Kaksi DLC-pakettia tulossa Fire Emblem Fates -peliin

Fire Emblem Fates -pelissä, joka julkaistaan Nintendo 3DS:lle 20. toukokuuta, kaksi kuningaskuntaa valmistautuu sotaan toisiaan vastaan ja sinun täytyy tehdä valinta.Voit valita joko "Hoshido", joka tarjoaa perinteisemmän kokemuksen tai "Nohr", joka merkitsee monimutkaisempaa ja haastavampaa toimintaa. Tai kieltäydy valitsemasta puolta näiden kahden vaihtoehdon välillä. Voit nimittäin valita kolmesta erilaisesta seikkailureitistä Fire Emblem Fates -pelissä. Fire Emblem Fates -pelistä julkaistaan kolme erilaista versiota: Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest ja keräilyversio Fire Emblem Fates: Limited Edition, joka sisältää Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest sekä kolmannen seikkailun nimeltään Fire Emblem Fates: Revelation. Limited Edition -keräilyversio sisältää myös hienon taidekirjan, SteelBook-kannen ja julisteen samassa paketissa.

Jos haluat vielä lisää sisältöä peliin, voit ostaa DLC-paketin nimeltään Fire Emblem Fates Map Pack 1, joka sisältää uutta vaiheittain julkaistavaa sisältöä alkaen pelin julkaisusta lähtien aina heinäkuuhun saakka. Yhteensä yksitoista karttaa täynnä uusia haasteita. Huomioi, että sinun on täytynyt ensin selvittää 6. luku Fire Emblem Fates -pelissä ennen kuin voit avata DLC-sisältöä. Lisäksi voit ostaa myöhemmin heinäkuussa vielä toisen DLC-paketin nimeltään Map Pack 2. Paketti sisältää kuusi uutta karttaa. Toisin sanoen Fire Emblem Fates sisältää pelattavaa koko kesän ajaksi.

Ensimmäistä kertaa Fire Emblem -pelisarjassa sinun oma avatarisi on seikkailun pääosassa. Hallitset armeijaa, joka koostuu ritareista, velhoista, jousimiehistä ja monista muista. Jokaisella yksiköllä ja aseella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten sinun täytyy ajatella strategisesti. Hyödynnä liittolaisiasi, jolloin saat mahdollisimman paljon tukea joukoillesi taistelukentällä. Suhteiden muodostaminen on tärkeää. Mitä lähempänä olet liittolaisiasi, sitä enemmän he auttavat sinua.

Huolimatta siitä, minkä reitin valitset, pelit sisältää hyvin erilaisia kokemuksia ja ainutlaatuisia haasteita. Tulet huomaamaan, että sellainen taktiikka, joka toimii Conquest-versiossa, ei toimi yhtä hyvin Birthright-versiossa. Katso seuraavat linkit saadaksesi hieman lisätietoja:

Fire Emblem Fates - A Tale of Two Families: Birthright (Nintendo 3DS)

Fire Emblem Fates - A Tale of Two Families: Conquest (Nintendo 3DS)

Jos sinulla on Ike, Lucina, Marth ja Robin amiibo-figuurit, voit käyttää niitä tässä pelissä. Huomioi, että tarvitset Nintendo 3DS NFC Reader/Writer -lisälaitteen, jos sinulla ei ole New Nintendo 3DS -käsikonsolia (jossa NFC-ominaisuus on sisäänrakennettu ominaisuus toisin kuin Nintendo 3DS -käsikonsoleissa).Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus