fbpx

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Haluamme käyttää tämän tilaisuuden toivottaaksemme kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Nyt olemme lähestymässä vuoden loppua ja aikaa, joka toivottavasti tarkoittaa myös aikaa pelata omia suosikkipelejä kaikessa rauhassa. Kun tarkastelemme kulunutta vuotta, huomaamme, että tänä vuonna on julkaistu monta uutta suosikkia. Hiljattain julkaistu Super Smash Bros. Ultimate, joka on yksi loppuvuoden suosikeista monissa kodeissa. Eikä sovi myöskään unohtaa pelejä kuten Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ja Eevee!, Super Mario Party, Mario Tennis Aces vain muutamia mainitaksemme. Toivottavasti löydät uuden suosikin joulukuusen alta jouluaattona.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta toivottaa Bergsala

---

Perheystävälliset joululahjavinkit

Perheystävälliset joululahjavinkit

Onko sinulla vaikeuksia päättää, millainen peli sopii parhaiten perheelle? Olemme koonneet listan perheystävällisistä peleistä, jotta se olisi hieman helpompaa. Lista sisältää pelejä sekä Nintendo Switchille että Nintendo 3DS:lle ja löydät sen nettisivuiltamme.

---

Viimeinen mahdollisuus

Viimeinen mahdollisuus

Tammikuun 12. päivä järjestetään neljäs ja viimeinen pohjoismaisten Splatoon 2 -mestaruuskisojen karsintakierroksesta. Jos et ole vielä ilmoittanut joukkuettasi mukaan karsintakierrokselle, voit tehdä sen samantien ja muista harjoitella riittävästi joulun ja uuden vuoden aikana. Karsintakierroksen voittaja jatkaa nimittäin pohjoismaiseen finaaliin, joka järjestetään Tukholmassa 26. tammikuuta.

Pohjoismaisessa finaalissa neljännen karsintakierroksen voittaja kohtaa Ämpäri Gang, bay bait ja Team Blackfisk -joukkueet ja nämä neljä joukkuetta tulevat kisaamaan siitä, mikä joukkueista etenee Euroopan finaaliin.

---

New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe

Menestyspeli Wii U:lta saa deluxe-hoidon, kun se julkaistaan Nintendo Switchille. Tämä peli sisältää 164 kenttää, jotka edustavat puhdasta tasoloikkamagiaa ja mikä parasta, jopa neljä pelaajaa voi pelata samanaikaisesti. Jokainen pelaaja tarvitsee vain yhden Joy-Con -peliohjaimen, jotta sinä ja ystäväsi voitte pelata Mariolla, Luigilla, Toadilla, Toadettella ja Nabbitilla. 

Kokeile myös poimia Super Crown -esine, kun pelaat Toadettella, niin hän muuttuu Peachette-hahmoksi.

New Super Mario Bros. U Deluxe julkaistaan Nintendo Switchille 11. tammikuuta.

---

Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again: No More Heroes -pelissä Nintendo Switchillä tapaamme Travis Touchdownin, joka astuu pelien maailmaan ja aloittaa eeppiset mittasuhteet täyttävän seikkailun. Siellä häntä odottaa toimintapeli, ajopeli, pulmapeli... Yhteensä seitsemän erilaista peliä. Beam Katanan avulla hän lupaa hävittää kaikki pienet bugit, jotka hän löytää.

Travis Strikes Again: No More Heroes julkaistaan Nintendo Switchille 18. tammikuuta.

---

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Mario ja Luigi on valittu etsimään parannuskeinoa "The Blorbs" -taudille, joka uhkaa kaikkea elämää Sienivaltakunnassa. Mutta Fawfulin toimesta molemmat veljekset ovat joutuneet Bowserin syömäksi. Tämä on alku matkalle, joka vie heidät syvälle Bowserin mahaan, mikä jättää Bowserin yksin etsimään parannuskeinoa. Ainoa keino onnistua tässä on vaihtaa veljeksien ja Bowserin välillä. Sinun täytyy myös valmistautua hirvittäviin pomotaisteluihin tässä toimintatäyteisessä roolipelissä.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 25. tammikuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Kolmas pohjoismaisten Splatoon 2 -mestaruuskisojen karsintakierroksesta on pelattu.

Kolmas ja toiseksi viimeinen karsintakierros on ohi ja voittajajoukkue on selvillä.


Tämän vuoden perheystävälliset joululahjavinkit

Jos etsit täydellistä peliä nuorelle Nintendo-fanille tai Nintendo-fanille, joka on nuori mieleltään, niin sinun ei tarvitse etsiä enää. Olemme koonneet listan perheystävällisistä peleistä Nintendo Switchille ja Nintendo 3DS:lle.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate on uusi peli, joka on kehitetty Nintendo Switchille. Super Smash Bros. Ultimate -pelissä jopa kahdeksan pelaajaa voi kisata...

Lue lisää

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee! tuo klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna,...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Tutki useita erilaisia hiekkalaatikkomaisia kenttiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa japanilaisista miniatyyripuutarhoista, jotka tunnetaan nimellä...

Lue lisää

Detective Pikachu

Detective Pikachu

Erittäin ainutlaatuinen Pikachu ja hänen ystävänsä Tim ratkaisevat mysteereitä Ryme Cityssä Detective Pikachu -pelissä Nintendo 3DS -käsikonsoleilla....

Lue lisää

---