Maaliskuu on mahtava kuukausi kaikille The Legend of Zelda -faneille!

Maaliskuu tulee olemaan fantastinen kuukausi kaikille The Legend of Zelda -faneille. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD julkaistaan Wii U:lle 4. maaliskuuta. Maaliskuun 24. päivä julkaistaan New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition ja Hyrule Warriors: Legends Nintendo 3DS:lle.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD on hiottu HD-versio suositusta The Legend of Zelda -pelistä, joka julkaistiin alun perin Nintendo GameCubelle ja Wiille vuonna 2006. Upean HD-grafiikan lisäksi tämä uusi versio hyödyntää myös amiibo-figuureja.Uuden Wolf Link amiibo-figuurin avulla pelaajat voivat päästä Cave of Shadows -luolaan, joka on täysin uusi alue, missä taitavat pelaajat voivat käyttää Wolf Linkin ja Midnan voimia kohdatessaan jokaisella uudella tasolla vaikeutuvia vihollisia. Wolf Link amiibo-figuuriin voi myös tallentaa sydämiä, joita voit sitten käyttää Cave of Shadows -luolassa.

Peli on myös yhteensopiva viiden muun Super Smash Bros. Collection -sarjaan kuuluvan The Legend of Zelda amiibo-figuurin kanssa. Link ja Toon Link amiibo-figuurien avulla voit saada lisää nuolia, kun taas Zelda ja Sheik amiibo-figuurit täyttävät sydämesi. Jos haluat hieman vaikeuttaa peliä, voit käyttää Ganondorf amiibo-figuuria, jolloin viholliset tekevät kaksi kertaa enemmän vahinkoa. Katso uusi traileri: https://youtu.be/tmK9CWH_9SY nähdäksesi kuinka ne toimivat pelissä.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD -pelistä julkaistaan myös Limited Edition -erikoisversio, joka sisältää pelin lisäksi Wolf Link amiibo-figuurin ja CD-levyn. Tämä erikoispaketti on kaupoissa 4. maaliskuuta. Peli julkaistaan myös erillisenä solus-versiona. Wolf Link amiibo julkaistaan myös erikseen hieman myöhemmin.Zelda-faneille, jotka pitävät kannettavasta pelaamisesta, on luvassa New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition, joka julkaistaan 24. maaliskuuta: https://youtu.be/eR9JJXrKhzM. Tämä Limited Edition -erikoisversio on kultainen ja laitteen etuosaa koristaa tunnettu Hylian Crest -symboli.

Hyrule Warriors: Legends julkaistaan Nintendo 3DS:lle myös 24. maaliskuuta. Hyrule Warriors julkaistiin alun perin Wii U:lle, mutta tässä versiossa on mukana enemmän hahmoja kuten The Legend of Zelda: The Wind Waker HD -pelistä tutut Tetra, Toon Link sekä Hyrulen kuningas.Hyrule Warriors: Legends on myös yhteensopiva The Legend of Zelda -sarjan amiibo-figuurien kanssa, mukaan lukien Wolf Link amiibo. Täydellistä, jos sinulla on New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL tai Nintendo 3DS NFC Reader/Writer -lisälaite, jonka avulla voit käyttää amiibo-figuureja Nintendo 2DS, Nintendo 3DS tai Nintendo 3DS XL -laitteilla. Wolf Link amiibo-figuurin avulla saat avattua tehokkaampia aseita Midnalle. Myös muut Super Smash Bros. Collection -sarjaan kuuluvat The Legend of Zelda amiibo-figuurit voivat avata tehokkaampia aseita pelin hahmoille.

Hyrule Warriors: Legends julkaistaan erillisenä pelinä ja Limited Edition -erikoisversiona, joka sisältää pelin lisäksi kellon, joka on kopio Linkles-hahmon kompassista.


Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus