fbpx

Juhlat pystyyn!

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Vihdoinkin on syksy, vilkkain vuodenaika pelaamisen osalta. Tällöin parasta mitä voi tehdä, on ryömiä sohvalle mukavan peliohjaimen kanssa ja pelata omia suosikkipelejä uudelleen, tai ehkä löytää uusia suosikkeja peleistä, jotka julkaistaan syksyllä.

Yksi peli, jota suosittelemme erityisesti tällä hetkellä, on Splatoon 2, sillä pian on luvassa lisätietoja Euroopan mestaruuskisoista. Joten nyt on hyvä aika kerätä kolme kaveria joukkueeseesi ja värittää jokainen kenttä ja pelitila ja valmistautua kohtaamaan koko muu Eurooppa. Koska olisihan se todella mahtavaa, jos pohjoismainen joukkue voittaisi mestaruuden.

Lisätietoja Splatoon 2 European Championship -kilpailusta tullaan esittelemään täällä

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Super Mario Party

Super Mario Party

Mario Party -sarja saapuu Nintendo Switchille ja luvassa on hauskaa kaikille! 

Tavallinen lautapeliulkoasu on saanut päivityksen syvemmillä strategisilla ominaisuuksilla kuten erityisillä hahmokohtaisilla nopilla. Peli esittelee myös täysin uusia pelitiloja, mukaan lukien minipelejä, joita voi pelata ainoastaan Joy-Con -peliohjaimilla ja täysin uusia pelitiloja, jotka sopivat täydellisesti pelattavaksi sekä ystävien että perheen kanssa.

Super Mario Party -pelissä neljä pelaajaa pelaavat vuorotellen etsien tähtiä. Voit yhdistää kaksi Nintendo Switch -konsolia pelataksesi hauskalla tavalla täysin uudessa Toad's Rec Room -pelitilassa. Uudet pelitilat ja uudet minipelit sekoitetaan hyvin tunnetun lautapelin kanssa.

Vihdoinkin voit aloittaa juhlat missä, milloin ja kenen kanssa tahansa!

---

The World Ends with You -Final Remix-

The World Ends with You -Final Remix-

Kriitikoiden ylistämä Nintendo DS -peli The World Ends With You saapuu remix-versiona Nintendo Switchille

Kun pelin päähenkilö, Neku, kohtaa yhtäkkiä salaperäisen tytön, Shikin, hän joutuu mukaan kuolettavaan peliin. Hänen koko olemassaolonsa poistetaan, jos hän ei pysty suorittamaan joitakin outoja tehtäviä.

Hyppää mukaan erilaisiin rytmisiin taisteluihin ja käytä pelin perinteisiä kosketusohjaimia tai Joy-Con -peliohjaimia pelataksesi uudella tavalla. Tämä toimintaroolipeli sisältää myös uuden suuren skenaarion, joka vie sinut suoraan tarinan ytimeen.

The World Ends with You -Final Remix- julkaistaan Nintendo Switchille 12. lokakuuta

---

Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered

Koe uudelleen kriitikoiden ylistämä ja pelityypin määrittänyt peli, joka aloitti Dark Souls -pelisarjan.

Kun Dark Souls saapuu Nintendo Switchille, sinulla on mahdollisuus pelata missä ja milloin tahansa, ja tämä versio sisältää pääpelin lisäksi myös Artorias of the Abyss DLC-paketin.

Sukella eeppiseen pimeään fantasiamaailmaan, joka on rappeutunut. Tutki monimutkaista maailmankarttaa, joka on täynnä salareittejä, luolastoja ja salaisuuksia ja opi lisää syvään juurtuneesta mytologiasta.

Dark Souls: Remastered julkaistaan Nintendo Switchille 19. lokakuuta

---

Luigi’s Mansion

Luigi’s Mansion

Nintendo GameCube -klassikko valmistautuu pelottelemaan Nintendo 3DS -käsikonsoleilla

Luigi menee kartanoon, jossa Mario katosi, selvittääkseen, mitä on tapahtunut ja toivottavasti hän pystyy samalla pelastamaan kadonneen veljensä. Varusteenaan ainoastaan haamuja nappaava pölynimuri sekä hyvä sydän, vihreään pukeutuneen sankarin tehtävänä on voittaa omat pelkonsa ja kukistaa kaikki kartanossa kummittelevat haamut.

Luigi’s Mansion julkaistaan Nintendo 3DS:lle 19. lokakuuta

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Nintendo Labo Creators Contest -kilpailun eurooppalaiset voittajat on valittu

Voittajat kolmessa kategoriassa – Uusi luomus, Koristelu & muotoilu ja Lapset - valittiin sadoista eri puolilta Eurooppaa lähetetyistä kilpailutöistä. Tuomaristossa oli mukana Nintendo Labo -kehitystiimin jäseniä.


Pyydystä Zeraora

Nouda koodi GameStop-myymälästä 1. lokakuuta - 15. marraskuuta välisenä aikana, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee! tuo klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna,...

Lue lisää

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! tuo klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna,...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

Tässä YO-KAI WATCH -sarjan uusimmassa pelissä voit pelata kolmen ystäväsi kanssa joko paikallisesti tai verkossa ja taistella valtavia pomoja vastaan....

Lue lisää

Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Tässä YO-KAI WATCH -sarjan uusimmassa pelissä voit pelata kolmen ystäväsi kanssa joko paikallisesti tai verkossa ja taistella valtavia pomoja vastaan....

Lue lisää

---