fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nintendo Switch
 • Muisti
 • Tiedonhallinta

Nintendo Switch - Tiedonhallinta

Tämä on johdanto tietotyyppeihin ja tapoihin hallita tietoja, joita voi tallentaa Nintendo Switch -konsoliin.

Tietotyypit

 • Ohjelmistotiedot
 • Tallennustiedot
 • Kuvakaappaukset, jotka on otettu painamalla kuvakaappauspainiketta

Mitä ohjelmistotiedot ovat?

Ohjelmistotiedot tarkoittavat ohjelmien ladattavia versioita, lisäsisältöä ja päivitystietoja. Se ei tarkoita tallennustietoja.

Tietojen tallennuskohteet

Edellä mainitut tiedot voi tallentaa seuraaviin kohteisiin:

 • Konsolin järjestelmämuisti
 • microSD-kortti

Käytettävät tallennuskohteet riippuvat tietotyypistä.

 • Ohjelmistotiedot/kuvakaappaukset
  Nämä tiedot tallennetaan microSD-kortille, jos sellainen on asetettu konsoliin. Jos microSD-kortti on täynnä, tiedot tallennetaan järjestelmämuistiin.
  • Voit valita kuvakaappausten tallennuskohteen painamalla SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset) ⇒ DATA MANAGEMENT (tiedonhallinta) ⇒ SAVE DATA/SCREENSHOTS (tallennustiedot/kuvakaappaukset) ⇒ MANAGE SCREENSHOTS (kuvakaappausten hallinta).

datahantering

 • Tallennustiedot
  Nämä tiedot tallennetaan konsolin järjestelmämuistiin.
  Vaikka pelaisit pelin kortilla myytävää versiota, näitä tietoja ei tallenneta pelikortille. Niitä ei voi tallentaa myöskään microSD-kortille.

Ohjelmistotietojen hallinta

Nintendo Switch -konsolilla voit arkistoida ohjelmistotiedot tehdäksesi vapaata tilaa tallennuskohteeseen. Arkistoiduista ohjelmista jää jäljelle vain tallennustiedot ja kuvake HOME-valikkoon.

Jos haluat arkistoida ohjelmia, valitse ohjelma HOME-valikosta, paina plus- tai miinuspainiketta ja valitse DATA MANAGEMENT (tiedonhallinta) ⇒ ARCHIVE SOFTWARE (arkistoi ohjelmia).

Datahantering

Arkistoidusta ohjelmasta jää jäljelle vain kuvake HOME-valikkoon. Ohjelman nimen edessä oleva kuvake tarkoittaa, että ohjelma on arkistoitu.

Valitsemalla tämän kuvakkeen voit ladata ohjelman uudestaan.

 • Jos ohjelma ei ole enää jakelussa, sen lataaminen uudestaan ei ehkä ole mahdollista.

Jos haluat poistaa myös ohjelmistokuvakkeen

Avaa Valinnat-valikko ohjelmassa, jonka haluat poistaa ja valitse DATA MANAGEMENT (tiedonhallinta) ⇒ DELETE SOFTWARE (poista ohjelma). Tallennustietoja ei poisteta.

Tallennustietojen/kuvakaappausten hallinta

Kuvakaappaukset

Avaa ALBUM (kuva-albumi) HOME-valikosta ja paina X-painiketta kuvakaappauslistassa valitaksesi poistettavia kuvia.

Skärmdumpar

Jos haluat hallita kaikkia kuvakaappauksiasi kerralla, avaa SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset) ⇒ DATA MANAGEMENT (tiedonhallinta) ⇒ SAVE DATA/SCREENSHOTS (tallennustiedot/kuvakaappaukset) ⇒ MANAGE SCREENSHOTS (kuvakaappausten hallinta). Sieltä voit poistaa kaikki kuvakaappaukset tai kopioida tietoja microSD-kortin ja järjestelmämuistin välillä.

Datahantering

Tallennustiedot

Kaikki tallennustietosi tallennetaan järjestelmämuistiin.

Voit poistaa jokaisen ohjelman tallennustiedot erikseen valitsemalla SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset) ⇒ DATA MANAGEMENT (tiedonhallinta) ⇒ SAVE DATA/SCREENSHOTS (tallennustiedot/kuvakaappaukset) ⇒ DELETE SAVE DATA (poista tallennustiedot).

Datahantering

Kaikkien tietojen poistaminen

Palauttamalla tehdasasetukset voit poistaa kaikki tiedot ja palauttaa Nintendo Switch -konsolin siihen tilaan, jossa ostit sen.

Kaikki Nintendo Switch -konsoliin tallennetut tiedot, mukaan lukien käyttäjätiedot, verkkoasetukset ja peleihin liittyvät uutiset poistetaan.