fbpx

Pelikesä jatkuu hehkuvan kuumana

Tulosta
logo
Nintendo.fi

Hei Vierailija,

Kesä jatkuu kuumana pelipuolella riippumatta siitä, haluatko lähteä seikkailemaan, metsästämään avaruushirviöitä tai potkimaan jalkapalloa yhdessä ystäviesi kanssa. Pokémon-faneille on luvassa todella herkullisia hetkiä, kun klassiset Pokémon Gold Version ja Pokémon Silver Version, jotka julkaistiin alun perin Game Boy Colorille, saapuvat nyt Nintendo 3DS -käsikonsoleille 22. syyskuuta. Puhumattakaan siitä, että Pokkén Tournament DX julkaistaan Nintendo Switchille samana päivänä.

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Valmistaudu taisteluun, kun Pokkén Tournament DX saapuu Nintendo Switchille 22. syyskuuta.

Pokkén Tournament DX on ensimmäinen Pokémon-peli Nintendo Switchille. Valitse 21 eri Pokémonista ja voita muut Pokémonit vauhdikkaissa areenataisteluissa. Tässä Wii U -pelin uudessa versiossa on useita uusia taistelijoita ja uusia Pokémon-apureita. Lisäksi mukana on uusi ”Team Battle” -pelitila, jossa voit taistella joukkueena. Peli sisältää myös täysin uuden ”Replay Mode" -tilan, jonka avulla voit katsoa uudestaan ja jakaa parhaat taistelusi verkossa. Joukkueotteluiden avulla voit taistella ystäviäsi vastaan turnauksen kaltaisessa pelitilassa.

---

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Pelaa legendaarisella palkkionmetsästäjä Samus Aranilla ja selvitä tiesi läpi vihollisten täyttämän planeetan. Hänen tehtävänsä? Pysäyttää Metroidit tässä vuoden 1991 Game Boy -seikkailun uudistetussa versiossa.

Samuksen liikevalikoima on laajentunut uusilla hyökkäyksillä ja kyvyillä, jotka tulevat varmasti auttamaan häntä vaarallisten yllätyksien kohtaamisessa. Metroid: Samus Returns julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 15. syyskuuta ja samana päivänä julkaistaan myös upea oranssinvärinen New Nintendo 3DS XL Samus Edition, joka on koristeltu Samus Aranin kuvalla. Silloin julkaistaan myös kaksi uutta amiibo-figuuria, joista toinen on Samus Aran ja toinen on Metroid.

---

Monster Hunter: Stories

Monster Hunter Stories

Valmistaudu hirviöseikkailuun, jollaista et ole kokenut koskaan aikaisemmin Monster Hunter -pelisarjan historiassa.

Monster Hunter Stories -pelissä voit ratsastaa ja ystävystyä hirviöiden kanssa ja käyttää niitä sitten taisteluissa. Kerää hirviöiden munia ja katso, kun ne kuoriutuvat. Voit lentää, uida ja edetä uusille alueille kartalla sekä osallistua ensimmäistä kertaa Monster Hunter -pelisarjan historiassa vuoropohjaisiin taisteluihin hirviöjoukkueesi kanssa.

---

FIFA 18

FIFA 18

On aika lähteä pelaamaan jalkapalloa, kun EA Sports FIFA 18 saapuu Nintendo Switchille 29. syyskuuta.

Täysin uusia tapoja pelata yksinpeliä ja moninpeliä kaikkien aikojen sosiaalisimmalla FIFA-kokemuksella. Tarjolla on useita ohjaus- ja ulkoasun säätömahdollisuuksia sekä Joy-Con -tuki. Ne tekevät FIFA 18 -pelistä Nintendo Switchillä tuntumaltaan erinomaisen ja täydellisesti koukuttavan – riippumatta siitä miten pelaat.

FIFA Ultimate Team, uratila ja Switchille tehty Kickoff ja Local Seasons tekevät FIFA 18 -pelistä Nintendo Switchillä kaikkien aikojen parhaan mukana kulkevan FIFA-kokemuksen.

---

Mario + Rabbids

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Valmistaudu pelastamaan Sienivaltakunta, kun Mario + Rabbids: Kingdom Battle julkaistaan Nintendo Switchille 29. elokuuta.

Tämä on tarina Marion ja ilkikuristen Rabbidsien yllättävästä kohtaamisesta. Salaperäinen pyörre repii Sienivaltakuntaa ja siirtää Rabbidsit tähän rauhalliseen maahan. Se rikkoo tämän rakastetun maan pirstaleiksi. Jotta järjestys saadaan palautettua Sienivaltakuntaan, Marion, Luigin, Prinsessa Peachin ja Yoshin on pistettävä hynttyyt yhteen Rabbids-sankareiden kanssa ja matkattava neljään eri maailmaan.

Lähde näiden kahdeksan sankarin kanssa tutkimaan uusia, ilkikuristen Rabbidsien sekoittamia maailmoja, jotka ovat täynnä salaisuuksia ja viittauksia klassisiin Mario-peleihin. Voita ennalta-arvaamattomia vihollisia dynaamisissa vuoropohjaisissa taisteluissa sekä kaverihaasteissa ja ratkaise pulmia matkan varrella. Koe miellyttävä ja nykyaikainen taisteluseikkailu, joka on kehitetty yksinoikeudella Nintendo Switch -pelikonsolille ja pelattavissa missä vain, milloin vain ja kenen kanssa tahansa.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Pokémon Gold Version ja Pokémon Silver Version julkaistaan 22. syyskuuta

Kaksi klassista Game Boy Color -peliä saapuu kauppoihin uusissa hienoissa paketeissa.


Nintendo Gamescom-messuilla 2017

Nintendo avasi tämän vuoden Gamescom-messut esittelemällä uutta sisältöä Splatoon 2 ja ARMS-peleihin ja myöhemmin tällä viikolla Super Mario Odyssey -pelin tuottaja Yoshiaki Koizumi ja Metroid-tuottaja Yoshio Sakamoto osallistuvat Nintendon live-lähetyksiin.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Kisaa ja taistele ystäviäsi vastaan Mario Kart 8 -pelin täydellisessä versiossa!

Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta missä haluat ja milloin haluat. Voit pelata jopa 8 ystäväsi kanssa paikallisesti. Kaikki Wii U...

Lue lisää

Splatoon 2

Splatoon 2

Väritä maailma ja vastustajasi maailman värikkäimmässä räiskintäpelissä!

Huippumenestyneen Splatoon-pelin jatko-osa julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille. Luvassa on täysin uusia taisteluareenoita, aseita ja hienoja...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Hey! PIKMIN

Hey! PIKMIN

Myyttiset olennot, jotka tunnetaan nimellä Pikmin, ovat jälleen valmiita seuraamaan avaruusmatkaaja Captain Olimaria kohti uusia seikkailuja!

Pikminit pitävät Olimarin seuraamisesta ja ne myös työskentelevät kovasti. Napauta kosketusnäyttöä heittääksesi Pikminejä sinne, missä tarvitset...

Lue lisää

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Vihdoinkin saat mahdollisuuden nauttia tästä klassisesta pelistä uudessa, nykyaikaisessa muodossa.

Fire Emblem -pelisarjan toinen peli, Fire Emblem Gaiden, julkaistiin Japanissa vuonna 1992. Nyt ensimmäistä kertaa myös kaikki Fire Emblem -fanit Japanin...

Lue lisää

---