Mario Kart 8 Premium Pack – Special Edition Wii U -pelilaitepaketti julkaistaan 30. toukokuuta

Tutut Mario Kart -hahmot, Prinsessa Peach ja Yoshi saavat omat Wii Plus -ohjaimensa, jotka julkaistaan samana päivänä kuin Mario Kart 8.

Painovoimaa uhmaavien kisojen alkuun on enää noin kuukausi ja juuri sopivasti ennen kisojen käynnistymistä Nintendo on tänään ilmoittanut julkaisevansa Mario Kart 8 Premium Pack – Special Edition Wii U -pelilaitepaketin Mario Kart 8 -pelin julkaisupäivänä 30. toukokuuta.Mario Kart 8 Premium Pack – Special Edition on täydellinen valinta uusille Wii U -käyttäjille. Pelilaitepaketti sisältää 32GB:n sisäisellä muistilla varustetun mustan Wii U -pelikonsolin, mustan Wii U GamePad -peliohjaimen, ohjaimentunnistimen sekä Mario Kart 8 -pelilevykkeen. Mario Kart 8 sisältää 16 uudistettua klassikkorataa sekä 16 täysin uutta rataa, jotka tarjoavat tuoreita karting-haasteita aloittelijoille ja kokeneille kuskeille. Mario Kart 8 esittelee uuden antigravitaatio-ominaisuuden, jonka ansiosta Marion ja kumppaneiden ajoneuvot pystyvät kisaamaan ensimmäistä kertaa ylösalaisin tai seiniä pitkin.

Kaikista aiemmista Mario Kart -peleistä tutut kokeneet kuskit, Prinsessa Peach ja Yoshi ovat mukana kisoissa myös tällä kertaa. Pelaajat voivat kunnioittaa näitä kahta legendaarista kuskia uusilla värikkäillä, Prinsessa Peach ja Yoshi -teemaisilla Wii Plus -ohjaimilla, jotka julkaistaan Mario Kart 8 -pelin julkaisupäivänä 30. toukokuuta. Pinkkiä, sinistä ja keltaista väriä sisältävän Prinsessa Peachin Wii Plus -ohjaimen etuosaa koristaa valkoinen kruunu. Yoshin Wii Plus -ohjain on sen sijaan varustettu vihreävalkoisella kuorella ja etuosassa on koristeena tuttu Yoshi-muna.Näiden lisäksi Nintendo julkaisee myös Mario Kart 8 Limited Edition -erikoispaketin, joka sisältää Mario Kart 8 -pelin ja Spiny Shell -keräilyesineen. Tätä erikoispakettia on saatavilla rajoitettu erä alkaen 30. toukokuuta.

Hieman yli kuukauden päästä Mario ja muut Sienivaltakunnan legendaariset kuskit asettautuvat lähtöruudukkoon Mario Kart 8 -pelissä. Luvassa on vauhdikasta kisaamista 32 uudella ja uudistetuilla klassikkoradoilla, uusia mielenkiintoisia esineitä sekä useita tapoja nauttia jännittävistä kisoista, mukaan lukien 12 pelaajan verkkopelit ja neljän pelaajan paikalliset moninpelit.

Oheisesta trailerista voit tarkistaa mitä kaikkea pelisarjan faneille on luvassa, kun Mario Kart 8 julkaistaan Wii U:lle 30. toukokuuta.