fbpx

Super Mario Odyssey julkaistaan tänään Nintendo Switchille

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Nintendo Switch & BASSO Pop Up -tapahtuma on parhaillaan käynnissä Helsingissä lukiessasi tätä uutiskirjettä (23. - 29. lokakuuta 2017). Super Mario laittoi Bassoradion Pop Upin ”putkiremonttiin” maanantaina 23. lokakuuta alkaen. Pop upissa voit pelata Nintendo Switch -konsolilla ja osallistua Mario Kart 8 Deluxe -kisaan, jossa etsitään Suomen parasta Mario Kart -pelaajaa. Lisäksi vuoden odotetuin peli, Super Mario Odyssey on pelattavissa paikan päällä ensimmäistä kertaa Suomessa perjantaista sunnuntaihin. Lisätietoja tapahtumasta Facebook-sivullamme.

Nyt kun talvi ja kylmyys lähestyvät, jotkut teistä miettivät todennäköisesti matkustavansa lämpimämpiin paikkoihin. Mutta ei kannata vaipua epätoivoon, sillä Nintendo Switchin Super Mario Odyssey -pelissä voit matkustaa maailman ympäri moniin kiehtoviin ja monipuolisiin paikkoihin. Miltä kuulostaa esimerkiksi New Donk Cityn suurkaupunki tai värikäs ruokaparatiisi Luncheon Kingdom? Super Mario Odyssey tarjoaa jokaiselle jotakin. Peli julkaistaan Nintendo Switchille 27. lokakuuta.

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Nintendo Switch - Super Mario Odyssey Edition

Super Mario Odyssey

Jos sinulla ei ole vielä Nintendo Switchiä, mutta haluat silti pelata Super Mario Odyssey -peliä, sinun kannattaa tutustua tähän pakettiin tarkemmin.

Kun Super Mario Odyssey julkaistaan 27. lokakuuta, kauppoihin saapuu myös Nintendo Switch -bundlepaketti, joka sisältää Mario-teemaiset punaiset Joy-Con -ohjaimet. Näitä ohjaimia ei ole saatavilla erikseen. Nintendo Switch -pelikonsolin lisäksi paketti sisältää kaikki tarvittavat kaapelit ja lisätarvikkeet sekä Super Mario Odyssey -pelin latauskoodin.

---

Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Tämä valtava toimintaroolipeli julkaistaan Nintendo Switchille 17. marraskuuta. Elä toista elämää toisessa maailmassa - Pelaa millä tahansa hahmolla ja tee mitä tahansa; voita lohikäärmeitä, tutki luolastoja, tutustu erilaisiin ihmisiin, rakenna talo, muodosta perhe ja opettele käyttämään erilaisia kykyjä, taikoja ja aseita. Tämä legendaarinen avoimen maailman seikkailu tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata missä tahansa, kotona TV:llä tai ollessasi liikkeellä. Peli sisältää täysin uusia ainutlaatuisia ominaisuuksia kuten liiketunnistuksen taisteluja ja tiirikointia varten.

Peli sisältää myös The Legend of Zelda -pelisarjasta tuttuja vaatteita ja varusteita sekä amiibo-tuen. Tämän lisäksi mukana on myös kaikki viralliset lisäsisältöpaketit kuten Dawnguard, Hearthfire ja Dragonborn.

---

Snipperclips

Snipperclips Plus: Cut it out together!

Snipperclips Plus: Cut it out, together! testaa luovuuttasi ja yhteistyökykyäsi. Paperiset ystävät Snip ja Clip leikkaavat toisiaan oikeisiin muotoihin selvittääkseen haastavia esteitä. Tämä pelin päivitetty versio sisältää kaikki alkuperäisen version kentät sekä yli 30 uutta kenttää, uusia haasteita ja uusia ominaisuuksia. Osoita pulmanratkaisutaitosi "Blitz Mode" -pelitilassa, jossa 2-4 pelaajaa kilpailevat useissa pulmahaasteissa. "Party Mode" -pelitilassa jopa neljä pelaajaa voi tehdä yhteistyötä ratkaistakseen hauskoja pulmia. Voit pelata tätä hauskaa pulmapeliä Nintendo Switchillä 10. marraskuuta.

