Usein kysyttyä

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi ja katsoit kaikki tuotetukiosiot läpi, niin ota yhteys palvelukeskukseen.

Ohjaimet eivät tunnu toimivan

Yritä synkronoida ne seuraavalla tavalla:

1. Laita Wii päälle sen omasta virtapainikkeesta ja odota kunnes varoitusruutu tulee näkyviin.

2. Paina Wiin etupaneelissa olevaa punaista SYNC-nappia kerran (ei pohjaan).

3. Sen jälkeen paina ohjaimen paristokotelossa olevaa pientä punaista SYNC-nappia kerran (ei pohjaan).

Siniset LED-valot alkavat vilkkua ja ensimmäinen LED-valo jää päälle kun 1. pelaajan ohjain on synkronisoitu. Toista 2. ja 3. vaiheet jos teillä on muita ohjaimia.

On erityisen tärkeää olla painamatta SYNC-nappeja yhtä aikaa, eikä niitä saa pitää pohjassa.

Tasapainolaudan virta ei jää päälle

Tarkista, että tasapainolaudan paristot eivät ole tyhjiä tai lähes tyhjiä.

Jos sininen virtavalo välkähtää kun sitä painaa, mutta ei jää päälle, niin se tarkoittaa normaalisti sitä, että tasapainolauta ei ole yhteydessä Wiihin ja se pitää synkronoida.

Tasapainolaudan synkronointi poikkeaa tavallisen ohjaimen synkronoinnista niin, että laudan kanssa pitää ensiksi ladata Wii Fit -peli (tai muu peli joka hyödyntää tasapainolautaa) ja vasta pelin ladattua voidaan synkronoida tasapainolauta.

Yritä synkronoida tasapainolauta seuraavalla tavalla:

1. Laita Wii päälle ja lataa jokin tasapainolautaa tukeva peli, kuten Wii Fit. Odota kunnes pääset pelin päävalikkoon.

2. Paina Wiin etupaneelissa olevaa punaista SYNC-nappia kerran (ei pohjaan).

3. Sen jälkeen paina tasapainolaudan paristokotelossa olevaa pientä punaista SYNC-nappia kerran (ei pohjaan).

Sininen LED-valo alkaa vilkkua ja jää päälle kun tasapainolaudan synkronointi on onnistunut. On erityisen tärkeää olla painamatta SYNC-nappeja yhtä aikaa, eikä niitä saa pitää pohjassa.

Wii Sports Resortissa toinen ohjain ei näy

Wii Sports Resort vaatii Wii MotionPlus -lisätarvikkeen tai Wii Plus -ohjaimen (jossa Wii MotionPlus on sisäänrakennettuna) toimiakseen.

Jos sinulla on kaksi ohjainta, jossa vain toisessa on Wii MotionPlus, niin silloin tarvitset myös kakkospelaajan ohjaimeen toisen Wii MotionPlus -lisätarvikkeen. Muussa tapauksessa peliä voi pelata vain yksi pelaaja kerrallaan.

Varmista myös, että Wii MotionPlus on tukevasti kiinni ja lukitussa asennossa ja että suojakotelo ei ole jäänyt mihinkään väliin.

Wii MotionPlus -lisätarviketta on saatavilla erikseen niihin ohjaimiin, jossa ei ole Wii MotionPlus -sisäänrakennettuna. Wii Plus -ohjaimet tunnistat ohjaimen alaosan tekstistä: "Wii MotionPlus INSIDE".

Nykyään Nintendon valmistamat lisäohjaimet ovat kaikki Wii Plus -ohjaimia. Sen lisäksi jokaisesta nykyisestä Wii-pelilaitepaketista löytyy myös Wii Plus -ohjain. Vanhempia ohjainversioita ei enää valmisteta.

Virtavalo ei syty enää

Wiin virtalähde sisältää tehokkaan suojapiirin, joka suojaa Wii-pelilaitetta mahdolliselta ylijännitteeltä. Jos Wii ei mene päälle eikä sen punainen virtavalo pala, kokeile seuraavia asioita:

1. Irrotta virtalähteen pistoke seinärasiasta, niin ettei se saa mistään virtaa. Älä missään tapauksessa avaa virtalähdettä tai Wii-pelikonsolia!

2. Odota noin puolisen vuorokautta.

3. Kytke virtalähteen pistoke takaisin seinärasiaan. Wiin pitäisi saada jälleen virtaa.

4. Jos Wii ei edelleenkään mene päälle, niin on todennäköistä, että pelilaite tai virtalähde on vioittunut, jos seinärasia muuten toimii normaalisti. Tässä tapauksessa laite ja virtalähde olisi tarkistettava huollossa.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus