fbpx

Ota vapaata ja pelasta maailma

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Toivottavasti teillä kaikilla on hauskaa saarillanne Animal Crossing: New Horizons -pelissä ja yhteisönne kasvavat uusilla ystävillä. Ymmärrämme tietenkin, että saattaa olla hieman vaikeaa lähteä rauhalliselta saarelta hetkeksi, mutta perjantaina maailma on pelastettava Xenoblade Chronicles: Definitive Edition -pelissä. Oletko valmis siihen? Hieman myöhemmin julkaistaan myös 51 Worldwide Games. Myöhemmin tänä vuonna on tulossa myös Deadly Premonition 2, Paper Mario: The Origami King ja Harvest Moon: One World. Toisin sanoen tänä vuonna ei ole pulaa uusista peleistä.

Liittyen Animal Crossingiin. Huhutaan, että on olemassa saari täynnä rahapuita, joka odottaa vierailua. Katso lisätietoja Bergsalan Instagramista.

Voit myös vierailla Bergsalan virallisella Animal Crossing -saarella. Lähetä kaveripyyntö (Friend Request) kaverikoodille (Friend Code) 3383-3835-8797.
 

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Kisaa kanssamme Mario Kart 8 Deluxe -pelissä

Mario Kart 8 Deluxe

Joka keskiviikko toukokuun aikana pelataan verkkoturnaus Mario Kart 8 Deluxe -pelissä. Keskiviikkona 27. toukokuuta on jälleen aika kisata ja toivomme, että liityt mukaan pitämään hauskaa!

Milloin: Keskiviikkona 27/5, klo 20:00-21:00
Nimi: Bergsala-may-4
Koodi: 1177-7712-6955

Turnaukseen osallistumiseen vaaditaan Nintendo Switch -konsolin lisäksi Mario Kart 8 Deluxe -peli ja aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys.

---

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles

Monolithsoftin eeppinen Xenoblade Chronicles, joka julkaistiin alun perin Wiille vuonna 2011, syntyy uudelleen Nintendo Switchillä nimellä Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Peli kertoo tarinan Shulkin ja Fioran jännittävistä seikkailuista.

Selvitä sankari Shulkin alkuperä, kun hän ja hänen ystävänsä lähtevät taisteluun näennäisesti pysäyttämätöntä mekaanista uhkaa vastaan. Käytä miekkaa, joka näyttää sinulle tulevaisuuden, kukista vihollisesi voimakkailla ketjuhyökkäyksillä ja aseta joukkueesi jäsenet huolellisesti strategisissa, reaaliaikaisissa taisteluissa, kun seikkailet pelin suuressa maailmassa.

Mekaanisten hyökkääjien, jotka tunnetaan nimellä Mechon, hyökkäyksen aikana Shulk huomaa voivansa hyödyntää salaperäisen Monado-miekan täyden voiman. Mahtava Monado käytössään Shulk lähtee voittamaan Mechonit lopullisesti.

Peli sisältää uuden lisätarinan nimeltään Future Connected, joka tapahtuu vuosi päätarinan tapahtumien jälkeen.

Tavallisen version lisäksi julkaistaan myös Collector's Set, joka sisältää pelin lisäksi myös taidekirjan, SteelBook-kotelon, vinyylilevyn, julisteen ja latauskoodin musiikkia varten.


Xenoblade Chronicles: Definitive Edition julkaistaan Nintendo Switchille 29. toukokuuta

---

51 Worldwide Games

51 Worldwide Games

Pelaa ja löydä 51 erilaista lautapeliä, korttipeliä ja muun tyyppisiä pelejä tässä mahtavassa pelikokoelmassa. Löydä uusia pelityyppejä ja pelejä, joita et ole koskaan aikaisemmin pelannut tai kokeile klassikoita. Voit parantaa taitojasi tai oppia uuden pelin ottamalla oppitunteja pelistä, käyttämällä ohjeominaisuuksia tai jopa käyttämällä Kumoa-painiketta tietyissä peleissä.

Strategiset pelaajat tuntevat olonsa kotoisaksi peleissä kuten Four-in-a-row ja Renegade, kun taas he, jotka käyttävät mieluummin refleksejään, voivat nauttia peleistä kuten Slot Cars ja Toy Boxing!

Monia pelejä voi pelata ystävien kanssa paikallisen langattoman yhteyden kautta ja jotkut pelit tukevat myös verkkopelaamista.

Verkkosivuiltamme löydät trailerin, joka antaa lyhyen esittelyn kaikista peleistä.

51 Worldwide Games julkaistaan Nintendo Switchille 5. kesäkuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Paper Mario: The Origami King

Lähde Prinsessa Peachin, Marion ja Luigin kanssa osallistumaan valtakunnan origami-festivaaliin, kun Paper Mario: The Origami King julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 17. heinäkuuta. Juhlissa on kuitenkin yksi pieni ryppy, sillä Prinsessa Peach on käyttäytynyt hieman oudosti viime aikoina. Saat lisätietoja hänen salaperäisestä käyttäytymisestä, kun katsot pelin esittelytrailerin.


Harvest Moon: One World julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna

Täysin uusi tapa tutkia maailmaa Harvest Moon -pelissä


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Jos modernin elämän hälinä häiritsee sinua, Tom Nookilla on uusi bisnesidea, jota tulet varmasti rakastamaan: hänen täysin uusi, todella ainutlaatuinen...

Lue lisää

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Kokeile täysin uusia harjoituksia, jotka käyttävät oikeanpuoleisen Joy-Con -ohjaimen IR-kameraa, ja harjoittele myös tekemällä klassisia harjoituksia,...

Lue lisää

---