fbpx

Ratkaise mysteeri Le Carréssa

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Kesä on täällä ja monille se tarkoittaa vapaata aikaa ja sellaista aikaa, jolloin voi ratkaista murhamysteereitä ja pelastaa maailman taittumiselta. Onneksi kesä tarjoaa pelejä, jotka täyttävät juuri nämä kriteerit.

Kesä on myös täydellistä aikaa voittaa mahtavia palkintoja ja siksi järjestämme kilpailun Facebook-sivullamme joskus kesän aikana. Yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, joten lisätietoja tästä on tulossa myöhemmin. Muista tarkkailla kesäkilpailuamme Facebookissa.

Heinäkuussa pidämme taukoa Mario Kart 8 Deluxe -turnauksistamme, mutta tavoitteena on palata asiaan jälleen elokuussa. Lisätietoja tulossa myöhemmin. Mutta tässä vaiheessa haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat osallistuneet kilpailuihin.

Toivotamme kaikille oikein hyvää kesää täältä Bergsalalta!

---

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Siemenet itävät, juuret tarttuvat, puut kasvavat ja peittävät kaiken ympärillään varjoon. Mutta jopa silloin, kun valo osuu maahan puun ympärillä, juuret säilyvät ja ne kaivautuvat yhä syvemmälle pimeään maahan... ja tarina alkaa uudestaan.

Boston, vuonna 2019. FBI-agentit Aaliyah Davis ja Simon Jones, jotka tutkivat tapausta, jonka uskottiin olevan jo ratkaistu, löytävät itsensä tutkimuksen kohteena olevan henkilön oven ulkopuolelta. Raportit muutamista kadonneista ruumiista eivät normaalisti kiinnostaisi FBI:tä, mutta jokin tässä tapauksessa ei oikein täsmää...

Vaikka heillä ei ole tarpeeksi johtolankoja jatkaakseen, he molemmat toivovat voivansa esittää oikeat kysymykset tälle henkilölle. Oikeat kysymykset tässä tapauksessa koskevat "punaista puuta" ja ehkä vastaukset johdattavat heidät eteenpäin. Mutta kuten sanotaan, ole varovainen, mitä toivot - joitakin tapauksia ei ehkä pitäisi avata uudelleen?

10. heinäkuuta on aika ratkaista mysteeri, kun Deadly Premonition 2 julkaistaan Nintendo Switchille.

---

Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King

Lähde Prinsessa Peachin, Marion ja Luigin kanssa valtakunnan origami-festivaaleille.

Näyttää siltä, että King Olly, joka väittää olevansa Origami Kingdomin hallitsija, on hautonut petollisen juonen tavoitteenaan taittaa koko maailman. Se näyttää melko vaaralliselta paperilla, joten nyt tarvitaan joku, joka voi pelastaa päivän! Paper Mario: The Origami King -pelissä Mario kohtaa yhden jännittävimmistä haasteistaan tähän asti. Juuri kun asiat eivät voisi mennä enää huonommin, King Olly on sitonut Prinsessa Peachin linnan jättimäisillä, värikkäillä serpentiineillä ja siirtänyt sen kaukaiselle vuorelle. Hän on muuttanut jopa Bowserin kätyrit taitetuiksi sotilaiksi ja värvännyt heidät joukkoihinsa. Onneksi Mariolla on käytössään monia erilaisia uusia työkaluja ja kykyjä, jotka auttavat selviytymään tässä uudessa seikkailussa.

Ota haaste vastaan 17. heinäkuuta, kun Paper Mario: The Origami King julkaistaan Nintendo Switchille.

Paper Mario: The Origami King

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Jump Rope Challenge nyt saatavilla Nintendo Switchille!

Hyppiminen on yksinkertainen tavoite Jump Rope Challenge -pelissä, joka on nyt saatavilla Nintendo Switchin Nintendo eShopista ilmaiseksi syyskuun loppuun saakka.

Jännittävä taistelujärjestelmä ja yllättäviä liittolaisia Paper Mario: The Origami King -pelissä

Lisätietoja paljastettu Paper Mario: The Origami King -pelistä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 17. heinäkuuta.

---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Selvitä sankari Shulkin alkuperä, kun hän ja hänen ystävänsä lähtevät taisteluun näennäisesti pysäyttämätöntä mekaanista uhkaa vastaan....

Lue lisää

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Jos modernin elämän hälinä häiritsee sinua, Tom Nookilla on uusi bisnesidea, jota tulet varmasti rakastamaan: hänen täysin uusi, todella ainutlaatuinen...

Lue lisää

---