fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Uusia yksityiskohtia Nintendo Switch Online -palvelusta

  Nyt on paljastettu uusia yksityiskohtia Nintendo Switch Online -palvelusta, joka alkaa syyskuussa. Jos liityt maksulliseen Nintendo Switch Online -palveluun, saat käyttöösi erilaisia etuja kuten verkkopelaaminen ja kasvava kokoelma klassisia Nintendo-pelejä.

  Monia etuja Nintendo Switch Online -palvelussa

  • Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: Pelaa klassisia NES-pelejä missä ja milloin tahansa. Nintendo Switch Online -palvelun tilaajat saavat käyttöönsä kokoelman klassisia NES-pelejä. Aluksi saatavilla on 20 NES-peliä. Jatkossa pelejä on tulossa lisää. Julkaisun aikoihin on saatavilla seuraavat pelit: Balloon Fight, Dr. Mario, Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros. ja Tennis. Lisäksi 10 muuta peliä lisätään näiden joukkoon julkaisun aikoihin, mutta lisätietoja näistä peleistä julkaistaan hieman myöhemmin. Kaikki klassiset NES-pelit tukevat voice chat -ominaisuutta Nintendo Switch Online -älypuhelinsovelluksen kautta. Voit pelata näitä pelejä online- tai offline-tilassa.
  • Save Data Cloud Backup: Jos käytät Nintendo Switch Online -palvelua, voit tallentaa pelitallennukset pilveen useimpien Nintendo Switch -pelien osalta. Täydellinen ominaisuus kaikille pelaajille, jotka haluavat säilyttää tallennustietonsa, jos heidän Nintendo Switch -konsolinsa katoaa, menee rikki tai jos he ostavat toisen Nintendo Switch -konsolin.
  • Online Play: Nintendo Switch Online -jäsenyys tarvitaan, jotta voit pelata useita Nintendo Switch -pelejä verkossa. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Mario Tennis Aces ja Sushi Striker: The Way of Sushido.
  • Nintendo Switch Online App: Tätä sovellusta voidaan käyttää esimerkiksi älypuhelimella ja sen avulla voi hyödyntää voice chat -ominaisuutta ja muita lisäominaisuuksia.
  • Erikoistarjouksia jäsenille: Jäsenet saavat erikoistarjouksia. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
  • On mahdollista tehdä yksittäinen tilaus (yksi, kolme tai kaksitoista kuukautta) tai tilata kaksitoista kuukautta kestävä perhejäsenyys. Perhejäsenyyden avulla jopa kahdeksan Nintendo Account -tiliä voi käyttää Nintendo Switch Online -palvelua, myös eri konsoleilla.

  Huomioi, että kun tämä palvelu alkaa, Nintendo Switchillä ei ole enää mahdollista pelata verkossa ilmaiseksi.

  Lue lisää Nintendo Switch Online -palvelusta täältä