fbpx

Ratkaise mysteereitä Pikachun kanssa ja pelasta Dream Land Kirbyn kanssa

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Toivottavasti sinulle kuuluu hyvää ja olet ehtinyt pelata paljon. Maaliskuussa on luvassa useita jännittäviä pelejä. Voit lukea lisää näistä peleistä tästä uutiskirjeestä. Lähestymme myös hyvää vauhtia huhtikuun 27. päivää, jolloin Nintendo Labo julkaistaan ja me täällä Bergsalassa odotamme todella paljon tätä uutuutta. Nintendo Labo on täysin uusi pelikonsepti, jossa luodaan innovatiivisella ja leikkisällä tavalla pahvista erilaisia esineitä, jotka toimivat yhdessä Nintendo Switchin kanssa.

Nintendo julkaisi äskettäin kolme uutta traileria, joissa esitellään yksityiskohtaisesti, mitä kaikkea voit luoda. Katso seuraavat videot saadaksesi lisätietoja:

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Ilmainen päivitys Super Mario Odyssey -peliin

Super Mario Odyssey

On aika esitellä ilmapallon piilottamistaitojasi ja haastaa muut pelaajat ympäri maailmaa! Super Mario Odyssey -peliin julkaistiin äskettäin päivitys, joka sisältää uuden Balloon World -pelitilan. Saat avattua tämän pelitilan lataamalla ilmaisen päivityksen peliin. Sinun on myös läpäistävä pelin päätarina ennen kuin tämä pelitila avautuu.

Balloon World sisältää kaksi pelitilaa, joissa piilotetaan omia ilmapalloja ja etsitään muiden pelaajien piilottamia ilmapalloja tietyssä ajassa. Nouse korkeammalle ranking-listalla löytämällä piilotettuja ilmapalloja ja piilottamalla ilmapallot hyvin muilta pelaajilta. Tämä päivitys tuo mukanaan myös uusia Snapshot Mode -filttereitä ja uusia asuja Mariolle.

---

Uutta Splatoon 2 -peliin

Splatoon 2

Viimeisimmät tutkimustulokset ovat juuri saapuneet Squid Research Labin tutkijoilta. Ne ilmoittavat, että Pearl ja Marina julkaistaan myöhemmin tänä vuonna amiibo-figuureina. Lisäksi peliin julkaistaan täysin uusi kenttä nimeltään Goby Arena, joka sijoittuu koripallokentälle. Näiden lisäksi on tulossa uusi Dark Tetra Dualies -ase. Tämän aseen avulla voit tehdä neljä perättäistä väistöliikettä ja ampua samanaikaisesti. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

---

Kirby Star Allies

Kirby Star Allies

Maaliskuun 16. päivä on jälleen aika tutustua vaaleanpunaiseen sankariin, Kirbyyn. Silloin julkaistaan nimittäin Kirby Star Allies Nintendo Switchille. Tällä kertaa hän ei ole kuitenkaan yksin. Heittämällä sydämellä vihollisia kohti voit ystävystyä niiden kanssa, jolloin ne auttavat sinua pelin aikana. Rakenna joukkue, jossa on neljä erilaista hahmoa. Voit myös tehdä yhteistyötä jopa kolmen ystäväsi kanssa. Peli sisältää useita uusia kopiointikykyjä ja voit myös yhdistää kykyjä luodaksesi uusia ns. "Friend Abilities" -kykyjä. Voimakkaat viholliset seisovat tielläsi, mukaan lukien tuntematon syvän avaruuden uhka. Voivatko Kirby ja hänen ystävänsä yhdessä pelastaa Dream Landin?

---

Detective Pikachu

Detective Pikachu

Maaliskuun 23. päivä julkaistaan Detective Pikachu Nintendo 3DS -käsikonsoleille. Tässä pelissä ohjaat hahmoa nimeltään Tim, joka kohtaa erityisen Pokémonin. Kahvia juovan Pikachun, joka osaa puhua ja ylpeilee mahtavilla etsiväntaidoillaan, mitä Tim todella tarvitsee juuri nyt. Timin isä on nimittäin kadonnut jo jokin aika sitten. Nyt Timin ja Detective Pikachun täytyy ratkaista tämä mysteeri ja selvittää totuus tämän salaperäisen katoamisen takana.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Uusi traileri Detective Pikachu -pelistä!

Katso uusia hahmoja ja pelikohtauksia esittelevä traileri tulevasta Detective Pikachu -toimintaseikkailupelistä, joka julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 23. maaliskuuta!


Ilmainen päivitys on nyt saatavilla Super Mario Odyssey -peliin!

Päivitys sisältää uuden minipelin nimeltään Balloon World sekä uusia vaatteita ja Snapshot Mode -filttereitä.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Splatoon 2

Splatoon 2

Väritä maailma ja vastustajasi maailman värikkäimmässä räiskintäpelissä!

Huippumenestyneen Splatoon-pelin jatko-osa julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille. Luvassa on täysin uusia taisteluareenoita, aseita ja hienoja...

Lue lisää

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Lähde Marion mukaan suureen 3D-seikkailuun, joka vie hänet maailman ympäri.

Uusien hämmästyttävien kykyjensä avulla Marion täytyy kerätä kuita käynnistääkseen Odyssey-ilmalaivan ja pelastaakseen Prinsessa Peachin Bowserin...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

Ensimmäistä kertaa 100 parasta Mario Party -sarjan minipeliä on mahdollista pelata kannettavassa muodossa.

Jo vuosien ajan Mario Party -sarja on tuonut meidät yhteen kotikonsoliemme ympärille - aina siitä lähtien, kun ensimmäinen peli julkaistiin Nintendo...

Lue lisää

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Klassinen Metroid-seikkailu palaa täysin uudistettuna versiona.

Pelaa legendaarisella palkkionmetsästäjä Samus Aranilla ja selvitä tiesi läpi vihollisten täyttämän planeetan. Hänen tehtävänsä? Pysäyttää...

Lue lisää

---