fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Ilmainen päivitys on nyt saatavilla Super Mario Odyssey -peliin!

  Päivitys sisältää uuden minipelin nimeltään Balloon World sekä uusia vaatteita ja Snapshot Mode -filttereitä.

  Nyt voit ladata ilmaisen päivityksen Super Mario Odyssey -peliin. Lataamalla päivityksen saat uuden minipelin nimeltään Balloon World, uusia vaatteita Mariolle ja kaksi uutta filtteriä, joita voit käyttää, kun otat hauskoja kuvia pelin aikana Snapshot Modessa.

  Balloon World on käytettävissä heti, kun olet läpäissyt Super Mario Odyssey -pelin päätarinan ja lataat uuden päivityksen. Sinun tarvitsee vain löytää ja puhua Luigin kanssa jokaisessa valtakunnassa. Balloon World sisältää kaksi pelitilaa, joissa piilotetaan omia ilmapalloja ja etsitään muiden pelaajien piilottamia ilmapalloja tietyssä ajassa. Nouse korkeammalle ranking-listalla löytämällä piilotettuja ilmapalloja ja piilottamalla ilmapallot hyvin muilta pelaajilta. Kun pelaat Balloon World -minipeliä, huomaat tunnelman muuttuvan jokaisessa valtakunnassa. Saatat esimerkiksi nähdä, että New Donk Cityssä sataa päivällä ja, että aurinko laskee Tostarenassa.

  0222 SMO new outfits

  Uusi päivitys tuo mukanaan myös kolme uutta asua Mariolle ja kaksi uutta Snapshot Mode -filtteriä nimeltään "Coin" ja "Neon". Lisää asuja on tulossa myöhemmin, joten kannattaa seurata meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisätietoja.

  Lue lisää Super Mario Odyssey -pelistä Nintendo Switchille!

  Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, kilpailuista ja paljon muuta!