---

Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon

Ultra

Valmistaudu uuteen jännittävään seikkailuun Alola-alueella.

Uusia Pokémon-muotoja on löydetty Alola-alueella. Nämä muodot muistuttavat legendaarisia Solgaleo, Lunala ja Necrozma Pokémoneja, jotka löydettiin ensimmäisen kerran Pokémon Sun ja Pokémon Moon -peleissä. Aloita eeppinen matka ja selvitä mysteeri näiden kiehtovien Pokémonien takana. Valmistaudu laajennettuun seikkailuun, jossa pääset tutkimaan Alola-aluetta tarkemmin, pyydystämään lisää hämmästyttäviä Pokémoneja ja taistelemaan uusia vihollisia vastaan. Nämä pelit julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 17. marraskuuta.

Heille, jotka todella rakastavat Pokémonia, julkaistaan samana päivänä useita erilaisia erikoisversioita näistä kahdesta pelistä. Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon julkaistaan myös SteelBook-versioina ja heille, jotka haluavat täyden kokemuksen, julkaistaan myös Ultra Dual Edition -versio, joka sisältää molemmat pelit.

---

New Nintendo 2DS XL Pokéball Edition

Poké Ball

Pelaa Pokémonia tyylikkäästi

Osoita, että olet kaikkein paras ja innokkain Pokémon-kouluttaja koko maailmassa hankkimalla tämän tyylikkään New Nintendo 2DS XL -erikoisversion, joka on koristeltu Poké Ball -teemalla. Julkaistaan samana päivänä kuin Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon, eli 17. marraskuuta.

---

Style Boutique

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star -pelissä voit johtaa omaa muotimyymälääsi, tavata asiakkaita ja löytää heille tyylikkäitä asuja. Tällä kertaa asiakkaiden tarinat kehittyvät eri tavoin valitsemistasi vaatteista riippuen. Ryhdy huippustylistiksi ja työskentele tulevien tähtien kanssa. Millainen tyyli heillä on, kun he astuvat lavalle ensimmäistä kertaa? Sinä voit päättää sen. Valitse yli 20 000 uusista ja tutuista muotivaatteista ja tavaroista. Peli julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 24. marraskuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Uutisia Nintendo Direct -lähetyksestä

Nintendo paljasti lisätietoja tulevista Nintendo Switch ja Nintendo 3DS -peleistä


Uusi Nintendo Direct -lähetys tulossa keskiviikon ja torstain välisenä yönä!

Luvassa uutta tietoa tulevista Nintendo Switch ja Nintendo 3DS -peleistä.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi The Legend of Zelda -peleistä ja astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja tutkimista. The Legend of Zelda: Breath of the Wild rikkoo tämän arvostetun pelisarjan rajoja.

Valmistaudu kaikkien aikojen suurimpaan The Legend of Zelda -seikkailuun. Pelisarjan uusin osa esittelee ensimmäisen aidon avoimen maailman pelisarjan...

Lue lisää

Splatoon 2

Splatoon 2

Väritä maailma ja vastustajasi maailman värikkäimmässä räiskintäpelissä!

Huippumenestyneen Splatoon-pelin jatko-osa julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille. Luvassa on täysin uusia taisteluareenoita, aseita ja hienoja...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Layton\'s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaries\' Conspiracy

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaries' Conspiracy

Ratkaise mysteereitä ja pulmia ja selvitä, mitä professori Laytonille on tapahtunut.

Haastavien mysteerien ratkaiseminen vaikuttaa olevan syvälle juurtunut Laytonin sukuun! Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’...

Lue lisää

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Vihdoinkin saat mahdollisuuden nauttia tästä klassisesta pelistä uudessa, nykyaikaisessa muodossa.

Fire Emblem -pelisarjan toinen peli, Fire Emblem Gaiden, julkaistiin Japanissa vuonna 1992. Nyt ensimmäistä kertaa myös kaikki Fire Emblem -fanit Japanin...

Lue lisää

---