Nintendo Digital Event -lähetyksen tarjonta E3 2015 -pelimessuilta

Ohessa lyhyt yhteenveto eilisestä Nintendo Digital Event -lähetyksestä. Katso myös pelien esittelyvideot.Katso Nintendo Digital Event -lähetys kokonaisuudessaan osoitteessa: http://youtu.be/VL2KZreaS4s.


Wii U

Star Fox Zero
Fox, Falco, Peppy ja Slippy ovat palanneet uudessa seikkailussa!
Julkaisu: Q4 2015 | katso videoSuper Mario Maker
Anna luovuuden virrata ja rakenna omia maailmoja. Super Mario Maker on yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa. Pelin mukana tulee kirja, joka sisältää kuvia siitä millaisia loputtomia mahdollisuuksia Super Mario Maker tarjoaa.
Julkaisu: 11. syyskuuta 2015 | katso videoXenoblade Chronicles X
Maailma on tuhon partaalla ja sinun tehtävänä on tutkia ja selviytyä vieraalla planeetalla.
Julkaisu: joulukuu 2015 | katso video


 
Yoshi's Woolly World
Täydellinen tasoloikkapeli kaikille, pelitavasta huolimatta. Lähde seikkailuun maailmassa, joka on tehty kokonaan langasta ja kankaasta. Löydä piilotettuja salaisuuksia ja uusia reittejä tutkimalla kenttiä tarkasti. Käyttämällä yhteensopivaa amiibo-figuuria Yoshi voi muuttaa muotoaan.
Julkaisu: 26. kesäkuuta 2015 | katso video 1 / video 2 / E3-traileri

Mario Tennis: Ultra Smash
Tennispeli, joka on mahdollista vain Sienivaltakunnassa. Tähtää korkeisiin palloihin erikoisvoimien avulla!
Julkaisu: Q4 2015 | katso videoAnimal Crossing amiibo Festival
Kohtauspaikka kaikille Animal Crossing amiibo-figuureillesi ja amiibo-korteillesi. Kuka onnistuu keräämään eniten Happy Points -pisteitä pelilaudoilla?
Julkaisu: Q4 2015 | katso video
 
Genei Ibun Roku #FE (työnimi)
Peli sijoittuu nykyajan Tokioon, missä nuoret ja toisesta maailmasta peräisin olevat sankarit kohtaavat eeppisessä tarinassa.
Julkaisu: 2016 | katso video
 
 
Nintendo 3DS

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
Moninpeliin ja yhteistyöhön keskittyvä Zelda-peli. Jopa kolme pelaajaa voi pelata yhdessä ja ratkaista pulmia ja taistella päävihollisia vastaan luolissa.
Julkaisu: Q4 2015 | katso videoPokémon Super Mystery Dungeon
Pelaa yli 20 eri Pokémonilla ja lähde seikkailemaan maailmassa, missä asuu vain Pokémoneja.
Julkaisu: vuoden 2016 alussa | katso video
 
Hyrule Warriors Legends
Wii U -peli Hyrule Warriors saapuu Nintendo 3DS:lle ja nyt peli sisältää myös uusia vaikutteita The Legend of Zelda: The Wind Waker -pelistä.
Julkaisu: Q1 2016 | katso video
 
Metroid Prime: Federation Force
Jopa neljä pelaajaa voi pelata samanaikaisesti verkossa tai paikallisessa lähiverkossa ja taistella yhdessä tässä ensimmäisen persoonan räiskintäpelissä. Taistele tiiminä ja tuhoa vihollisten tukikohtia ja selvitä tehtäviä.
Julkaisu: 2016 | katso video
 
Fire Emblem Fates
Kaksi eri versiota pelistä antavat pelaajalle ennennäkemättömän valintamahdollisuuden: liity vastarintaliikkeeseen ja taistele, tai soluttaudu vastapuolen joukkueeseen ja työskentele muutoksen puolesta sisältäpäin. Ensimmäistä kertaa pelisarjassa pelaaja omaksuu roolin pelin päähahmona, joka saa johtaa armeijaa ja tehdä vaikeita valintoja!   
Julkaisu: 2016 | katso video
 
Animal Crossing Happy Home Designer
Vihdoinkin peli, joka keskittyy kokonaan siihen, mistä pidämme eniten Animal Crossing -peleissä, sisustamiseen! Nyt sinulla on enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan aikaisemmin, joten pystyt varmasti luomaan unelmakotisi! Peli sisältää amiibo-yhteensopivuuden.
Julkaisu: 2. lokakuuta 2015 | katso video
 
Yo-Kai Watch
Miljoonia myytyjä pelejä Japanissa, Yo-Kai Watch on kulttuurinen ilmiö ja pian myös me eurooppalaiset saamme mahdollisuuden etsiä Yo-kai -hahmoja, joita on kaikkialla ympärillämme. Pelissä voimme tutustua heihin ja taistella muita Yo-kai -hahmoja vastaan!
Julkaisu: 2016 | katso video


 
Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
Paper Mario hyppää ulos kirjastaan ja suoraan Marion & Luigin outoihin seikkailuihin. Valmistaudu hauskaan ja värikkääseen seikkailuun, joka on täynnä outouksia.
Julkaisu: kevät 2016 | katso video
amiibo

Turbo Charge Donkey Kong ja Hammer Slam Bowser
Donkey Kong ja Bowser amiibo-figuurit vierailevat Activisionin tulevassa Skylanders SuperChargers -pelissä. Molemmilla hahmoilla on mukanaan omat ajoneuvot. Voit vaihtaa hahmot Skylanders-tilasta amiibo-tilaan kääntämällä figuurin alustaa.
 
8 Bit Mario
Täysin uusi 8-bittinen Super Mario amiibo-figuuri, joka on tehty Marion 30v. juhlavuoden kunniaksi. 


Let's Super Mario

Liity mukaan juhlimaan Super Marion 30v. juhlavuotta tekemällä oman videon, jonka voit ladata osoitteeseen http://www.LetsSuperMario.com. Sivustolla olevista mainoksista saadut tulot Nintendo lahjoittaa hyväntekeväisyyteen Operation Smile -järjestölle.Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus