fbpx

Rakenna oma maailmasi Super Mario Maker 2 -pelissä

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Super Mario Maker 2 -pelin julkaisupäivä lähestyy hyvää vauhtia ja me tunnemme, kuinka luovuus alkaa kasvamaan. Lisäksi pian on aika Los Angelesissa järjestettäville E3-messuille ja Nintendon vuosittaiselle esitykselle! Jo nyt kannattaakin merkata punaisella kalenteriin 11. kesäkuuta klo 19:00 Suomen aikaa, jotta et missaa sitä!

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Kilpaile Marion, Pokémonin ja Yoshin kanssa

Kilpaile Marion, Pokémonin ja Yoshin kanssa

Juhlistamme kesän alkamista todella mahtavalla kilpailulla kaikkien kanssa, jotka seuraavat meitä Facebookissa. Voit osallistua kilpailuun menemällä Facebook-sivullemme, tykkäämällä kilpailusta ja kommentoimalla kesään liittyvällä emojilla. Kilpailuaika on 3. – 19. kesäkuuta, jonka jälkeen arvomme yhden onnekkaan voittajan, joka voittaa Nintendo Switch - Pokémon: Let's Go, Pikachu! -pelikonsolin sekä Super Mario Party, Mario Kart 8 Deluxe ja Yoshi's Crafted World -pelit!

Kilpailun säännöt löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailu löytyy Facebook-sivultamme.

---

Rico

RICO

Omaksu rooli kovaksikeitettynä etsivänä ja kohtaa rikollisjoukkoja tässä jännittävässä ja toimintatäyteisessä ensimmäisen persoonan räiskintäpelissä. Pelaa ystävän kanssa joko verkossa tai paikallisesti ja nappaa roistot kiinni. Kaikki pelin tehtävät ja kentät luodaan satunnaisesti ja voit myös avata uusia aseita ja tehtävätyyppejä pelin aikana.

Rico julkaistaan Nintendo Switchille 21. kesäkuuta.

---

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 -pelissä voit luoda omia kenttiä palikoilla ja vihollisilla, jotka ovat tuttuja klassisista Super Mario -peleistä. Aivan kuten sarjan ensimmäinen, Wii U:lle julkaistu peli, tämä on peli, joka testaa luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi. Voit jo nyt ruveta hahmottelemaan unelmakenttääsi ruutupaperille. On hyvä olla valmistautunut, kun peli julkaistaan kesäkuun lopussa.

Super Mario Maker 2 julkaistaan Nintendo Switchille 28. kesäkuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Suuri kesäkilpailu

Juhlistamme kesän alkamista todella mahtavalla kilpailulla, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Nintendo Switch - Pokémon Let's Go, Pikachu! Limited Edition ja kolme loistavaa peliä.


Lisätietoja Super Mario Maker 2 -pelistä paljastettu!

Super Mario Maker 2 Direct -lähetyksessä paljastettiin jännittäviä yksityiskohtia Super Mario Maker 2 -pelistä, joka julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 28. kesäkuuta.


Nintendo tämän vuoden E3-messuilla

Nintendo on paljastanut lisätietoja suunnitelmistaan tämän vuoden E3-messuilla, jotka järjestetään Los Angelesissa 11.-13. kesäkuuta.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee! tuo klassisen Pokémon-roolipelin kokemuksen Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja pelattavuudella varustettuna,...

Lue lisää

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate on uusi peli, joka on kehitetty Nintendo Switchille. Super Smash Bros. Ultimate -pelissä jopa kahdeksan pelaajaa voi kisata...

Lue lisää

---