fbpx

Lähde Marion ja Cappyn kanssa matkalle maailman ympäri!

Tulosta
logo
Super Mario Odyssey

Hei Vierailija,

Kesä on ohi ja syksy on alkanut, mikä tarkoittaa yleensä pelien osalta kaikkein kiireisintä sesonkiaikaa. Näin on myös tänä vuonna ja lokakuussa Nintendon konsoleille julkaistaankin todella loistavia pelejä. Vai mitä sanot esimerkiksi pulmien ratkaisemisesta omalla kotisohvallasi Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy -pelissä, tuhansia vihollisia vastaan taistelemisesta Fire Emblem Warriors -pelissä tai uusien valtavien maailmojen tutkimisesta Super Mario Odyssey -pelissä?

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Syksyn odotetuin peli, Super Mario Odyssey lähestyy vauhdilla ja pian se on vihdoinkin täällä.

Tässä suuressa avoimen maailman seikkailupelissä Mario matkustaa moniin eri paikkoihin Odyssey-ilmalaivallaan tavoitteenaan pelastaa Prinsessa Peachin Bowserin hääsuunnitelmilta. Uuden ystävänsä, Cappyn, ansiosta Mariolla on täysin uusia liikkeitä, jotka sinun tulee opetella. Tällaisia ovat esimerkiksi "cap throw", "cap jump" ja "capture". "Capture"-liikkeen avulla Mario voi hallita kaikenlaisia esineitä ja vihollisia. Valmistaudu matkaan, joka on täynnä salaisuuksia ja uusia paikkoja löydettävänä. Julkaistaan Nintendo Switchille 27. lokakuuta.

Uusia amiibo-figuureja

Super Mario Odyssey -pelin julkaisupäivänä julkaistaan myös kolme uutta amiibo-figuuria, jotka ovat Mario, Peach ja Bowser hienoissa hääasuissaan. Nämä amiibo-figuurit julkaistaan erikseen ja erikoispakkauksessa, joka sisältää kaikki kolme figuuria.

Lisäksi 6. lokakuuta julkaistaan myös Koopa Troopa ja Goomba amiibo-figuurit.

---

Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors

Kohtaa soturijoukkoja ja erilaisia hirviöitä, kun Marth, Xander, Corrin ja muut Fire Emblem -sankarit tekevät uskomattoman voimakkaita Dynasty Warriors -tyylisiä liikkeitä.

Ohjaa tunnettuja ja alkuperäisiä Fire Emblem -hahmoja, anna heille strategisia komentoja taistelun keskellä ja yhdistä sankareita tehdäksesi upeita hyökkäyksiä. Avaa uusia pelattavia sankareita, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset liikkeensä, erikoishyökkäykset, asetyypit ja äänet tässä suuressa toimintapelissä, jonka on kehittänyt sama tiimi, joka on luonut Hyrule Warriors -pelit.
 
Fire Emblem Warriors julkaistaan Nintendo Switchille ja New Nintendo 3DS:lle (Huomioi, että Fire Emblem Warriors -pelin 3DS-versio toimii ainoastaan New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL ja New Nintendo 2DS XL -käsikonsoleilla). Nintendo Switch -versiosta julkaistaan myös Limited Edition -erikoispaketti, joka sisältää pelin, alkuperäisen soundtrackin kolmella CD-levyllä ja keräilykortteja.

Kaikki aiemmin julkaistut Fire Emblem amiibo-figuurit ovat yhteensopivia Fire Emblem Warriors -pelin kanssa. Samoin kuin uudet Chrom ja Tiki amiibo-figuurit, jotka julkaistaan pelin julkaisupäivänä 20. lokakuuta.

---

Layton

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Haastavien mysteerien ratkaiseminen vaikuttaa olevan syvälle juurtunut Laytonin sukuun!

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy -seikkailun pääosassa on professori Laytonin tytär Katrielle, joka ratkaisee mysteerit isänsä katoamisen takana. Tämä peli sisältää enemmän pulmia kuin mikään aikaisempi Layton-peli ja mikä parasta, voit ladata bonuspulmia päivittäin koko vuoden ajan julkaisupäivästä lähtien.

