fbpx

Syksy on vuoden parasta aikaa pelata!

Tulosta
logo
Luigi's Mansion 3

Hei Vierailija!

Kesä ja aurinko ovat molemmat hienoja asioita, mutta jos on jokin vuodenaika, joka sopii erityisesti pelaamiselle, se on syksy. Ja millainen syksy tästä onkaan tulossa. Nintendo Switch -konsoliperheen uuden jäsenen lisäksi luvassa on myös hauskoja seikkailuja Luigin kanssa sekä seikkailullisia kuntoharjoituksia uuden Ring Fit Adventure -pelin parissa!

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch -perheen uusi jäsen on kompakti ja kevyt konsoli, jossa on sisäänrakennetut ohjaimet. Konsoli, joka suunniteltu täysin kannettavaan pelaamiseen!
Nintendo Switch Lite -konsolilla voi pelata kaikkia Nintendo Switch -pelejä, jotka tukevat kannettavaa pelaamista. Se on täydellinen konsoli kaikille, jotka haluavat ja voivat pelata ulkona, mutta myös kaikille, jotka haluavat pelata verkossa tai paikallista langatonta moninpeliä ystävien ja perheenjäsenten kanssa, joilla on jo Nintendo Switch.

Nintendo Switch Lite julkaistaan kolmena eri värisenä 20. syyskuuta.

---

The Legend of Zelda: Link's Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Alun perin Game Boylle julkaistu The Legend of Zelda: Link's Awakening syntyy uudestaan uutena kokemuksena Nintendo Switchille. Pystytkö auttamaan Linkiä pakenemaan salaperäiseltä Koholint Island -saarelta? Tulet kohtaamaan useita outoja hahmoja seikkailusi aikana trooppisella saarella!

The Legend of Zelda: Link's Awakening julkaistaan Nintendo Switchille 20. syyskuuta.

---

Tetris 99

Tetris99

99 pelaajaa, mutta vain yksi voi voittaa! TETRIS® 99 on uusi versio ikonisesta pulmapelistä. Pelaa Tetristä täysin uudella tavalla! Löydätkö oikean strategian voittaaksesi 98 muuta pelaajaa verkossa?

Kun erilaisia Tetriminoja ilmestyy ruudun yläreunaan, sinun täytyy kääntää niitä ja yrittää saada ne sopimaan yhteen, jotta pelialueesi ei täyty ruudun yläosaan asti. Jos täytät kokonaisen rivin, se katoaa ja saat pisteitä.

Jos täytät neljä riviä samanaikaisesti, onnistut tekemään ‘Tetris™ Line Clear’ – ja jos saat useita Tetris™ Line Cleareja peräkkäin, ansaitset paljon pisteitä ja samanaikaisesti saat luotua paineita vastustajillesi!

Tetris 99 julkaistaan Nintendo Switchille fyysisenä versiona 20. syyskuuta.

---

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

DQXI

Klassinen roolipelisarja saapuu Nintendo Switchille. Lähde suureen ja klassiseen seikkailuun, joka sisältää ikimuistoisia hahmoja, kiehtovan tarinan ja klassisia roolipelielementtejä. Valitse, haluatko pelata HD-grafiikalla vai mielummin 16-bittisellä retrotyylillä. Voit myös valita, haluatko hahmojen puhuvan englantia vai japania.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition julkaistaan Nintendo Switchille 27. syyskuuta.

---

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure -pelissä ei ole kyse pelkästään aivojen ja sormien treenaamisesta. Pelin mukana tulevien uusien Ring-Con ja Leg Strap -lisätarvikkeiden avulla etenet seikkailussa liikkumalla. Seikkailupelitilassa fyysiset liikkeesi muuttuvat voimakkaiksi hyökkäyksiksi, joiden avulla voit selvittää erilaisia esteitä. Valmistaudu jännittävään ja hikiseen kokemukseen!

Ring Fit Adventure julkaistaan Nintendo Switchille 18. lokakuuta.

---

Luigi's Mansion 3

Luigi's Mansion 3

Juuri sopivasti ennen Halloweenia Luigi lähtee ansaitulle lomalle Marion ja ystävien kanssa saatuaan kutsun luksushotelliin. Rauhallisesta lomasta tulee kuitenkin nopeasti painajainen, kun King Boo paljastaa, että kaikki on ollut vain juoni Marion ja ystävien vangitsemiseksi. Nyt sinun tehtävänäsi on auttaa Luigia löytämään hänen ystävänsä. Onneksi saat apua professor E. Gaddilta ja hänen keksinnöistään. Uskallatko ottaa tämän pelottavan haasteen vastaan?

Luigi's Mansion 3 julkaistaan Nintendo Switchille 31. lokakuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Kilpaile Splatoon 2 Nordics Championship -mestaruuskisoissa 29. syyskuuta alkaen!

Huomio kaikki pohjoismaiset Inklingit ja Octolingit! Kerätkää joukkueenne ja valmistautukaa taistelemaan verkossa!


Ring Fit Adventure saapuu Nintendo Switchille 18. lokakuuta

Uusi seikkailu julkaistaan Nintendo Switchille 18. lokakuuta, mutta se ei ole mikä tahansa seikkailu. Ring Fit Adventure on sen nimi ja se käyttää uusia hauskoja lisätarvikkeita, joiden avulla fyysisistä liikkeistäsi tulee voimakkaita liikkeitä pelissä. 


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

DAEMON X MACHINA

DAEMON X MACHINA

Käytä täysin muokattavia Arsenal-tyyppisiä pukuja erilaisissa tehtävissä tuhotaksesi vihollisesi kaikin keinoin. Voit varustaa Arsenal-pukusi useilla...

Lue lisää

ASTRAL CHAIN™

ASTRAL CHAIN™

Asut monikulttuurisessa, futuristisessa kaupungissa, johon iskee katastrofi, kun portti toiseen ulottuvuuteen ilmestyy yhtäkkiä. Vaaralliset olennot...

Lue lisää

---