fbpx

Uutisia Nintendolta

Tulosta
logo
Bravely Default II

Hei Vierailija!

Pahimmat pakkaset näyttäisivät olevan ohi, mutta vielä ei ole aika hengähtää helpotuksesta. Maailmat odottavat nimittäin pelastamista, eikä nyt ole kyse vain yhdestä maailmasta, jolla on ongelmia ja joka tarvitsee apuasi. Joten vaihda talvitakkisi seikkailuvarusteisiin ja tartu Nintendo Switchin Pro Controlleriin. Maailmojen kohtalo on sinun käsissäsi!

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Bravely Default II

Bravely Default II

Neljä sankaria, neljä kristallia - yksi legendaarinen seikkailu! Ohjaa Heroes of Light -tiimiä, joka matkustaa viiden valtakunnan läpi löytääkseen ja palauttaakseen varastetut kristallit oikeille omistajilleen. Käytä niin kutsuttuja Asteriskeja avataksesi ammatteja ja kykyjä, joiden avulla voit kukistaa useita erilaisia hirviöitä, ja muista myös käyttää "Brave" ja "Default" -komentoja hallitaksesi riskin ja palkkion välistä tasapainoa!

Bravely Default II julkaistaan Nintendo Switchille 26. helmikuuta.

read more

---

Harvest Moon: One World

Harvest Moon: One World

Kokeile elämää maanviljelijänä ja tutki maailmaa, joka on täynnä uusia ja tuttuja kasvoja, ainutlaatuisia kyliä ja seikkailullisia haasteita samalla, kun hoidat jatkuvasti kasvavaa maatilaasi. Mutta mitä sinun pitäisi viljellä? Ei ole tomaatteja, mansikoita tai kaalia... mutta vanha kirja viittaa siihen, että ennen oli olemassa enemmän viljelykasveja. Voitko palauttaa kaiken entiselleen? Upea maailma odottaa tutkimista.

Harvest Moon: One World julkaistaan Nintendo Switchille 5. maaliskuuta.

read more

---

Hades

Hades

Kriitikoiden ylistämä ja useita palkintoja voittanut peli saa nyt vihdoin fyysisen julkaisun Nintendo Switchillä. Tämän fyysisen version mukana tulee pelin lisäksi Hades Original Soundtrack PC-latauskoodi ja värillinen 32-sivuinen hahmokokoelma, jossa on kuvia pelin jumalista, haamuista ja hirviöistä.

Hades julkaistaan Nintendo Switchille 19. maaliskuuta.

read more

---

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise

Tutki muinaisen Japanin inspiroimaa maailmaa. Taistele pelottavia hirviöitä vastaan ja käytä palkkioitasi rakentaaksesi suuri ja voimakas eeppisten aseiden ja panssareiden varasto. Metsästä hirviöitä yksin tai tee yhteistyötä ystävien kanssa ja ota tehtäviä vastaan ja kukista massiivisia hirviöitä valitsemillasi aseilla.

Monster Hunter Rise -pelistä julkaistaan kaksi eri versiota. Perusversio ja Collector's Edition, joka sisältää pelin lisäksi Deluxe Kit DLC Pack -latauskoodin, Magnamalo amiibo-figuurin, Kamura Mark pin badgen ja sticker packin.

Monster Hunter Rise julkaistaan Nintendo Switchille 26. maaliskuuta.

read more

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Esittelyssä uusi Super Smash Bros. Ultimate DLC-taistelija Pyra/Mythra

Torstaina 4. maaliskuuta klo 16:00 on tulossa lähetys, jossa paljastetaan lisätietoja uudesta Super Smash Bros. Ultimate DLC-taistelijasta Pyra / Mythra. Pelin ohjaaja Masahiro Sakurai paljastaa myös taistelijan julkaisupäivän! Lähetys kestää noin 35 minuuttia. Tässä lähetyksessä ei paljasteta muita uusia taistelijoita.


Uusin Nintendo Direct!

Viimeisimmässä Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli yli 30 peliä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille. Monet näistä julkaistaan jo tänä kesänä. Yksi lähetyksen suurimmista paljastuksista oli kuitenkin se, että Splatoon 3, täysin uusi Splatoon-sarjan peli, saapuu Nintendo Switchille vuonna 2022.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Kiipeä seiniä pitkin ja kukista vihollisesi käyttämällä Super Bell -esinettä. Kloonaa itsesi syömällä Double Cherryn tai aseta Cannon Box päähäsi...

Lue lisää

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Vuosisata ennen kaikkia The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin tapahtumia tapahtui katastrofi, joka tunnetaan nimellä The Great Calamity. Hyrule...

Lue lisää

---