fbpx

Tietoturva, Nintendo E3:ssa ja Nintendo-pelejä kaikissa lajityypeissä

Tulosta
logo
Mario Tennis Aces

Hei Vierailija!

25. toukokuuta 2018 tulee voimaan EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR), jonka tarkoituksena on vahvistaa oikeuttasi henkilötietoihisi. Tämä tarkoittaa, että yrityksenä emme tallenna enempää tietoja sinusta kuin on tarpeen tilaamasi palvelun tarjoamiseksi. Jotta voimme lähettää tämän uutiskirjeen, meidän on tiedettävä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja nämä tiedot tallennamme järjestelmäämme kunnes päätät peruuttaa tilauksesi. Jos peruutat tilauksesi, poistamme kaikki tiedot sinusta järjestelmästämme. Niin kauan kuin nimesi ja sähköpostiosoitteesi on järjestelmässämme, ainoastaan heillä, jotka lähettävät uutiskirjeitä, on pääsy tietoihisi.

Jos olet aiemmin antanut osoitteesi, puhelinnumerosi ja/tai muita tietoja osallistuaksesi kilpailuun tai vastaavaan, tämä tieto on sellaista, johon meillä ei ole enää pääsyä. Poistamme kaikki tiedot, lukuun ottamatta uutiskirjeen tilaajan nimeä ja sähköpostiosoitetta heti, kun kilpailu on päättynyt ja voittajat ovat saaneet palkintonsa.

Jos haluat jatkaa uutiskirjeemme tilaamista, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, voit klikata uutiskirjeen lopussa olevaa kohtaa, jossa lukee "peruuttaa tilauksesi". Voit myös peruuttaa tilauksesi verkkosivustollamme.

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Nintendo E3-pelimessuilla

E3

Suuret amerikkalaiset E3-pelimessut lähestyvät hyvää vauhtia ja luonnollisesti Nintendo tulee olemaan paikalla esittelemässä uusia ja kuumia pelejä. Tulemme muun muuassa saamaan lisätietoja tulevasta Super Smash Bros. -pelistä Nintendo Switchille.

Nintendon osalta messut alkavat 12. kesäkuuta klo 19:00, jolloin on luvassa videoesitys uusista peleistä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille vuoden 2018 aikana.

Videoesitystä seuraa kolme päivää Treehouse: Live -lähetyksiä, joissa kehittäjät esittelevät uusimpia pelejään. Näissä lähetyksissä saamme yksityiskohtaisempaa tietoa eri peleistä.

Lisäksi Nintendo järjestää myös turnauksia Splatoon 2- ja Nintendo Switchin tulevassa Super Smash Bros. -pelissä. Toisin sanoen, luvassa on todella paljon jännittävää odotettavaa.

---

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Ryntää taisteluun Hyrulen mahtavimpien legendojen kanssa Hyrule Warriors: Definitive Edition -pelissä Nintendo Switchillä. Kukista kokonaisia vihollisjoukkoja käyttämällä tehokkaita ja näyttäviä Dynasty Warriors -tyylisiä liikkeitä. Vaihda useiden suosittujen hahmojen välillä tehostaaksesi strategioitasi.

Tämä uusi versio sisältää kaikki kartat, hahmot ja tehtävät Wii U:n Hyrule Warriors ja Nintendo 3DS:n Hyrule Warriors: Legends -pelistä, mukaan lukien kaikki alkuperäiset ladattavat lisäsisällöt. Lisäksi mukana on Linkin ja Zeldan uudet asusteet, jotka perustuvat The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliin.

---

Dillon's Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers on toimintapainotteinen tower defence -peli, jossa ohjaat vyötiäistä nimeltään Dillon. Pysäytä vihollisen hyökkäykset ja pelasta post-apokalyptinen maailma. Tällä kertaa Dillon yhdistää voimansa Mii-hahmosi eläinversion kanssa. Ole strateginen ja käytä koko joukkuettasi. Tarvitset heidän apuaan, kun kohtaat muuttuvia hirviöitä. Saapuu Nintendo 3DS:lle 25. toukokuuta.

---

Sushi Striker: The Way of Sushido

Sushi Striker – The Way of Sushido

Ryhdy sushi-samuraiksi, yhdistele lautasia ja sushiannoksia ja koe kaikkien aikojen ruokataistelu. Yhdistele värillisiä lautasia ja samantyyppisiä susheja lähettääksesi korkeita lautaspinoja vastustajallesi tässä nopeatempoisessa liukuhihna-sushi-pelissä. Mitä enemmän lautasia yhdistelet, sitä korkeampia lautaspinoja voit lähettää ja hyökkäyksesi vahvistuvat. Puolusta kotimaatasi hyökkääviltä vihollisilta, jotta useammat ihmiset voivat nauttia herkullisesta sushista rauhassa. Paras sushi-samurai voittakoon. Julkaistaan 8. kesäkuuta sekä Nintendo 3DS:lle että Nintendo Switchille.

