fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Nintendo Gamescom-messuilla 2017

  Nintendo avasi tämän vuoden Gamescom-messut esittelemällä uutta sisältöä Splatoon 2 ja ARMS-peleihin ja myöhemmin tällä viikolla Super Mario Odyssey -pelin tuottaja Yoshiaki Koizumi ja Metroid-tuottaja Yoshio Sakamoto osallistuvat Nintendon live-lähetyksiin.

  Saksan Kölnissä järjestettävät maailman suurimmat pelimessut, Gamescom, avaa ovensa tänään ja fanit ympäri maailmaa saavat paljon lisätietoja joistakin Nintendon suurimmista peleistä. Koko viikon ajan esitetään live-lähetyksiä, joissa pelikehittäjät ja Nintendon tuoteasiantuntijat kertovat lisää tulevista peleistä.

  Super Mario Odyssey on pelattavana Nintendon osastolla ja pelin tuottaja Yoshiaki Koizumi astuu lavalle keskiviikkona 23. elokuuta klo 16:00 Suomen aikaa kommentoimaan Marion tulevaa seikkailua, joka julkaistaan Nintendo Switchille 27. lokakuuta.

  Torstaina 24. elokuuta klo 13:00 Suomen aikaa Metroid: Samus Returns -pelin tuottaja Yoshio Sakamoto ja José Luis Márquez MercurySteamiltä tulevat esittelemään uusia yksityiskohtia Samus Aranin tulevasta Nintendo 3DS -seikkailusta.

  Splatoon 2

  Squid Research Labin uudella videolla esiteltiin uutta ilmaista sisältöä, joka saapuu pian Splatoon 2 -peliin. Uusi pelattava kenttä nimeltään Manta Maria täydentää Turf War ja Ranked Battle -pelitilojen kenttävalikoimaa tänä lauantaina ja uusi erikoisase nimeltään Bubble Blower julkaistaan 2. syyskuuta. Kaiken tämän lisäksi uusi Salmon Run -kenttä nimeltään Lost Outpost julkaistaan huomenna ja voit nähdä, miltä se näyttää vierailemalla Nintendo of Europen YouTube-kanavalla huomenna klo 14:00 Suomen aikaa.

  ARMS

  Nintendo Switchin ARMS-taistelupelin seuraava ilmainen päivitys sisältää täysin uuden pelattavan hahmon. Kyseessä on katunyrkkeilijä nimeltään Lola Pop. Hän on klovni, jonka persoonallisuus on yhtä värikäs kuin hänen vaatteensa. Hänen erikoiskykynsä on täyttää itsensä kuin ilmapallo. Tällä tavalla hän pystyy puolustautumaan vastustajan hyökkäyksiltä. Seuraava päivitys sisältää myös kolme uutta asetta ja uuden kentän. Pelaajien täytyy miettiä uusia strategioita pelatessaan paikallisesti ystäviensä kanssa tai haastaessaan muita pelaajia verkossa.

  Heillä, jotka eivät ole vielä pelanneet nopeaa ja hauskaa ARMS-taistelupeliä, on mahdollisuus tehdä niin tänä viikonloppuna, kun ARMS Global Testpunchin uusi kierros käynnistyy perjantaina 25. elokuuta klo 18:00 Suomen aikaa. Voit osallistua lataamalla ilmaisen ARMS Global Testpunch -demoversion Nintendo Switchin Nintendo eShopista. Testimahdollisuus alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 23:00.

  Nintendo Switch -pelaajille, jotka haluavat lisää taisteltavaa, voimme myös kertoa, että Pokkén Tournament DX -pelin ilmainen demoversio saapuu Nintendo eShopiin tänä torstaina.

  Fire Emblem Warriors

  Fire Emblem Warriors saapuu Eurooppaan 20. lokakuuta ja samana päivänä julkaistaan myös kaksi uutta amiibo-figuuria, Chrom ja Tiki. Nintendo Switch -versiosta julkaistaan myös ”Limited Edition” -paketti, joka sisältää kolme original-soundtrack CD-levyä ja hahmokortteja. Gamescom-messuilla paljastettiin myös, että peli sisältää useita pelisarjasta tuttuja suosikkihahmoja.

  Nintendo Classic Mini: SNES

  Tänään paljastettiin myös uusia yksityiskohtia Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System -pelikonsolista, joka julkaistaan 29. syyskuuta. Pelaajat voivat halutessaan kelata pelitapahtumia taaksepäin kokeillakseen haastavia kohtia uudestaan, poimiakseen piilotettuja esineitä tai tutkiakseen pelimaailmaa entistä tarkemmin. Kelausaika vaihtelee pelistä riippuen. Roolipeleissä kuten Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars voit kelata taaksepäin muutamia minuutteja ja toimintapainotteisissa peleissä kuten Super Mario World voi kelata taaksepäin noin 40 sekuntia.

  New Nintendo 3DS

  Super Nintendo -teema jatkuu, kun New Nintendo 3DS XL – Super Nintendo Entertainment System Edition julkaistaan 13. lokakuuta. Tämän retrohenkisen käsikonsolin ulkoasu muistuttaa Super Nintendo -pelikonsolia ja sisäpuolella olevat painikkeet ovat samanvärisiä kuin alkuperäisessä peliohjaimessa. Samana päivänä julkaistaan kolme uutta Nintendo Selects -sarjan peliä Nintendo 3DS -käsikonsoleille. Nämä pelit ovat Super Mario 3D Land, Luigi's Mansion 2 ja Kirby: Triple Deluxe.

  Seuraavat pelit ovat pelattavana Nintendon osastolla Gamescom-messuilla:

  Nintendo Switch

  • Super Mario Odyssey
  • Splatoon 2
  • ARMS
  • Fire Emblem Warriors
  • Pokkén Tournament DX
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Mario + Rabbids Kingdom Battle (Ubisoft)
  • EA SPORTS™ FIFA 18 (Electronic Arts)
  • LEGO Worlds (Warner Bros. Interactive Entertainment)
  • Sonic Mania (SEGA Europe)
  • Monster Boy and the Cursed Kingdom (FDG Entertainment / Game Atelier)
  • Yoku’s Island Express (Team17 / Villa Gorilla)
  • AWAY: Journey to the Unexpected (Playdius)
  • Nine Parchments (Frozenbyte)
  • SteamWorld Dig 2 (Image & Form Games)
  • Flipping Death (Zoink Games)
  • Unbox: Newbie’s Adventure (Merge Games / Prospect Games)
  • Battle Chasers Nightwar (THQ Nordic / Airship Syndicate)

  Nintendo 3DS -käsikonsolit

  • Metroid: Samus Returns
  • Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions
  • Monster Hunter Stories
  • Story of Seasons: Trio of Towns

  Splatoon 2 – Uusia kenttiä ja aseita


  ARMS – Uusi hahmo, Lola Pop


  Fire Emblem Warriors – Uusi traileri


  Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System – Uusi traileri