fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • amiibo

amiibo

amiibot ovat interaktiivisia keräilyfiguureja ja kortteja, jotka voivat kommunikoida yhteensopivien Nintendo Switch, Wii U- ja Nintendo 3DS-pelien kanssa. 

Jos käytät amiiboa, kun pelaat yhteensopivaa Nintendo 3DS- tai Wii U-peliä, voit löytää yllättäviä uusia mahdollisuuksia ja ominaisuuksia. amiiboilla voi olla useita erilaisia toimintoja riippuen, mitä peliä pelaat: voit avata uusia pelitiloja, aseita tai vaatteita tai jopa parantaa amiibo-figuurisi kykyjä ja tehdä siitä täydellisen kumppanin – tai pelottavan vastustajan!

NFC Reader/Writer -lisätarvikkeen avulla (myydään erikseen), voit käyttää amiiboja Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL ja Nintendo 2DS -käsikonsolien kanssa.

amiibot ovat yhteensopivia Nintendo Switch,  Nintendo 3DS:n ja Wii U:n kanssa

Nintendo Switch
Nintendo Switch

Aseta amiibo-figuuri Joy-Con (R) -ohjaimen ohjainsauvan päälle tai Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimen keskelle.

wiiu gamepad
Wii U

Voit käyttää amiiboa Wii U:n kanssa asettamalla sen Wii U GamePad -peliohjaimen NFC-pinnalle.

new nintendo 3ds
New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL

Voit käyttää amiiboa New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsolin kanssa asettamalla sen alemman näytön keskelle.

nintendo 3ds nfc
Nintendo 3DS och 2DS + NFC Reader/Writer

Voit käyttää amiiboja myös Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL ja Nintendo 2DS -käsikonsolien kanssa erikseen myytävän NFC Reader/Writer -lisätarvikkeen avulla.

Mitä voit tehdä amiiboilla?

amiibo new content

Avaa uutta sisältöä

Avaa uutta sisältöä peleissä amiibojen avulla! Uusi sisältö voi olla esimerkiksi uusia esineitä tai uusia hahmoja.

Käyttämällä Animal Crossing amiiboa Animal Crossing: Happy Home Designer -pelissä voit suunnitella talon kyseiselle hahmolle. Voit myös kutsua asukkaan vierailemaan kodissa, jonka olet suunnitellut.

Käyttämällä yhteensopivaa amiiboa Nintendo Presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward -pelissä voit avata erikoisesineitä, kun suoritat asiakkaittesi toimeksiantoja.

amiibo level up

Treenaa ja kehitä

Joissakin peleissä voit kehittää amiibo-hahmojesi kykyjä pelaamalla, mikä avulla voit luoda henkilökohtaisen amiibon juuri sinua varten.

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ja Wii U -peleissä amiibo voi treenata ja nostaa tasoja tullakseen voimakkaaksi liittolaiseksi ja pelottavaksi vastustajaksi. Voit tuoda amiibo-hahmosi suoraan taisteluun joko sinun puolellesi tai vastustajaksi. Mitä enemmän annat amiibosi taistella, sitä enemmän tasoja voit nostaa ja amiibo voi lisäksi oppia vastustajansa taktiikat.

amiibo new look

Muuta ulkonäköä

Voit muuttaa pelattavien hahmojen ulkonäköä pelaamissasi peleissä ja saada enemmän mahdollisuuksia muokata niitä uusilla vaatteilla ja varusteilla käyttämällä amiiboja yhteensopivissa peleissä.

Jos käytät amiiboa Super Mario Maker -pelissä, Mario muuttuu kyseiseksi hahmoksi, kun hän saa Mystery Mushroomin ja Yoshi's Woolly World -pelissä se avaa uusia kuvioita, jotka perustuvat käyttämääsi amiibo-figuuriin.

amiibo new challange

Avaa uusia haasteita

Joissakin peleissä voit avata uusia tasoja ja tehtäviä amiibojen avulla.

Kokeile joitakin erikoishaasteita Splatoon-pelissä. Käyttämällä amiiboa Splatoon-pelissä voit avata erikoishaasteita, joista voit saada käyttöösi erikoisaseita, varusteita ja minipelejä... jos pystyt selvittämään kyseiset tehtävät.

amiibo power up party

Nosta juhlatunnelmaa!

Jos käytät yhteensopivaa amiiboa Mario Party 10 -pelissä, siitä tulee lautapelihahmo ja voit valmistautua moniin yllätyksiin, jotka tulevat vastaan eri puolilla peliä.

Käytä amiiboa Animal Crossing: amiibo Festival -pelissä muuttaaksesi amiibosi lautapelihahmoksi. Voit käyttää jopa Animal Crossing amiibo-kortteja avataksesi hauskoja minipelejä.

Tuoteryhmät

Lajittele