fbpx

Nintendo Switch valaisee joulukuun pimeydessä

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Joulukuussa on kylmää ja pimeää, mutta silloin on myös mahtavaa aikaa pelata todella hyviä pelejä. Ehkä olet jo pelannut Pokémon Let's Go, Pikachu! ja Pokémon Let's Go, Eevee! -pelit läpi tai kenties olet harjoitellut Pohjoismaisia Splatoon 2 -mestaruuskisoja varten. Kaksi karsintakierrosta on jo pelattu, mutta sinulla on vielä mahdollisuus ansaita toinen finaalipaikoista kahden jäljellä olevan karsintakierroksen kautta. Seuraava karsintakierros järjestetään 8. joulukuuta. Älä missaa sitä! Lisäbonuksena talven pimeydessä löydät myös Pokémon ja Splatoon -peleistä tutut hahmot tämän vuoden suurimmasta ja ehkä myös kaikkein odotetuimmasta pelistä - Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switchille.

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Kaikki hahmot sarjan edellisistä osista ovat palanneet yhdessä uusien ja jännittävien taistelijoiden kanssa, tässä kaikkien aikojen suurimmassa crossover-tapahtumassa!

Super Smash Bros. Ultimate on uusi peli, joka on kehitetty Nintendo Switchille. Super Smash Bros. Ultimate -pelissä jopa kahdeksan pelaajaa voi kisata toisiaan vastaan vauhdikkaissa taisteluissa, joissa on tarkoituksena lyödä muut taistelijat kentältä ulos.

Peli sisältää kaikki pelattavat hahmot, jotka ovat aikaisemmin olleet mukana koko pelisarjan lähes 20-vuotisen historian aikana, mikä tekee tästä pelistä kaikkien aikojen suurimman crossover-tapahtuman. Peli sisältää paluun tekevät hahmot kuten Ice Climbers ja Pokémon Trainer, mutta mukana on myös uusia hahmoja kuten Metroid-peleistä tuttu Ridley ja Splatoon-peleistä tuttu Inkling.

Peli tukee useita erilaisia ohjausvaihtoehtoja, mukaan lukien Nintendo GameCube -peliohjaimet (alkuperäiset ja uusitut), Joy-Con -peliohjaimet sekä Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimet. Nintendo Switchillä pelaajat voivat nauttia pelistä online- tai offline-tilassa milloin ja missä tahansa pelaamalla handheld mode- tai tabletop mode -tilassa.

Pelistä julkaistaan myös limited edition -versio, joka sisältää pelin lisäksi erikoissuunnitellun Nintendo GameCube -peliohjaimen ja adapterin, jolla voit liittää jopa neljä Nintendo GameCube -peliohjainta Nintendo Switch -konsoliisi.

Super Smash Bros. Ultimate on liian suuri sanoin kuvailtavaksi! Se täytyy kokea, kun se julkaistaan Nintendo Switchille 7. joulukuuta.

---

Yo-Kai Watch 3

Yo-Kai Watch 3

Uudet Yo-kai-hahmot odottavat Natea ja Hailey Annea St. Peanutsburgissa.

Tapaa Hailey Anne ja Usapyon, kun he ratkaisevat tapauksia Yo-kai-etsivinä Springdalessa. Tutki uusia kauniita alueita ja ystävysty monien erilaisten Yo-kai-hahmojen kanssa Yo-Kai Watch 3 -pelissä. Pelin sankarit, Nate ja Hailey Anne, lähtevät seikkailuun ja tutkimaan salaperäisiä ilmiöitä heidän kotikaupunkiensa ympäristöissä.

Seuraa kahta rinnakkaista tarinaa ja ratkaise mysteereitä outojen havaintojen takana samalla, kun kohtaat yli 600 Yo-kai-hahmoa ja käytät uutta 3x3 ruudukon taistelujärjestelmää tehdäksesi hyökkäyksiä tai väistääksesi niitä strategisesti.

Enemmän Yo-kai-hahmoja, enemmän mysteereitä! ’Merican Yo-kai-hahmot ovat saapuneet YO-KAI WATCH 3 -peliin ja he ovat todellisia häiriköitä. Häiriköistä puheen ollen, BBQ:ssa zombit nousevat haudoistaan ja Naten täytyy vapauttaa kaupunki Zombie Nightin aikana.

Linkitä peli YO-KAI WATCH 2 ja YO-KAI WATCH BLASTERS -versioiden kanssa ansaitaksesi erityisiä Yo-kai-hahmoja.

Yo-Kai Watch 3 julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 7. joulukuuta.

---

Fitness Boxing

Fitness Boxing

On aika liikkua! Treenaa nyrkkeilyyn perustuvissa harjoituksissa kuunnellessasi kuuluisien artistien kappaleita.

Etsitkö uusia ja hauskoja tapoja treenata? Sitten tämä peli sopii juuri sinulle! Tässä pelissä voit treenata nyrkkeilyyn perustuvissa ja rytmisissä harjoituksissa, jotka nopeuttavat sykettäsi ja saavat sinut hikoilemaan kunnolla samalla, kun kuuntelet mukavia, instrumentaaliversioita kuuluisien artistien kappaleista.

Peli sisältää myös kaksinpelitilan, joten voit pelata sitä ystävien ja perheen kanssa. Molemmat pelaajat käyttävät yhtä Joy-Con -peliohjainta ja treenaavat yhdessä tai nyrkkeilevät toisiaan vastaan. Pelaa TV:n edessä tai käytä Nintendo Switchin näyttöä pelataksesi.

Jos haluat, peli voi myös seurata kehitystäsi arvioimalla BMI:täsi sekä polttamiasi kaloreita ja kannustaa sinua kohti terveellisiä elämäntapoja.

Aloita uusi vuosi pelaamalla Fitness Boxing -peliä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 21. joulukuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Toinen pohjoismaisten Splatoon 2 -mestaruuskisojen karsintakierroksesta on pelattu.

Kahdeksan joukkuetta oli valmiina tunnustamaan väriä, yksi jatkaa maalaamista.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee! tuo klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna,...

Lue lisää

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! tuo klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna,...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Tutki useita erilaisia hiekkalaatikkomaisia kenttiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa japanilaisista miniatyyripuutarhoista, jotka tunnetaan nimellä...

Lue lisää

Detective Pikachu

Detective Pikachu

Erittäin ainutlaatuinen Pikachu ja hänen ystävänsä Tim ratkaisevat mysteereitä Ryme Cityssä Detective Pikachu -pelissä Nintendo 3DS -käsikonsoleilla....

Lue lisää

---