Täysin uusi HD-tason pelikonsoli, joka sisältää enemmän vaihtoehtoja ja erilaisia pelitapoja kuin koskaan aikaisemmin

Wii U on Nintendon täysin uusi pelikonsoli, joka muuttaa sinun ja television välisen suhteen ja miten sinä, ystäväsi ja perheesi kommunikoitte.

Wii U on tehokas, korkean resoluution pelikonsoli, jossa on ainutlaatuinen ohjain. Innovatiivinen Wii U GamePad -peliohjain mahdollistaa täysin uusia pelikokemuksia sekä yksin että kaverien kanssa pelattuna. Wii U GamePad -peliohjain sisältää kosketusnäytöllisen toisen ruudun ja peliohjainta voidaan myös käyttää tietyissä peleissä erillisenä ruutuna TV-ruudun lisäksi.

Katso Wii U:n esittelyvideo

Ominaisuuksien esittely

Premium Pack Mario & Luigi


Mario & Luigi Premium Pack -pelikonsolipaketti sisältää New Super Mario Bros. U ja New Super Luigi U -pelit samalla levykkeellä, 32GB:n sisäisellä muistilla varustetun mustan Wii U -pelikonsolin ja mustan Wii U GamePad -peliohjaimen. Lisäksi pelikonsolipaketti sisältää jalustan Wii U GamePad -peliohjaimelle ja pelikonsolille, lataustelakan Wii U GamePad -peliohjaimelle ja ohjaimentunnistimen. Paketti sisältää myös HDMI-kaapelin sekä virtalähteet pelikonsolia ja Wii U GamePad -peliohjainta varten.

New Super Mario Bros. U -pelissä juostaan ja hypitään valtavan maailman läpi klassiseen Super Mario -tyyliin. New Super Luigi U -peli on rakennettu samalla tavalla, mutta pelin 82 kenttää on päivitetty täysin uusilla kentillä ja Marion sijasta pelin pääosassa on Luigi. New Super Luigi U -pelissä on myös huomattavasti vähemmän aikaa selvittää kentät, mikä tekee pelistä entistäkin haastavamman tasoloikkaseikkailun.
 


PAKETIN SISÄLTO: