fbpx

Haluatko tuoda väriä maailmaan?

Tulosta
logo
banner

Hei Vierailija!

Uusien pelien osalta vilkkain vuodenaika lähestyy ja pian voit ottaa mukavan asennon omalla suosikkisohvallasi ja nauttia pelaamisesta ilman huolen häivää. Uusien jännittävien pelien lisäksi haluamme ilmoittaa parhaillaan käynnissä olevasta Nintendo Labo -kilpailusta, jossa on mahdollisuus voittaa todella hienoja palkintoja sekä tulevasta Splatoon 2 -kilpailusta, jossa aloitamme pian vastaanottamaan joukkueiden ilmoittautumisia. Tällä hetkellä kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, mutta kaikki tiedot esitetään verkkosivuillamme muutaman viikon sisällä. Oletko se sinä ja joukkueesi, joka tulee edustamaan Pohjoismaita ja taistelemaan Euroopan mestaruudesta?

Ystävällisin terveisin,
Bergsala

---

Kilpaile Nintendo Labon kanssa

Nintendo Labo Creators Contest

Vielä ehdit hyvin olla luova ja osallistua Nintendo Labo -kilpailuun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa ainutlaatuinen Nintendo Switchin erikoisversio! Ota käyttöösi muutama pahviarkki ja rakenna oma Toy-Con tai käytä luovuuttasi ja luo ainutlaatuinen Toy-Con -mallisi kynien, tarrojen ja muiden koristeiden avulla.

Voit osallistua kilpailutyölläsi viimeiseen osallistumispäivään 7. syyskuuta asti.

---

Nintendo Labo: Vehicle Kit

Vehicle Kit

Aja, sukella ja lennä Nintendo Labo: Vehicle Kitillä. Tämän rakennussarjan avulla voit rakentaa pahvista erilaisia hienoja luomuksia, joita kutsutaan nimellä Toy-Con. Sopii täydellisesti perheille ja ystäville, jotka haluavat rakentaa, pelata ja oivaltaa yhdessä! Nintendo Labo: Vehicle Kit -rakennussarjan avulla voi kisata, tutkia salaperäistä maailmaa ja rakentaa autoja, jotka voivat taistella keskenään. Jokaista ajoneuvoa ohjataan eri tavoin ja jokaisella on erikoisominaisuuksia. Esimerkiksi sukellusveneellä voit laukaista koukun napin painalluksella. Voit myös koristella ajoneuvojasi tehdäksesi niistä ainutlaatuisia.

Nintendo Labo: Vehicle Kit on saatavilla kaupoista 14. syyskuuta.

---

SNK Heroines Tag Team Frenzy

SNK

SNK:n suositut sankarittaret kokoontuvat taistelemaan 2 vs. 2 -taisteluissa SNK Heroines: Tag Team Frenzy -pelissä Nintendo Switchillä. Tee erilaisia hyökkäyksiä taistelussa vain yhdellä painikkeella. Vaihda hahmojen välillä ja käytä useita erilaisia esineitä saadaksesi yliotteen. Järjestä vastustajasi hankalaan tilanteeseen ja tee ultra-special -erikoishyökkäyksesi, Dream Finish. Muokkaa hahmoasi, taistele tiesi voittoon ja näytä muille, mistä sinut on tehty taistelupelimaailman parhaiden naistaistelijoiden avulla.

SNK Heroines: Tag Team Frenzy on saatavilla kaupoista 7. syyskuuta.

---

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps ja
Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps ja Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

YO-KAI WATCH on palannut ja nyt se on toimintapainotteisempi kuin koskaan aiemmin! Pidätkö seikkailuista, taisteluista suuria pomoja vastaan ja monien erilaisten ja mahtavien hahmojen kohtaamisesta? Sitten tämä peli sopii juuri sinulle! Pelin aikana voit kohdata ja ystävystyä hämärien ja jännittävien Yo-kai -olentojen kanssa. He auttavat sinua taisteluissa! Käytä myös erilaisia strategioita, kykyjä ja esineitä voittaaksesi suuret pomot. Voit myös pelata peliä jopa kolmen ystävän kanssa, joilla on myös tämä peli, joko paikallisesti tai verkossa!

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps ja Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad on saatavilla kaupoista 7. syyskuuta.

---

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Johda joukkoa legendaarisia sankareita Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country -pelissä. Tässä erillisessä lisäosassa, joka tapahtuu 500 vuotta ennen Xenoblade Chronicles 2 -pelin tapahtumia, seuraamme Jiniä ja hänen rakasta ystäväänsä Loraa. Yhdessä he tekevät kaikkensa selviytyäkseen Malosin vihasta ja hänen maailman tuhoamiselta. Uuden päivitetyn taistelujärjestelmän ansiosta tämä roolipeliseikkailu soveltuu yhtä hyvin sarjan uusille pelaajille kuin veteraaneillekin.

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country on saatavilla kaupoista 21. syyskuuta.

---

Flipping Death

Flipping Death

Tervetuloa Flatwood Peaksiin, pieneen eriskummalliseen kaupunkiin, jossa on ongelma - kuolema on lomalla. Pelaa Pennyllä ja auta loukussa olevia aaveita luotettavalla viikatteellasi. Käännä koko pelimaailma ylösalaisin ja ratkaise pulmia sekä elävien että kuolleiden puolella samalla, kun paljastat hitaasti mutta varmasti totuuden oman salaperäisen kuolemasi takana. Tämä peli on henkinen seuraaja rakastetulle Stick it to the Man -pelille Zoink Games -pelistudiolta ja se sisältää ainutlaatuisen sekoituksen seikkailua ja tasohyppelyä ja se sijoittuu kieroon ja värikkääseen maailmaan.

Flipping Death on saatavilla kaupoista 28. syyskuuta.

---

Uusimmat uutiset nettisivuillamme Nintendo.fi

Nintendo Gamescom-pelimessuilla - uusia trailereita ja julkaisupäiviä

Nyt kun Gamescom-pelimessut ovat käynnistyneet Kölnissä, Saksassa, Nintendo on paljastanut yksityiskohtia siitä, mitä kaikkea viikon aikana näytetään.


Ilmoittautuminen Nintendo Labo - Creators Contest Europe -kilpailuun

Jaa luovia Nintendo Labo -luomuksiasi ja ole mukana kilpailemassa ainutlaatuisista palkinnoista!


---

Suosittuja Nintendo Switch -pelejä

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Uusi ja jännittävä Pokémon-roolipeli Nintendo Switchille!

Lue lisää

Nintendo Labo: Robot Kit

Nintendo Labo: Robot Kit

Tämän rakennussarjan avulla voit luoda oman robottisi!

Lue lisää

---

Suosittuja Nintendo 3DS -pelejä

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Johda omaa muotimyymälääsi kaupungissa, jossa muoti on pääroolissa ja jossa sinulla on paljon potentiaalisia asiakkaita. Jokaisella asiakkaalla on...

Lue lisää

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Uusia Pokémon-muotoja on löydetty Alola-alueella Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon -peleissä. Nämä muodot muistuttavat legendaarisia Solgaleo,...

Lue lisää

---