fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Nintendo Gamescom-pelimessuilla - uusia trailereita ja julkaisupäiviä

  Nyt kun Gamescom-pelimessut ovat käynnistyneet Kölnissä, Saksassa, Nintendo on paljastanut yksityiskohtia siitä, mitä kaikkea viikon aikana näytetään.

  Luvassa on muun muassa uutta materiaalia jo ilmoitetuista Nintendo Switch -peleistä kuten Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Party ja Daemon X Machina Marvelousilta. Messuvieraat pääsevät kokeilemaan erilaisia pelejä, mukaan lukien Super Mario Party ensimmäistä kertaa ja hiljattain julkistettua Diablo III: Eternal Collection -peliä Blizzard Entertainmentilta.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä esiteltiin yksityiskohtaisesti Super Smash Bros. Ultimate -peliä ja nyt on paljastunut lisätietoja tästä odotetusta taistelupelistä. Pelistä on julkaistu täysin uutta videomateriaalia, joissa nähdään King K. Rool, Dark Samus ja Chrom kahdessa ottelussa suoraan pelin kehitystiimiltä Japanista. Nämä videot ovat jo nyt katsottavissa tästä:

   

   

  Daemon X Machina

  Heidän, jotka rakastavat nopeatempoista mech-toimintaa, kannattaa tarkkailla Daemon X Machina -peliä Marvelousilta. Kenichiro Tsukuda on yksi tämän pelin kehittäjistä ja se julkaistaan Nintendo Switchille vuonna 2019. Pelin eri tehtävissä hahmosi käyttää täysin muokattavia mech-pukuja nimeltään Arsenals. Tämän viikon aikana Tsukuda-san tulee näyttämään tästä pelistä täysin uutta materiaalia, joka on kuvattu Nintendon RedCube-studiolla Gamescom-pelimessuilla. Ennen sitä voit katsoa alla olevan teaser-trailerin.

   

  Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

  Viikon aikana näytetään myös uutta sisältöä tulevasta, erillisestä lisäosasta nimeltään Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

  Mario Tennis Aces

  Mario Tennis Aces saa pian uuden pelattavan hahmon, kun Diddy Kong osallistuu pelin seuraavaan turnaukseen 1. - 30. syyskuuta. Turnauksen jälkeen tämä hahmo tulee pelattavaksi kaikille, riippumatta siitä onko osallistunut turnaukseen vai ei. Jos haluat katsoa, miltä se tulee näyttämään, voit katsoa tämän trailerin:

   

  Super Mario Party

  Toinen Mario-aiheinen uutinen on, että 23. marraskuuta julkaistaan bundle-paketti, joka sisältää Super Mario Party -pelin ja Joy-Con Pair -lisäohjainparin (Neon Green/Neon Pink). Tätä pakettia julkaistaan rajoitettu erä. Jos vierailet Gamescom-pelimessuilla Nintendon osastolla Hall 9:ssä, voit testata viittä uutta minipeliä jo nyt. Super Mario Party -pelin perusversio julkaistaan 5. lokakuuta.

  Luigi’s Mansion

  Marion veljellä Luigilla on kiireinen syksy. Sen lisäksi, että hän on mukana Super Mario Party -pelissä, hän on pääroolissa Luigi's Mansion -pelissä, joka julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 19. lokakuuta.

  InkyPen

  Pidätkö sarjakuvista? Sitten pidät varmasti myös uutisesta, että on tulossa sovellus nimeltään InkyPen, jonka avulla voit lukea digitaalisia sarjakuvia Nintendo Switchillä. Se julkaistaan marraskuussa ja voit ladata sen Nintendo eShopista. Palvelu on kuukausimaksullinen ja voit lukea niin monta sarjakuvaa kuin haluat. Valikoima sisältää muun muassa suositut sarjat kuten Sonic The Hedgehog, Judge Dredd ja Transformers. Lue lisää täältä: InkyPen ja katso tämä traileri: