Ilmainen latauskoodi Wii U:n Mario Kart 8 -pelin ostajalle

Nintendon Suomen jakelija, Oy Bergsala AB, voi ylpeänä ilmoittaa Mario Kart 8 bonus-pelin kampanjasta Suomen kuluttajille.


Mario Kart 8 bonus-pelin kampanja: Kun ostat Mario Kart 8 -pelin jälleenmyyjältä tai Nintendo eShop -kauppapaikasta ja rekisteröit pelin mukana tulevan Nintendo PIN-koodin* 30. toukokuuta 2014 kello 11:00 – 31. heinäkuuta 2014 kello 00:59 välisenä aikana, saat ilmaisen latauskoodin, jolla voit ladata Nintendo eShop -kauppapaikasta yhden 10 valikoidusta Wii U -pelistä (katso pelilista alta). Koodit lähetetään kuluttajille elokuun lopussa.

Tämä tarjous koskee myös Nintendo PIN -koodeja, jotka sisältyvät Mario Kart 8 Limited Edition -erikoispakettiin ja Mario Kart 8 Premium Pack – Special Edition -pelilaitepakettiin.

Lue lisää kampanjan ehdoista ja säännöistä osoitteesta: http://www.nintendo.fi/mariokart8kampanja/mario-kart-8-bonus-pelin-kampanja/ehdot-ja-saannot/

Kun Mario Kart 8 julkaistaan Wii U:lle 30. toukokuuta, se tulee villitsemään pelaajat antigravitaatiota hyödyntävillä ajokisoilla, jännittävillä verkkopeleillä, sekä mahdollisuudella oppia muilta pelaajilta katsomalla maailman suosituimpia uusintoja Mario Kart TV:n kautta ja kommentoimalla niitä.

Lisätietoja pelistä osoitteessa http://nintendo.fi/wiiu/pelit/mario-kart-8.

Seuraavat 10 Wii U -peliä ovat mukana Mario Kart 8 bonus-pelin kampanjassa:

Nintendo Land
New Super Mario Bros. U
Monster Hunter 3 Ultimate (Wii U -versio, PEGI 12)**
GAME & WARIO
Pikmin 3
The Wonderful 101 (PEGI 12) **
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Sonic Lost World (Wii U -versio)
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games
Wii Party U

Latauskoodi on voimassa 30. syyskuuta 2014 klo 00:59 asti.


* Nintendo PIN -koodilla viitataan Club Nintendo PIN -koodiin, joka sisältyy pelipakettiin. Voit myös ladata pelin Nintendo eShop -kauppasovelluksen kautta, jolloin saat Nintendo PIN -koodin tehtyäsi ostoksen.
Alle 12-vuotiaat eivät voi saada latauskoodia peleille, jotka on tarkoitettu 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.
Käyttämästäsi Wii U -pelilaitepaketista riippuen saatat tarvita erillisen ulkoisen tallennuslaitteen voidaksesi ladata pelin Nintendo eShop -kauppasovelluksen kautta. Tässä sovelletaan Nintendo Network -sopimusta ja yksityisyyssuojaa. Verkkopelaaminen vaatii laajakaistayhteyden. 

** Rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat alle 12-vuotiaita eivät voi pyytää latauskoodia peleistä, joiden ikäsuositus on 12-vuotiaille tai yli.Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus