Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Julkaisupäivä
  • 11. marraskuu 2016
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Nintendo
  • ©Nintendo ©ARC SYSTEM WORKS ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ©CAPCOM CO., LTD. ALL RIGHTS RESERVED ©KOEI TECMO GAMES CO., LTD. All rights reserved. ©Konami Digital Entertainment ©SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. ©TAITO CORPORATION 1986, 2008 ALL RIGHTS RESERVED.
Koe vanhoja pelimuistoja tai löydä klassikoita, jotka missasit aiemmin. Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System sisältää 30 klassista NES-peliä.

Klassinen NES-pelikonsoli on tullut takaisin Nintendon alkuperäisen kotikonsolin miniversiona! Se kytketään suoraan televisioon pelikonsolin mukana tulevalla HDMI-kaapelilla. Pelikonsoli sisältää 30 esiasennettua NES-peliä, mukaan lukien sellaiset suositut klassikot kuten Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN ja Kirby’s Adventure.

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System -paketti sisältää pelikonsolin lisäksi HDMI-kaapelin, USB-kaapelin*, joka antaa virtaa pelikonsolille (* yhteensopiva USB-virtalähde myydään erikseen) ja yhden Nintendo Classic Mini: NES Controller -ohjaimen. Nyt voit kokea uudestaan vanhat suosikkipelisi tai NES-pelikonsolin tarjoaman ilon ensimmäistä kertaa, sillä pelikonsolin sisältämä mahtava NES-klassikkojen kokoelma tarjoaa pelattavaa kaikille pelaajille.

Nintendo Classic Mini: NES sisältää seuraavat pelit

Balloon Fight
BUBBLE BOBBLE
Castlevania™
Castlevania II: Simon’s Quest™
Donkey Kong
Donkey Kong Jr.
DOUBLE DRAGON II: THE REVENGE
Dr. Mario
Excitebike
FINAL FANTASY®
Galaga™
GHOSTS‘N GOBLINS™
GRADIUS™
Ice Climber
Kid Icarus
Kirby’s Adventure
Mario Bros.
MEGA MAN™ 2
Metroid
NINJA GAIDEN®
PAC-MAN™
Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
StarTropics
SUPER C™
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Tecmo Bowl™
The Legend of Zelda
Zelda II: The Adventure of Link

Pelaajat voivat pelata useimpia NES-pelejä myös kaksinpelinä liittämällä pelikonsoliin toisen Nintendo Classic Mini: NES Controller -ohjaimen, joka myydään erikseen. Lisäksi voit myös käyttää Wii-pelikonsolin Classic Controller tai Classic Controller Pro -ohjaimia.

Nintendo Classic Mini: NES Controller -ohjaimella voit myös pelata Virtual Console NES-pelejä Wii U- tai Wii-pelikonsolilla.

Pelaajien ei tarvitse huolehtia pelitilanteen menettämisestä sammutettuaan pelikonsolin, sillä he voivat jatkaa pelaamaansa peliä siitä, mihin he viimeksi jäivät ilman erillisiä salasanoja.

Kaikki Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System -pelikonsoliin esiasennetut pelit näytetään 60Hz-tilassa. Voit myös valita, haluatko nähdä pelit klassisessa 4:3-muodossa, emuloida näytön näyttämään vanhalta 80-luvun TV:ltä tai nähdä kaiken pikselin tarkkuudella. Valinta on sinun!

*Huomio: yhteensopiva USB-virtalähde myydään erikseen.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto