fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Harvest Moon: One World julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna

  Täysin uusi tapa tutkia maailmaa Harvest Moon -pelissä

  Natsume Inc., perheystävällisten videopelien maailmanlaajuinen kehittäjä ja julkaisija, sekä Rising Star Games, videopelien julkaisija ja Natsumen pitkäaikainen yhteistyökumppani, julkistivat tänään uusimman pelinsä, Harvest Moon: One World Nintendo Switchille. Harvest Moon: One World julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

  Aloittelevat viljelijät tutkivat maailmaa, joka on täynnä uusia ja tuttuja kasvoja, ainutlaatuisia kyliä ja seikkailullisia haasteita samalla, kun he hoitavat kasvavaa maatilaansa. Tätä uutta peliä kehitetään täysin uudella pelimoottorilla ja grafiikoilla.

  Harvest Moon: One World sisältää täysin uuden tavan tutkia Harvest Moonia, josta sekä kokeneet pelaajat että uudet sukupolvet tulevat nauttimaan,”  sanoi Natsumen toimitusjohtaja Hiro Maekawa. ”Vuosikymmenien aikana Harvest Moon on kehittynyt, mutta se on aina säilyttänyt perinteisen, perheystävällisen ja hauskan maanviljelemisen, josta pelisarja tunnetaan. Uusi pelimoottori ja uudet grafiikat päivittävät tämän kokemuksen vuodelle 2020. Olemme niin innoissamme siitä, että voimme kertoa lisää Harvest Moon: One World -pelin ominaisuuksista tulevina kuukausina.”

  Voitko kuvitella maailmaa ilman tomaatteja, mansikoita, tai jopa kaalia? Harvest Moon -pelisarjan uusimmassa pelissä pelaajat joutuvat tällaiseen tilanteeseen. Ainoastaan vanha kirja antaa vihjeitä siitä, millaista oli ennen... Salaperäisen löydön ansiosta pelaajat lähtevät seikkailuun, joka ei rajoitu pelkästään heidän kotikaupunkiinsa vaan koko maailmaan! Millaisia ihmisiä ja paikkoja on luvassa? Halo Halon upeista rannoista lumisiin Salmiakin vuoristoihin, kirjaimellisesti kokonainen maailma on tutkittavana.

  ”Rising Star Games on toiminut Natsumen yhteistyökumppanina lähes kahden vuosikymmenen ajan.” sanoi Brjann Sigurgeirsson Thunderful Publishingilta ja Rising Star Gamesilta. ”Harvest Moon on sarja, joka aloitti maanviljelygenren, innovoimalla aina ja tuomalla tuoreita ideoita houkutellessaan samalla uusia pelaajia. Nintendo of Europen korvaamattomalla tuella jatkamme tämän menestyneen sarjan soihdun kantamista vuoteen 2020 ja sen jälkeen yleiseurooppalaisilla alueilla julkaisemalla Harvest Moon: One World -pelin Nintendo Switchille.”