter Bonus Game Promotion -kampanjaan. Voidaksesi osallistua tähän kampanjaan tarvitset kaksi asiaa. Ensimmäinen on laitepaketissa oleva PIN-koodi ja toinen on pelin mukana tuleva PIN-koodi. Klikkaa tästä  tarkistaaksesi miltä PIN-koodilappu näyttää. Jos olet ostanut pelisi Nintendo eShop -kauppapaikan kautta, löydät PIN-koodisi ”Menu”-valikon settings/other -osiosta. Tarkista tilitietosi "history"-osiosta ja selaa valikkoa pelisi kohdalle.

Kampanjan viimeinen osallistumispäivä ja PIN-koodien viimeinen rekisteröintipäivä on 12. tammikuuta 2015

Seuraavien pelien PIN-koodit ovat mukana kampanjassa:
• Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
• Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Double Pack
• Pokémon Omega Ruby
• Pokémon Alpha Sapphire
• Pokémon Omega Ruby Limited Edition SteelBook™
• Pokémon Alpha Sapphire Limited Edition SteelBook™

Seuraavien laitteiden PIN-koodit ovat mukana kampanjassa:
Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL tai Nintendo 2DS (eurooppalainen versio)

Limited edition -laitepakettien PIN-koodit:
Jos olet ostanut "bundlen", joka sisältää laitteen ja esiasennetun pelin, joka kuuluu tähän kampanjaan, esimerkiksi Super Smash Bros. for Nintendo 3DS Limited Edition -laitepaketin, niin saat kaksi erillistä punaista PIN-koodilappua (toinen on laitteen PIN-koodi ja toinen on pelin PIN-koodi). Kirjoita nämä molemmat PIN-koodit rekisteröintisivulle.

Jos sinulla on tarvittavat PIN-koodit, voit mennä rekisteröintisivulle (ulkoinen linkki) rekisteröityäksesi suoraan.

Tärkeää tietoa sinulle, jos et ole saanut punaista lappua, kun ostit Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL tai Nintendo 2DS -laitteesi:
Jos olet ostanut Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL tai Nintendo 2DS -laitteen aikaisintaan 18. syyskuuta 2014, voit rekisteröidä laitteesi esittämällä kuitin ostoksestasi. Kun kuittisi on rekisteröity ja tarkistettu, lähetämme sinulle sähköpostitse PIN-koodin, jota voit käyttää kampanjan rekisteröintisivulla (ulkoinen linkki). Klikkaa tästä rekisteröidäksesi laitteesi. Huomioi, että sinun TÄYTYY esittää kuitti ja, että laite TÄYTYY olla ostettu aikaisintaan 18. syyskuuta 2014. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta saada PIN-koodeja laitteille, jotka on ostettu aikaisemmin.

Tärkeää tietoa sinulle, jos olet ostanut Super Smash Bros. for Nintendo 3DS -pelin
Jos olet ostanut Super Smash Bros. for Nintendo 3DS -pelin, olet saanut punaisen lapun, jossa on raaputettava PIN. Lappu löytyy joko paketin sisältä tai pelipaketin takaa, pienen kampanjalapun alta. On erittäin tärkeää, että tämä punainen lappu ei katoa, koska tarvitset sitä voidaksesi osallistua tähän kampanjaan.