fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Tämän vuoden perheystävälliset joululahjavinkit

  Jos etsit täydellistä peliä nuorelle Nintendo-fanille tai Nintendo-fanille, joka on nuori mieleltään, niin sinun ei tarvitse etsiä enää. Olemme koonneet listan perheystävällisistä peleistä Nintendo Switchille ja Nintendo 3DS:lle.

  Huomioi, että pelit ovat englanninkielisiä ja suomenkielistä tekstiä ei ole saatavilla. Moninpelaamista tukevat pelit edellyttävät yleensä, että kaikilla pelaajilla on käytössä oma peliohjain (tai Nintendo 3DS/2DS -käsikonsoli). Konsolit ja peliohjaimet myydään erikseen.

  020 PS HAC SMP UKV

  Super Mario Party PEGI 3

  Mario Party -sarja on saapunut Nintendo Switchille ja luvassa on hauskoja pelihetkiä kaikille! Alkuperäinen lautapelityyli on saanut päivityksen syvemmillä strategisilla ominaisuuksilla kuten erityisillä hahmokohtaisilla nopilla. Peli esittelee myös täysin uusia tapoja pelata, mukaan lukien minipelejä, joita voi pelata ainoastaan Joy-Con -peliohjaimilla ja täysin uusia pelitiloja, jotka sopivat täydellisesti pelattavaksi sekä ystävien että perheen kanssa.

  Erinomainen peli, jota aikuiset voivat pelata yhdessä lastensa kanssa.

  • Sisältää 80 uutta minipeliä
  • Haasta jopa kolme ystävää

  Lue lisää

  PS HAC SuperSmashBrosUltimate UK4

  Super Smash Bros. Ultimate PEGI 12

  Super Smash Bros. Ultimate on uusin peli todella suositussa pelisarjassa, joka sekoittaa tunnettuja taistelijoita useista eri peleistä. Kaikki pelisarjan aikaisemmista peleistä tutut pelattavat hahmot ovat mukana tässä täydellisessä versiossa.

  Peli, joka sopii hyvin kaikille kilpailuhenkisille perheille, jotka nauttivat vauhdikkaista peleistä.

  • Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdessä
  • Helppo oppia, kaunis ja monipuolinen

  Lue lisää

  010 PLGPE R P PS UKV

  Pokémon Let’s Go, Pikachu! PEGI 7

  Pokémon.Pokémon: Let's Go, Pikachu! tarjoaa uuden ja jännittävän Pokémon-roolipelin Nintendo Switchille upealla HD-grafiikalla ja jännittävällä maailmalla, joka on täynnä hämmästyttäviä Pokémoneja.

  Tämä peli on helposti lähestyttävissä aloittelijoille, mutta se on myös samalla riittävän syvällinen kaikille Pokémon-veteraaneille.

  • Siirrä Pokémoneja Pokémon GO -pelistä
  • Pelaa yhdessä ystävän kanssa
  • Saatavilla myös versio, jossa on Eevee Pikachun sijaan

  Lue lisää

  Mario Kart8 Deluxe

  Mario Kart 8 Deluxe PEGI 3

  Koe Mario Kart 8 -pelin täydellinen versio ja kisaa ystäviäsi vastaan maalla, veden alla, ilmassa ja jopa seinillä ja katossa 48 eri radalla.

  Valitse useista eri hahmoista ja ajoneuvoista ja kisaa 48 eri radalla. Peli, joka sopii koko perheelle.

  • Haasta ystävät ja perhe paikallisesti ja verkossa
  • Paina kaasu pohjaan ja kisaa voitosta

  Lue lisää

  Super Mario Odyssey

  Super Mario Odyssey PEGI 7

  Lähde Marion hänen uuden ystävänsä Cappyn mukaan suureen 3D-seikkailuun, joka vie heidät maailman ympäri. Uusien hämmästyttävien kykyjensä avulla Marion täytyy kerätä kuita käynnistääkseen Odyssey-ilmalaivan ja pelastaakseen Prinsessa Peachin Bowserin hääsuunnitelmilta.