---

Harvest Moon - Light of Hope

Harvest Moon - Light of Hope

Lähdet matkalle aloittaaksesi uuden elämän uudessa ympäristössä. Valitettavasti säällä on muita suunnitelmia, kun aluksesi osuu monsuuniin, joka aiheuttaa aluksen uppoamisen meren pohjaan. Ajaudut pieneen satamakaupunkiin, joka on tuhoutunut myrskyn jäljiltä. Sinun tehtävänäsi on auttaa rakentamaan kaupunki uudelleen ja pelastaa majakka... mutta se ei tule olemaan helppoa. Jos työskentelet ahkerasti ja kasvatat viljelykasveja, hoidat eläimiä ja keräät materiaaleja korjaustöihin, voit saada uusia ystäviä, perustaa perheen, elvyttää majakan ja pelastaa kaupungin, uuden kotisi! Julkaistaan Nintendo Switchille 22. kesäkuuta.

---

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

22. kesäkuuta on Marion aika astua kentälle tyylikkäässä tennisasussa pelaamaan vauhdikkaita otteluita yli 15 pelattavaa hahmoa vastaan, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset taitonsa. Mario Tennis Aces -pelissä on tärkeää lukea ja tarkkailla vastustajasi asentoa ja lyöntiä voidaksesi päättää, mikä lyönti antaa sinulle edun. Jopa neljä pelaajaa voi kilpailla toisiaan vastaan joko verkossa tai paikallisesti ja story-pelitila palaa pelisarjaan ensimmäistä kertaa sitten Game Boy Advancen Mario Tennis: Power Tour -pelin. Swing Mode -pelitilassa voit myös käyttää Joy-Con -peliohjainta kuin oikeaa tennismailaa.

---

Flipping Death

Flipping Death

Tervetuloa Flatwood Peaksiin, pieneen eriskummalliseen kaupunkiin, jossa on ongelma - kuolema on lomalla. Pelaa Pennyllä ja auta loukussa olevia aaveita luotettavalla viikatteellasi. Käännä koko pelimaailma ylösalaisin ja ratkaise pulmia sekä elävien että kuolleiden puolella samalla, kun paljastat hitaasti mutta varmasti totuuden oman salaperäisen kuolemasi takana. Tämä peli on henkinen seuraaja Zoink Games -pelistudion rakastetulle Stick it to the Man -pelille ja se sisältää ainutlaatuisen sekoituksen seikkailua ja tasohyppelyä ja se sijoittuu kieroon ja värikkääseen maailmaan. Tämä peli julkaistaan Nintendo Switchille elokuussa.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Kokeile Mario Tennis Aces -peliä Nintendo Switchillä jo 1. kesäkuuta!

Kaikki, jotka odottavat 22. kesäkuuta julkaistavaa Mario Tennis Aces -peliä, voivat ilahtua kuullessaan, että pelistä on tulossa demoversio jo 1. kesäkuuta. Silloin alkaa nimittäin Mario Tennis Aces -verkkoturnaus.


Uusia yksityiskohtia Nintendo Switch Online -palvelusta

Nyt on paljastettu uusia yksityiskohtia Nintendo Switch Online -palvelusta, joka alkaa syyskuussa. Jos liityt maksulliseen Nintendo Switch Online -palveluun, saat käyttöösi erilaisia etuja kuten verkkopelaaminen ja kasvava kokoelma klassisia Nintendo-pelejä.


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi The Legend of Zelda -peleistä ja astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja tutkimista. The Legend of Zelda: Breath of the Wild rikkoo tämän arvostetun pelisarjan rajoja.

zelda botw game of the year
Valmistaudu kaikkien aikojen suurimpaan The Legend of Zelda -seikkailuun. Pelisarjan uusin osa esittelee ensimmäisen aidon avoimen maailman pelisarjan...

Lue lisää

Splatoon 2

Splatoon 2

Väritä maailma ja vastustajasi maailman värikkäimmässä räiskintäpelissä!

Huippumenestyneen Splatoon-pelin jatko-osa julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille. Luvassa on täysin uusia taisteluareenoita, aseita ja hienoja...

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Klassinen Metroid-seikkailu palaa täysin uudistettuna versiona.

Pelaa legendaarisella palkkionmetsästäjä Samus Aranilla ja selvitä tiesi läpi vihollisten täyttämän planeetan. Hänen tehtävänsä? Pysäyttää...

Lue lisää

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Palaa Alola-alueelle ja koe uusia seikkailuja.

Uusia Pokémon-muotoja on löydetty Alola-alueella Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon -peleissä. Nämä muodot muistuttavat legendaarisia Solgaleo,...

Lue lisää

---