fbpx

Yhteenveto Nintendo-vuodesta

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Joulu lähestyy vauhdilla ja on aika katsoa, mitä kaikkea kuluvana Nintendo-vuotena on tapahtunut. Ja mikä menestysvuosi se on ollut!! Nintendo Switch julkaistiin maaliskuussa ja näiden ensimmäisten kymmenen kuukauden aikana on julkaistu paljon pelejä, jotka olisi helppo sijoittaa mihin tahansa "Vuoden pelit" -listaan.

Nintendo Switchin avulla voit pelata TV:llä kotisohvallasi. Nosta Nintendo Switch telakasta ja voit välittömästi jatkaa peliä kannettavassa tilassa. Taita pieni jalusta ja jaa toinen Joy-Con ystävällesi, niin sinulla on kaikki mitä tarvitset haastaaksesi ystäväsi moninpelissä. Toisin sanoen Nintendo Switchillä pelaaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Pelaa milloin, missä ja kenen kanssa tahansa.

Kuluvan vuoden aikana olemme myös saaneet uuden jäsenen Nintendo 3DS -perheeseen, nimittäin New Nintendo 2DS XL:n ja sille on julkaistu useita todella hyviä pelejä, jotka täydentävät entisestään laajaa Nintendo 3DS -pelikirjastoa.

Jos tarvitset joululahjavinkkejä, voimme suositella nettisivuiltamme Nintendo.fi löytyvää listaa, josta löytyy useita perheystävällisiä pelejä. Ohessa myös muutamia hyviä esimerkkejä eri tilanteisiin sopivista peleistä.

Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta,
Bergsala

---

Nintendo Switch ja Nintendo 3DS -perheeseen kuuluvat käsikonsolit sopivat täydellisesti jouluun

Nintendo Switch ja New Nintendo 2DS XL

Joulu on aika, jolloin perhe, sukulaiset ja ystävät tapaavat ja viettävät aikaa yhdessä. Nintendo Switchille ja Nintendo 3DS/2DS -käsikonsoleille on saatavilla useita erilaisia pelejä, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin.

Pitkä ajomatka isoäidin ja isoisän mökille sujuu mukavammin auton takapenkillä pelaten. Lähde Marion ja hänen uuden hattuystävänsä Cappyn mukaan matkalle, joka vie heidät maailman ympäri Super Mario Odyssey -pelissä tai haasta vieressäsi istuva henkilö Pokkén Tournament DX -pelissä.

Mikä sopisikaan paremmin joulupukkia odotellessa kuin vauhdikkaat ajokisat Mario Kart 8 Deluxe -pelissä? Koko perhe voi liittyä mukaan peliin ja pitää hauskaa sen parissa. Jos ympärilläsi on aivan liian paljon melua, voit aina ottaa Nintendo Switchin mukaasi valitsemaasi rauhalliseen paikkaan ja lähteä seikkailemaan Hyrulen valtakuntaan The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelissä. Sieltä löydät varmasti lunta, jos jouluaattona sataa vettä…

Kun koko suku on saapunut paikalle, on ehkä sopiva hetki järjestää todella värikäs turnaus Splatoon 2 -pelissä. Tässä pelissä on tavoitteena täyttää mahdollisimman suuri alue taisteluareenasta oman joukkueensa värillä. Muita pelejä, jotka ovat parhaimmillaan pelattuna muiden pelaajien kanssa, ovat minipelikokoelma 1-2-Switch ja pulmapeli Snipperclips Plus: Cut it out Together. Nämä kaksi peliä sopivat täydellisesti erityisesti heille, joilla ei välttämättä ole aikaisempaa pelikokemusta.

Heille, jotka haluavat hieman syvempiä pelikokemuksia valtavissa maailmoissa, voimme suositella japanilaista roolipeliseikkailua Xenoblade Chronicles 2 tai Bethesdan suurta peliä nimeltään The Elder Scrolls V: Skyrim ja brutaalia toimintaa kaipaaville voimme suositella Doom -peliä.