  Jos pidät Mariosta, tämä on täydellinen peli sinulle!

  • Tutustu uusiin mahdollisuuksiin Cappy-hatun kanssa
  • Pelaa yhdessä ystävän kanssa

  Lue lisää

  Splatoon2

  Splatoon2 PEGI 7

  Maailman värikkäin räiskintäpeli on saanut nyt jatko-osan Nintendo Switchille Splatoon 2:n muodossa. Tavoite on hyvin yksinkertainen, täytä mahdollisimman suuri alue taisteluareenasta oman joukkueesi värillä.

  Sopii täydellisesti heille, jotka pitävät tiimihaasteista ja haluavat hieman värikkäämmän ja hauskemman räiskintäpelikokemuksen.

  • Kisaa joukkueissa ja haasta muut pelaajat verkossa
  • Monia uusia kenttiä ja pelitiloja

  Lue lisää

  020 kirby star allies ps

  Kirby Star Allies PEGI 7

  Kirby on palannut ja vihdoinkin hän on Nintendo Switchillä HD-grafiikalla varustettuna! Mutta tällä kertaa hän ei ole yksin. Rekrytoi vihollisia heittämällä niitä sydämillä ja muodosta jopa neljän hahmon ryhmä. Voit pelata joko yksin tai jopa kolmen ystäväsi kanssa yhteistyöpelitilassa. Matkusta läpi Dream Landin ja yhdistä kopiointikykyjä tehdäksesi upeita erikoisliikkeitä ja luo uusia voimia!

  Peli, joka sopii hyvin perheen pienimmille, jotka haluavat pelata yhdessä vanhempiensa kanssa.

  • Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdessä
  • Helppo oppia, kaunis ja hauska

  Lue lisää

  Zelda Breath of the Wild

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild PEGI 12

  Tervetuloa kaikkien aikojen suurimpaan Zelda-seikkailuun. Astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja tutkimista The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelissä.

  Matkusta laajoilla kentillä, läpi metsien ja korkeilla vuorilla suuressa avoimen maailman seikkailussa. Mitä oikeastaan on tapahtunut Hyrulen valtakunnalle ja miksi se on raunioina?

  Seikkailijoille, jotka pitävät uusien asioiden löytämisestä.

  • Valtava maailma täynnä salaisuuksia ja haasteita
  • Selvitä totuus Hyrulen menneisyydestä

  Lue lisää

  HAC LABO VK Box PS R

  Nintendo Labo: Vehicle Kit PEGI 3

  Nintendo Labo on nimi tuotesarjalle, joka sisältää pelien lisäksi myös pahvikartonkia, josta voi itse rakentaa erilaisia asioita interaktiivisten ohjeiden avulla. Nintendo Labo: Vehicle Kit -rakennussarjan avulla voi kisata, rakentaa autoja, jotka voivat taistella keskenään sekä tutkia salaperäistä maailmaa.

  Nintendo Labo: Vehicle Kit sopii erinomaisesti perheille ja ystäville, jotka haluavat rakentaa, pelata ja oivaltaa yhdessä.

  • Lapset, nuoret ja aikuiset voivat rakentaa ja oivaltaa asioita yhdessä
  • Haasta itsesi ja luovuutesi

  Lue lisää

  020 HAC CTTT PS R PEGI UKV

  Captain Toad: Treasure Tracker PEGI 3

  Captain Toad: Treasure Tracker sisältää useita erilaisia kenttiä, jotka ovat saaneet inspiraationsa japanilaisista miniatyyripuutarhoista, jotka tunnetaan nimellä Hakoniwa. Voit pyörittää kameraa ja käyttää kosketusnäyttöä nähdäksesi paremmin missä piilotetut aarteet sijaitsevat.

  Tämä peli sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä, mutta omilla ehdoilla.

