fbpx

Juhli Ystävänpäivää Nintendo Switchin kanssa

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Kutsu rakkaasi viettämään kanssasi peli-iltaa tai hemmottele itseäsi vapaa-ajalla suosikkipeliesi parissa. Ohessa muutamia vinkkejä, jotka sopivat erityisen hyvin Ystävänpäivään, mutta vieraile verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja Nintendo Switch -peleistä!

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

banner
---

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD

Mitä tapahtuu, kun fantasia-, komedia- ja high-tech -genret törmäävät toisiinsa?

Suuri vaara uhkaa Snack World -maailmaa, kun ilkeä moguli Sultan Vinegar yrittää herättää Smörg Åsbord -lohikäärmeen. Tässä hieman omituisessa ja koomisessa seikkailussa voit luoda oman hahmosi ja liittyä osaksi sankarillisia aarteenmetsästäjiä Chupia, Mayonnaa ja heidän joukkoa. Ota tehtävä vastaan ja palauta järjestys Tutti-Frutti -maahan.

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD julkaistaan Nintendo Switchille 14. helmikuuta.

---

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Mitä tekisit, jos heräisit yhtenä aamuna... ja olisit Pokémon!!!

Valmistaudu tutkimaan kaunista ja jännittävää maailmaa Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX -pelissä. Kyseessä on remake Mystery Dungeon -peleistä, jotka julkaistiin alun perin Nintendo DS- ja Game Boy Advance -käsikonsoleille. Tuo tunnetut Pokémonit kuten Pikachu, Eevee ja Charmander pelastusjoukkueeseesi ja suorita tehtäviä, joissa pelastat hädässä olevia Pokémoneja. Pelissä on monia salaperäisiä luolia ja mikä jännittävintä, ne muuttuvat aina, kun astut niiden sisälle.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX julkaistaan Nintendo Switchille 6. maaliskuuta.

---

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Osta matka Nook Inc.:in kautta päästäksesi autiolle saarelle, jossa voit vapauttaa luovuutesi ja nauttia vapaudesta tehdä mitä haluat ja milloin haluat.

Joskus elämä on stressaavaa ja tarve päästä siitä eroon on suuri! Eräs, joka tietää mitä täytyy tehdä, on Tom Nook, joka lähettää työkseen stressaantuneita ihmisiä rauhalliselle saarelle. Älä epäröi, sillä tämä on todennäköisesti juuri sitä, mitä myös sinä kaipaat… Kuvittele pitkiä ja upeita kävelyretkiä autiosaaren hiekkarannalla, jossa koskematon luonto odottaa sinua. Saari tarjoaa luovuutta, vapautta ja paljon charmia. Harmoninen uusi elämä yksinkertaisesti!

Animal Crossing: New Horizons julkaistaan Nintendo Switchille 20. maaliskuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Animal Crossing -aiheinen Nintendo Switch -bundle julkaistaan maaliskuussa!

Uusi, upea elämä autiosaarella odottaa sinua, kun Animal Crossing: New Horizons julkaistaan Nintendo Switchille 20. maaliskuuta. Samana päivänä julkaistaan myös hieno Nintendo Switch -bundle (rajoitettu erä).


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Kokeile täysin uusia harjoituksia, jotka käyttävät oikeanpuoleisen Joy-Con -ohjaimen IR-kameraa, ja harjoittele myös tekemällä klassisia harjoituksia,...

Lue lisää

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

Paketti sisältää Ring Fit Adventure -pelin sekä Ring-Con ja Leg Strap -lisätarvikkeet (Nintendo Switch -konsoli myydään erikseen).
Ring Fit Adventure...

Lue lisää

---