fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO

 • Matkusta todellisen maailman ja virtuaalimaailman välillä Pokémon GO -sovelluksen avulla. Saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Pokémon GO:n kanssa tulet löytämään Pokémoneja täysin uudessa maailmassa - sinun maailmassa!

  Huomioi, että Bergsala ei ole Pokémon GO:n jakelija ja siksi emme voi vastata sovellukseen liittyviin kysymyksiin. Jos sinulla on ongelmia Pokémon GO:n käytön kanssa, voit ottaa yhteyttä Nianticiin ja The Pokémon Companyyn. Bergsala on sen sijaan fyysisen Pokémon GO Plus -lisätarvikkeen jakelija.

  Pokémon GO on kehitetty Nianticin "Real World Gaming"-alustalla ja se käyttää todellisia paikkoja kannustaakseen pelaajia etsimään Pokémoneja korkealta ja matalalta todellisessa maailmassa. Pokémon GO:n avulla pelaajat voivat etsiä ja pyydystää yli sata erilaista Pokémonia. Peli on ladattavissa älypuhelimiin App Storen ja Google Playn kautta.

  Pokémon-sarjan peleissä käytetään todellisia paikkoja kuten Hokkaido- ja Kanto-alueet Japanissa, New York ja Pariisi inspiraationa mahtavilla maailmoille, joihin pelit sijoittuvat. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja antaa pelin jatkua todellisessa maailmassa!

  Encounter
  Avaa ovi ja lähde ulos etsimään villejä Pokémoneja. Tutki kaupunkeja ja kyliä lähellä asuinpaikkaasi, tai missä tahansa ympäri maailmaa ja pyydystä niin monta Pokémonia kuin pystyt. Kun olet Pokémonin lähellä, älypuhelimesi värisee. Kun kohtaat Pokémonin, on aika tähdätä ja käyttää kosketusnäyttöä heittääksesi Poké-pallon pyydystäksesi Pokémonin. Mutta ole varuillasi, kun yrität pyydystää Pokémonia, sillä se saattaa väistää! Tarkkaile myös PokéStoppeja, jotka sijaitsevat mielenkiintoisissa paikoissa kuten taidenähtävyyksien, muistomerkkien ja muiden monumenttien luona. PokéStoppien kohdalla sinulla on mahdollisuus hankkia lisää Poké-palloja ja muita hyödyllisiä esineitä.
  Pokémon GO

  Muokkaa kouluttajaasi

  Kun käynnistät Pokémon GO:n ensimmäistä kertaa, voit muokata kouluttajasi ulkonäköä valitsemalla vaatteet ja varusteet. Muokkaamasi kouluttaja näkyy, kun liikut kartalla, profiilisivullasi ja muilla pelaajilla, jotka vierailevat hallitsemallasi Gymillä.

  Täytä Pokédexisi

  Pokémon GO:ssa kouluttajasi tasot (level) nousevat ja mitä korkeampi taso, sitä voimakkaampia Pokémoneja voit pyydystää ja lisätä Pokédexiisi. Korkeammilla tasoilla voit myös saada tehokkaampia esineitä kuten Great-pallot, joiden avulla Pokémonien pyydystäminen on helpompaa. Jatka tutkimista ja kohtaa uusia Pokémoneja nostaaksesi tasoasi.

  On myös muita tapoja saada uusia Pokémoneja. Tutkimalla ja vierailemalla PokéStoppien luona saatat saada Pokémon-munia, jotka kuoriutuvat, kun olet kävellyt tietyn matkan niiden kanssa. Kun ne kuoriutuvat, saatat nähdä Pokémonin, jota et ole koskaan ennen nähnyt!

  Map

  Tietyt villit Pokémonit ilmestyvät useammin kuin muut tietyissä paikoissa lähellä asuinpaikkaasi ja ympäri maailmaa. On esimerkiksi helpompaa kohdata tiettyjä vesityypin Pokémoneja järvien ja meren lähellä. Jos olet kaukana kotoa, sinun kannattaa olla varuillasi, jotta et missaa Pokémoneja, joita et normaalisti kohtaa melkein koskaan!

  Jos pyydystät useita samanlaisia Pokémoneja riittävän monta kertaa, voit kehittää yhden niistä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on vaikeuksia löytää tiettyjä Pokémoneja liikkuessasi ulkona. Jos kohtaat esimerkiksi monta Poliwagia lähellä asuinpaikkaasi, pyydystä monta sellaista, niin saat mahdollisuuden kehittää yhden niistä Poliwhirliksi!