Pelin tarina alkaa siitä, kun Katrielle on perustamassa omaa etsivätoimistoaan Chancer Lanella tavoitteenaan saada selvitettyä, mitä hänen kadonneelle isälle on tapahtunut.

---

Kolme uutta peliä Nintendo Selects -sarjassa

Fire Emblem Warriors

Nyt sinulla on mahdollisuus täydentää pelikokoelmaasi kolmella huippupelillä.

Jos olet hiljattain alkanut pelaamaan Nintendo 3DS:llä tai jostain syystä unohtanut ostaa klassiset 3DS-pelit Luigi’s Mansion 2, Kirby Triple Deluxe tai Super Mario 3D Land, niin pian sinulla on siihen uusi mahdollisuus. Nämä kolme peliä julkaistaan nimittäin uusina Nintendo Selects -versioina Nintendo 3DS -käsikonsoleille 13. lokakuuta. Täydennä pelikokoelmaasi näillä kolmella huippupelillä.

Luigi’s Mansion 2 -pelissä ohjaat Luigia, joka joutuu kohtaamaan pelkonsa ja taistelemaan aaveita vastaan. Kirby Triple Deluxe on värikäs klassisessa Kirby-hengessä tehty tasoloikkapeli, jossa voit imaista vihollisesi ja kopioida niiden kyvyt. Super Mario 3D Land sisältää kaikki parhaimmat puolet klassisista Mario-peleistä ja yhdistää ne upeaan 3D-maailmaan.

---

New Nintendo 3DS XL - SNES

New Nintendo 3DS XL SNES Edition

13. lokakuuta on erityinen juhlapäivä kaikille, jotka rakastavat klassista Super Nintendo -pelikonsolia. Silloin julkaistaan nimittäin New Nintendo 3DS XL SNES Edition, joka on New Nintendo 3DS XL -käsikonsoli, jonka ulkoasu muistuttaa 90-luvun Super Nintendo -pelikonsolia. Konsolin sisäpuolella olevat painikkeet ovat lisäksi samanvärisiä kuin alkuperäisessä peliohjaimessa.  

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Uutisia Nintendo Direct -lähetyksestä

Nintendo paljasti lisätietoja tulevista Nintendo Switch ja Nintendo 3DS -peleistä

Uusi Nintendo Direct -lähetys tulossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä!

Luvassa uutta tietoa tulevista Nintendo Switch ja Nintendo 3DS -peleistä.

---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Pokémon saapuu Nintendo Switchille!

Tervehdi ensimmäistä Pokémon-peliä Nintendo Switchille. Valitse 21 eri Pokémonista ja voita muut Pokémonit vauhdikkaissa areenataisteluissa. Kutsu...

Lue lisää

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers vie sinut takaisin sinne, mistä kaikki alkoi Street Fighter-sarjan osalta, mutta nyt mukana on mm. uusia ohjausmahdollisuuksia, pelitiloja ja verkkopelimahdollisuus.

Kun olet asettanut Nintendo Switch -konsolisi telakkaan, voit taistella helposti ystäväsi kanssa niin, että molemmat pelaajat käyttävät omaa Joy-Con-ohjainta....

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Story of Seasons: Trio of Towns

Story of Seasons: Trio of Towns

Tässä pelissä olet maanviljelijä, joka hoitaa kaikkia maatilaan liittyviä asioita.

Hoida suurta maatilaa, joka sijaitsee kolmen ainutlaatuisen ja jännittävän kaupungin lähellä. Valitse millaista elämää haluat elää Story of...

Lue lisää

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Yliluonnollinen seikkailu odottaa Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters -pelissä.

Tämä on täydellinen versio Yo-Kai Watch 2 -pelistä, jossa on mukana kaikki sisältö alkuperäisversioista sekä paljon uutta materiaalia kuten uusia...

Lue lisää

---