fbpx

Pokémon-huumaa Nintendo Switchillä

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

On todella mahtavaa olla Pokémon-fani nykyään. Ensi vuonna elokuvateattereihin saapuu Detective Pikachu, jossa Ryan Reynolds on ääninäyttelijänä lievästi sanottuna erikoiselle Detective Pikachulle (näytä traileri). Pokémon-faneille on kuitenkin luvassa iloisia aikoja ennen sitä. Pokémon Let’s Go, Pikachu! ja Pokémon: Lets’ Go, Eevee! -pelit julkaistaan nimittäin jo tänään Nintendo Switchille!

Pokémon-pelien lisäksi tänään julkaistaan myös Civilization VI ja Trailblazers eikä enää ole kauan odotusta jäljellä kunnes Super Smash Bros. Ultimate saapuu Nintendo Switchille!

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Pohjoismaiset Splatoon 2 -mestaruuskisat

https://www.toornament.com/tournaments/1901042581536718848/information

Kerätkää joukkueenne ja valmistautukaa kisaamaan paikasta Euroopan finaalissa

Vihdoinkin on aika tunnustaa väriä. Marraskuun 17. päivä  käynnistyvät Splatoon 2 Championship - Nordics Qualifier -karsinnat ja sinut on kutsuttu mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun kautta: Splatoon 2 Championship - Nordics Qualifier. Sivustolta löydät myös kaikki kisojen säännöt.

Karsintakierrokset pelataan verkossa seuraavina päivinä:

17. marraskuuta 2018
2. joulukuuta 2018
8. joulukuuta 2018
12. tammikuuta 2019

Pohjoismaiset finaalipelit järjestetään Ruotsissa ensi keväänä. Euroopan finaali järjestetään sitten hieman myöhemmin kevään aikana.

Joten nyt on aika kerätä tuoreimmat Inklingsit ja ladata väriaseet sekä varmistaa, että suomalainen joukkue voittaa Euroopan finaalin!

---

Pokémon Let’s Go

Pokémon Let’s Go

Pyydystä Pokémoneja täysin uudella tavalla!

Pokémon Let’s Go, Pikachu! ja Pokémon Let’s Go, Eevee! -peleissä lähdet seikkailuun Kanto-alueella yhdessä joko Pikachun tai Eeveen kanssa. Tavoitteenasi on tulla parhaimmaksi Pokémon-kouluttajaksi ja matkan aikana kohtaat muita kouluttajia, joilla on sama unelma. Upean seikkailun lisäksi sinulla on mahdollisuus siirtää suosikki-Pokémonisi Pokémon GO -pelistä näihin peleihin, jos olet onnistunut pyydystämään sellaisia Pokémoneja, jotka ovat peräisin Kanto-alueelta.

Molemmat pelit julkaistaan yksittäisinä sekä kahtena erilaisena bundle-pakettina. Yksi paketti sisältää pelin lisäksi erikoissuunnitellun Nintendo Switch -konsolin ja toinen paketti sisältää pelin ja Poké Ball Plus -laitteen. Se on lisälaite, jota voit käyttää Joy-Con -peliohjaimen sijasta, kun pyydystät Pokémoneja. Poké Ball Plus toimii myös Pokémon GO -mobiilipelin kanssa. Täydellinen lisälaite kaikille, jotka haluavat pyydystää Pokémoneja luonnossa!

Pokémon Let’s Go, Pikachu! ja Pokémon Let’s Go, Eevee! julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta.

---

Civilization VI

Civilization VI

Rakenna maailman suurin imperiumi Nintendo Switchillä - missä ja milloin tahansa!

Nintendo Switchin Civilization VI sisältää neljä suosittua lisäsisältöpakettia, mukaan lukien Vikings Scenario Pack ja Australia Civilization & Scenario Pack. Alun perin legendaarisen pelisuunnittelija Sid Meierin luoma Civilization VI on vuoropohjainen strategiapeli, jossa yrität rakentaa imperiumin, joka kestää ajan hammasta. Tässä pelissä voit tutkia uusia maita, kehitellä uutta teknologiaa, voittaa vastustajasi ja valmistautua kohtaamaan ja taistelemaan historian tunnetuimpien johtajien kanssa samalla kun yrität rakentaa maailman mahtavinta sivilisaatiota. Voit itse päättää tiesi voittoon! Voita rakentamalla maailman teknologisesti edistynein sivilisaatio, hallitsemalla maailmaa vahvan armeijasi avulla tai olemalla maailman rikkaimpien kulttuurien kehto. Valinta on sinun!

Civilization VI julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta.

---

Trailblazers

Trailblazers

Tee yhteistyötä ja ylitä maalilinja voittajana!

Trailblazers on uusi ajopeli innovatiivisella pelimekaniikalla: värjää ajorata, boostaa omalla värilläsi ja työskentele joukkueena voittaaksesi. Voit kilpailla kolme vastaan kolme -joukkueissa ja tehtävänäsi on värittää rata oman joukkueesi värillä. Valitse parhaat ja strategisimmat alueet muuttaaksesi rataa dynaamisesti. Tämän jälkeen sinä ja joukkueesi saatte lisää vauhtia, kun ajatte väritetyillä alueilla. Jos ajat tyylikkäästi, voit kerätä taitopisteitä samalla, kun kisaat kohti maalia ja voittoa.

Trailblazers julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Pohjoismaiset Splatoon 2 -mestaruuskisat alkavat 17. marraskuuta!

Huomio kaikki pohjoismaiset Inklingsit ja Octolingsit! Kerätkää joukkueenne ja valmistautukaa taistelemaan verkossa, kun ensimmäinen neljästä Splatoon 2 Nordics Championship -karsintakierroksesta alkaa jo lauantaina 17. marraskuuta 2018.


Katso YouTubea Nintendo Switchillä!

YouTube on nyt ladattavissa Nintendo eShopin kautta Nintendo Switchillä, joten voit istuutua alas ja nauttia laajasta valikoimasta musiikkivideoita, pelivideoita, live-lähetyksiä ja paljon muuta!


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Sen lisäksi, että voit rakentaa auton, sukellusveneen ja lentokoneen, voit myös rakentaa polkimen, kaksi avainta ja muuta. Laita yksi avaimista johonkin...

Lue lisää

Super Mario Party

Super Mario Party

Mario Party -sarja saapuu Nintendo Switch -konsolille ja luvassa on hauskoja pelihetkiä kaikille! Alkuperäinen lautapelityyli on saanut päivityksen...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

Jo vuosien ajan Mario Party -sarja on tuonut meidät yhteen kotikonsoliemme ympärille - aina siitä lähtien, kun ensimmäinen peli julkaistiin Nintendo...

Lue lisää

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

Tässä YO-KAI WATCH -sarjan uusimmassa pelissä voit pelata kolmen ystäväsi kanssa joko paikallisesti tai verkossa ja taistella valtavia pomoja vastaan....

Lue lisää

---