fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Jännittävä taistelujärjestelmä ja yllättäviä liittolaisia Paper Mario: The Origami King -pelissä

  Lisätietoja paljastettu Paper Mario: The Origami King -pelistä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 17. heinäkuuta.

  King Olly on ottanut Prinsessa Peachin linnan haltuunsa tavoitteenaan taittaa koko maailma Paper Mario: The Origami King -pelissä, joka julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 17. heinäkuuta. Onneksi Mario pystyy käyttämään tehokkaita paperitekniikoita, jotka rypistävät nuo suunnitelmat. Marion seikkailu linnan vapauttamiseksi johdattaa hänet laajojen, täynnä yllätyksiä olevien alueiden läpi. Hän vierailee maanalaisissa viemäreissä, villien koskien luona, muinaisessa rauniossa, ninjojen täyttämässä kartanossa ja eloisan autiomaan keitaalla.

  Joukko tunnettuja hahmoja lisää tutkimusretkeen uuden ulottuvuuden. Mukana on Bob-omb, joka on menettänyt muistinsa, Toad, joka on muinaishistorian professori ja Kamek, Magikoopa, joka on aina punomassa juoniaan. Mario saa apua ystäviltä kuten Olivia, King Ollyn hyväsydämiseltä siskolta ja jopa itse Bowserilta. Jotkut näistä epätodennäköisistä liittolaisista voivat tulla tarvittaessa apuun taisteluissa.

  Paper Mario: The Origami King sisältää uusia ympyräpohjaisia taisteluita, jotka vaativat strategiaa ja nopeaa ajattelua vihollisten asettamiseksi riviin ja hyvin ajoitettujen hyökkäysten suorittamiseksi. Pelaajien tulee miettiä tarkkaan, milloin heidän kannattaa hypätä vihollisten päälle Marion kengillä, milloin niitä on parasta lyödä vasaralla ja milloin strategisesti käyttää esineitä parantamiseen tai hyökkäämiseen.

   

  Paper Mario: The Origami King