fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Uusi traileri Detective Pikachu -pelistä!

  Katso uusia hahmoja ja pelikohtauksia esittelevä traileri tulevasta Detective Pikachu -toimintaseikkailupelistä, joka julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 23. maaliskuuta!

   

  Traileri paljastaa muun muassa seuraavat asiat:

  • Ongelmia Ryme Cityssä!: Ryme City on paikka, jossa ihmiset ja Pokémonit elävät yhdessä, mutta viime aikoina monet ystävälliset Pokémonit ovat muuttuneet levottomiksi ilman mitään syytä. Kun Detective Pikachu ja hänen ystävänsä Tim etsivät Timin isää, Harryä, he ajautuvat ratkaisemaan mysteeriä Pokémonien levottomuuden takana. Pystyvätkö he ratkaisemaan tämän mysteerin ja löytämään Timin isän?
  • Mystinen Mewtwo: Detective Pikachu -pelissä esiintyy monta erilaista Pokémonia, mutta erityisesti yksi tietty Pokémon näyttää liittyvän kaikkiin mysteereihin ja se on Mewtwo. Kysymys kuuluu, miksi Mewtwo on mukana tässä ja miksi Mewtwo tuntee Detective Pikachun niin hyvin?
  • Monia värikkäitä hahmoja: Kohtaat monia hurmaavia hahmoja Ryme Cityn kaduilla. Tällaisia hahmoja ovat mm. Pablo Millan, Detective Pikachun suosikkikahvilan omistaja; Frank Holliday, Ryme City Police Departmentin etsivä; ja Meiko Okamoto, kameramies, joka työskentelee paikallisella TV-studiolla. Kaikkien näiden mielenkiintoisten hahmojen kohtaaminen ja kuulusteleminen on osa hauskuutta.

  Pikachu on usein monien Pokémon-fanien suosikki, mutta Detective Pikachu -pelissä heidän tulisi olla valmistautuneita näkemään Pikachu, joka on täysin erilainen kuin, mihin he ovat tottuneet. Tässä pelissä Pikachulla on nimittäin etsivän hattu, kova asenne ja kuiva huumorintaju.

  Pelin lisäksi 23. maaliskuuta julkaistaan myös hieno Detective Pikachu amiibo-figuuri. Tämä amiibo on huomattavasti suurempi kuin tavallinen amiibo ja sen avulla voi avata välivideoita, jotka saattavat antaa uusia vihjeitä, kun sitä käyttää pelissä. Huomioi kuitenkin, että voit myös avata kyseiset välivideot pelissä ilman kyseistä amiibo-figuuria, mutta saat avattua ne nopeamminen tämän amiibo-figuurin avulla.

  Lue lisää Detective Pikachu -pelistä Nintendo 3DS -käsikonsoleille!

  Seuraa meitä Facebookissa saadaksesi pieniä ja suuria uutisia Nintendon maailmasta, kilpailuista ja paljon muuta!