  Liity joukkueeseen ja taistele

  Kun olet pelannut peliä hieman eteenpäin, sinulta kysytään, mihin joukkueeseen haluat liittyä. Heti kun olet liittynyt johonkin joukkueeseen, sinulla on mahdollisuus asettaa pyydystämäsi Pokémon Gymille. Kuten PokéStopit, löydät Gymejä todellisista paikoista. Yksittäinen pelaaja voi asettaa vain yhden Pokémonin samalla Gymille, mikä rohkaisee pelaajia pelaamaan yhdessä rakentaakseen vahvan puolustuksen Gymilleen.

  Battle

  Jos toinen joukkue on jo vallannut Gymin, voit haastaa heidät omilla Pokémoneillasi. Käytä pyydystämiäsi Pokémoneja ja taistele niillä vastustajasi Pokémoneja vastaan. Taistelut ovat sekä haastavia että hauskoja. Taisteluissa voit käyttää Pokémoniesi kahta erilaista hyökkäystä. Lisäksi voit väistää vastustajasi hyökkäyksiä pyyhkäisemällä oikealle tai vasemmalle kosketusnäytöllä. Jos Pokémonisi voittaa taistelun, Gymin pisteet laskevat. Kun Gymin pisteet on nollassa, salin omistajat menettävän salin hallinnan, jolloin sinä ja joukkuetoverisi voitte ottaa salin hallintaan asettamalla omat Pokémonisi puolustamaan salia. Kun joukkueen jäsenet ottavat Gymin hallintaansa, he voivat nostaa sen pisteitä (ja tasoa) treenaamalla Pokémonejaan puolustamassa olevia Pokémoneja vastaan. Kun Gym saavuttaa korkeamman tason, siellä on tilaa useammalle Pokémonille, joka voi puolustaa sitä. Liittymällä muiden samassa joukkueessa pelaavan pelaajan joukkoon, voitte taistella yhdessä vastustajan Gymiä vastaan ja ottaa sen tällä tavalla nopeammin hallintaan.

  Pokémon GO sisältää useita erilaisia haasteita Pokémonien pyydystämisen ja tutkimisen lisäksi. Suorittamalla haasteita ansaitset palkintomitaleja, jotka näkyvät profiilissasi. Tee parhaasi ansaitaksesi mahdollisimman monta mitalia!

  Pelaaminen on ilmaista**

  Pokémon GO on ladattavissa ilmaiseksi* App Storen ja Google Playn kautta. Pokémon GO:n pelaaminen on ilmaista, ja peli sisältää monia hauskoja asioita ja erilaisia Pokémoneja löydettäväksi. Pelaajat, jotka haluavat laajentaa pelikokemustaan tietyillä esineillä ja kyvyillä, voivat tehdä sen sovelluksen sisäisillä ostoksilla. Pelaajat voivat käyttää oikeaa rahaa hankkiakseen PokéCoinseja, pelin omaa valuuttaa. PokéCoinseilla voi ostaa uusia esineitä ja muita parannuksia.

  **Peli sisältää sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotka maksavat oikeaa rahaa.

  Google Maps Pin is a trademark of Google Inc. and the trade dress in the product design is a trademark of Google Inc. under license to The Pokémon Company.

  Ota hauskoja kuvia

  Kun kohtaat villin Pokémonin, voit käyttää kameratoimintoa ja nähdä, kuinka todellinen maailma sulautuu virtuaalimaailmaan. Voit jopa napata kuvan näkemästäsi pelitilanteesta sisäänrakennetun kameran avulla ja tallentaa kuvan älypuhelimeesi, jolloin kuva on valmiina jaettavaksi perheesi ja ystäviesi kanssa milloin haluat.

  ©2016 Niantic, Inc. ©2016 Pokémon. ©1995-2016 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK Inc.


Pokémon GO

Julkaisupäivä: 14 heinäkuu 2016
Julkaisija: The Pokémon Company
Kehittäjä: Niantic, Inc.

Sukulaistuotteet

Pokémon GO Plus
Pokémon GO on jo suuri menestys ympäri maailmaa ja Pokémon GO Plus vie Pokémonien pyydystämisen seuraavalle tasolle!
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Uusi ja jännittävä Pokémon-roolipeli Nintendo Switchille!
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Uusi ja jännittävä Pokémon-roolipeli Nintendo Switchille!