Nintendo Switch - Pelit

Nintendo Switch -ohjelmia on kahdenlaisia: kortilla myytäviä versioita ja ladattavia versioita. Pelin sisältö on sama riippumatta siitä, mitä versiota pelaat.

Kortilla myytävä versio

Software

Ohjelman kortilla myytävä versio on fyysinen pelipakkaus, jonka voi ostaa mm. kaupoista.

Pelataksesi ohjelman kortilla myytävää versiota, poista pelikortti pakkauksesta ja aseta se Nintendo Switch -konsoliin.

Ladattava versio

Voit ostaa ohjelman ladattavan version mm. konsolin Nintendo eShop -sovelluksella tai Nintendon kotisivuilta. Voit ladata ohjelman Nintendo Switch -konsoliin tai microSD-kortille.

Ladattavien ohjelmien erikoispiirteet

• Et joudu pelkäämään, että pelikorttisi katoavat.
  • Voit pelata eri ohjelmilla vaihtamatta pelikorttia.
  • Ladattavien ohjelmien ostaminen

Voit ostaa ladattavia ohjelmia Nintendo eShopista HOME-valikossa.

Nintendo eShop

• Nintendo eShop -sovelluksen käyttö vaatii Nintendo Account -tilin yhdistämisen.
    • Tarvitset eShop-varoja tehdäksesi ostoksen Nintendo eShop -sovelluksella. Voit lisätä varoja luottokortilla tai Nintendo eShop -prepaid-koodilla.
  • Ladattavien ohjelmien pelaaminen

Lataa ohjelma Nintendo eShop -sovelluksesta. Kun lataus on valmis, valitse kyseinen ohjelmistokuvake HOME-valikosta käynnistääksesi ohjelman.

Play downloaded game

Kun käytät Nintendo eShop -sovellusta ensimmäisen kerran, käyttämäsi konsoli rekisteröidään automaattisesti Nintendo Account -tilisi aktiiviseksi latauskonsoliksi.

• Aktiivinen latauskonsoli

Yksi Nintendo Switch -konsoli voidaan rekisteröidä aktiiviseksi latauskonsoliksi yhtä Nintendo Account -tiliä kohden. Nintendo eShop -ohjelmia voi ostaa, ladata ja pelata vain konsolilla, joka on rekisteröity kyseisen tilin aktiiviseksi latauskonsoliksi.

Active console

Kun käytät Nintendo eShop -sovellusta ensimmäisen kerran, käyttämäsi konsoli rekisteröidään automaattisesti Nintendo Account -tilisi aktiiviseksi latauskonsoliksi.

Kaikki kyseisen konsolin käyttäjät voivat pelata ladattuja ohjelmia.

Usein kysyttyä - aktiivinen latauskonsoli

• Taloutemme jakaa yhden Nintendo Switch -konsolin. Voiko saman konsolin asettaa aktiiviseksi latauskonsoliksi meidän kaikkien Nintendo Account -tilien latauksille?
    • Omistan useita konsoleita. Voiko ne kaikki rekisteröidä aktiivisiksi latauskonsoleiksi?
    • Ostin hiljattain uuden konsolin. Voinko rekisteröidä uuden konsolin aktiiviseksi latauskonsolikseni?

Ennen Nintendo Switch -konsolin vaihtamista/hävittämistä

Ennen kuin vaihdat tai hävität Nintendo Switch -konsolin, varmista, että se ei ole enää rekisteröity aktiiviseksi latauskonsoliksesi.

Jos konsoli on rekisteröity useaan Nintendo Account -tiliin aktiiviseksi latauskonsoliksi, peruuta rekisteröityminen jokaiseen Nintendo Account -tiliin yksi kerrallaan.

Aktiivisen latauskonsolin selvittäminen

Voit tarkistaa Nintendo eShop -sovelluksesta, onko käyttämäsi konsoli rekisteröity aktiiviseksi latauskonsoliksi.

1. Avaa Nintendo eShop HOME-valikosta ja valitse haluamasi käyttäjä.

CI NintendoSwitch ActiveConsoleDownloads 02 enGB CMM Standard propn
    CI NintendoSwitch ActiveConsoleDownloads 03 enGB CMM Standard propn

2. Valitse käyttäjäkuvake (tilitiedot) näytön oikeasta yläkulmasta. Avaa ACTIVE CONSOLE FOR DOWNLOADS (aktiivinen latauskonsoli) ja tarkista, onko konsoli aktivoitu.

Konsolin rekisteröinnin peruuttaminen

1. Avaa Nintendo eShop HOME-valikosta ja valitse haluamasi käyttäjä.

CI NintendoSwitch ActiveConsoleDownloads 03 enGB image912w

2. Valitse käyttäjäkuvake (tilitiedot) näytön oikeasta yläkulmasta. Avaa ACTIVE CONSOLE FOR DOWNLOADS (aktiivinen latauskonsoli) ja valitse DEREGISTER (peruuta aktivointi) peruuttaaksesi konsolin rekisteröinnin.

Toisen konsolin rekisteröiminen aktiiviseksi latauskonsoliksi

Yhdistä Nintendo Account -tilisi käyttäjään konsolissa. Avaa Nintendo eShop -sovellus tällä käyttäjällä, niin konsoli rekisteröidään automaattisesti kyseisen Nintendo Account -tilin aktiiviseksi latauskonsoliksi. Kun konsoli on rekisteröity, sinun pitää ladata uudestaan Nintendo Switch -ohjelmat, jotka ostit kyseisellä Nintendo Account -tilillä.

Aktiivisen latauskonsolin rekisteröinti peruuntuu seuraavissa tapauksissa:

• Nintendo Account -tilin yhdistäminen käyttäjään perutaan
    • Kyseisen Nintendo Account -tilin käyttäjä poistetaan
    • Konsoli palautetaan tehdasasetuksiin

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.