Jalkapallon ystävien täydellinen joululahja on FIFA 18. Nintendo Switchin avulla voit ottaa täyden FIFA-kokemuksen mukaasi mihin tahansa menetkin.

Myös Nintendo 3DS -käsikonsoleille julkaistaan monia uusia pelejä. Voit esimerkiksi löytää ja pyydystää kaikki Pokémonit uusissa Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon -peleissä tai tutkia vihollisten täyttämää SR388-planeettaa Metroid: Samus Returns -pelissä. Heille, jotka haluavat viettää joulua ratkaisemalla haastavia pulmia ja salaperäisiä tapahtumia, voimme suositella Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy -peliä. Hey! Pikmin on uusin lisäys Pikmin-sarjaan, jota pelataan tällä kertaa sivuttainvierivänä tasoloikkapelinä. Olimarin avaruusalus on törmännyt maahan, mutta onneksi pienet Pikminit ovat jälleen valmiita auttamaan häntä.

Toisin sanoen, Nintendolta löytyy pelattavaa kaikille riippumatta siitä, millä tavalla haluat pelata. Toivotamme teille Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta täältä Bergsalalta. Toivottavasti joulukuusen alta löytyy monta Nintendo-joululahjaa tänä vuonna.

---

Jaa parhaat pelihetkesi Nintendo Switchin parissa

#NordicSwitchmas

Nintendo Switch on todellakin pelikonsoli, joka sopii useimpiin tilanteisiin. Tarkista Twitter ja etsi #NordicSwitchmas saadaksesi lisää inspiraatiota ja jaa omat pelihetkesi Nintendo Switchin parissa.

---

Mario Party: The Top 100

Mario Party: The Top 100

Tämän vuoden viimeinen pelijulkaisu sisältää 100 parasta minipeliä aikaisemmista Mario Party -peleistä.

Mikä sopisikaan paremmin joulun aikaan kuin party-peli, jossa on helppo haastaa koko perhe ja näyttää, kuka on perheen todellinen tähti!

Mario Party: The Top 100 sisältää sata erilaista minipeliä ja peli tukee myös paikallista Download Play -ominaisuutta, joten jopa neljä Nintendo 3DS- tai Nintendo 2DS -pelaajaa voi pelata toisiaan vastaan yhdellä ainoalla pelikortilla.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

#NordicSwitchmas

Jaa parhaat Nintendo Switch -hetkesi meidän muiden kanssa. Katso, miten muut pelaavat ja jaa omat suosikkipaikkasi.


The Game Awards

The Legend of Zelda: Breath of the Wild palkittiin vuoden parhaana pelinä The Game Awards -palkintogaalassa Los Angelesissa!


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

ARMS

ARMS

ARMS on täysin uudenlainen taistelupeli Nintendo Switch -pelikonsolille!

Valitse ensin taistelijasi, varusta taistelijasi erilaisella yhdistelmällä teleskooppikäsiä, ja käytä sitten painikeyhdistelmiä ja nopeita liikkeitä...

Lue lisää

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Lähde Marion mukaan suureen 3D-seikkailuun, joka vie hänet maailman ympäri.

Uusien hämmästyttävien kykyjensä avulla Marion täytyy kerätä kuita käynnistääkseen Odyssey-ilmalaivan ja pelastaakseen Prinsessa Peachin Bowserin...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Kirby Battle Royale

Kirby Battle Royale

Kirby astuu turnaukseen kohdatakseen kovimman vastustajansa tähän asti… itsensä! Kirbyn uusin peli sisältää useita tapoja taistella sekä yksin- että moninpelitiloissa.

Battle Arena -tilassa kaikki Kirbyt taistelevat kunnes jäljellä on vain yksi. Ore Express -tilassa kerätään aarteita ja nopein voittaa.
Taistele...

Lue lisää

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser\'s Minions

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions

Pelasta prinsessa Peachin ääni, Beanbeanin valtakunta ja... Bowser?!

Peli, joka aloitti koko Mario & Luigi -pelisarjan, on palannut ja se näyttää paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Tässä uudistetussa klassikossa...

Lue lisää

---