  • Kaksi pelaajaa voi pelata yhdessä. Toinen ohjaa Captain Toadia ja toinen auttaa
  • Haasta itsesi

  Lue lisää

  MarioParty TheTop100

  Mario Party: The Top 100 PEGI 3

  Tähän olemme keränneet 100 parasta minipeliä aikaisemmista Mario Party -peleistä kätevään kannettavaan muotoon. Tämä peli sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat haastaa ystävänsä ja perheensä pienissä ja hauskoissa minipeleissä.

  Peli tukee myös paikallista Download Play -ominaisuutta neljälle pelaajalle, joten ystäväsi, joilla on Nintendo 3DS tai Nintendo 2DS, voivat osallistua peliin yhdellä ainoalla pelikortilla.

  • Haasta ystävät ja perhe
  • Aloita ja pelaa nopeasti

  Lue lisää

  CTR YokaiWatch3 PS UKV

  Yo-Kai Watch 3:  PEGI 7

  Tutki uusia kauniita alueita ja ystävysty monien erilaisten Yo-kai-hahmojen kanssa Yo-Kai Watch 3 -pelissä. Pelin sankarit, Nate ja Hailey Anne, lähtevät seikkailuun ja tutkimaan salaperäisiä ilmiöitä heidän kotikaupunkiensa ympäristöissä.

  Todella hauska peli kaikille, jotka haluavat tutkia ja löytää uusia asioita.

  • Koe jännittävä tarina
  • Sisältää moninpelitilan

  Lue lisää

  Pokémon Ultra Sun

  Pokémon Ultra Sun PEGI 7

  Uusia Pokémon-muotoja on löydetty Alola-alueelta Pokémon Ultra Sun ja Pokémon Ultra Moon -peleissä. Nämä muodot muistuttavat legendaarisia Solgaleo, Lunala ja Necrozma Pokémoneja, jotka löydettiin ensimmäisen kerran Pokémon Sun ja Pokémon Moon -peleissä.

  Helposti aloitettava peli heille, jotka tutustuvat ensimmäistä kertaa Pokémon-sarjaan ja myös sarjan pitkäaikaisille faneille.

  • Etsi, kerää ja kouluta uusia Pokémoneja
  • Tutustu pimeämpään Alola-alueeseen
  • Saatavilla myös: Pokémon Ultra Moon

  Lue lisää

  CTR SushiStrikerTWOS PS DUMMY UKV

  Sushi Striker: The Way of Sushido PEGI 7

  Yhdistele värillisiä lautasia ja samantyyppisiä susheja lähettääksesi korkeita lautaspinoja vastustajallesi tässä nopeatempoisessa liukuhihna-sushi-pelissä. Mitä enemmän lautasia yhdistelet, sitä korkeampia lautaspinoja voit lähettää ja hyökkäyksesi vahvistuvat.

  Puolusta kotimaatasi hyökkääviltä vihollisilta tässä pulmatoimintapelissä, jotta useammat ihmiset voivat nauttia herkullisesta sushista rauhassa.

  • Haasta itsesi tai ystäväsi
  • Ruokasota ilman sotkua

  Lue lisää

  000 Super Mario Maker

  Super Mario Maker for Nintendo 3DS PEGI 3

  Luo omia kenttiä tai pelaa muiden luomia valmiita kenttiä. Aivan kuten Wii U:n Super Mario Maker -pelissä voit luoda tässä pelissä aivan omia Super Mario -kenttiä. Voit käyttää kaikkia samoja työkaluja kuin Wii U -versiossa lukuun ottamatta Mystery Mushroom -esinettä.

  Jos haluat pelata valmiita kenttiä, peli sisältää 100 Nintendon luomaa kenttää. Voit myös jakaa keskeneräisiä kenttiä paikallisesti muiden pelaajien kanssa, joilla on Nintendo 3DS ja tämä peli. Sitten voitte yhdessä rakentaa kyseiset kentät valmiiksi. Voit myös jakaa kenttiä StreetPass-ominaisuuden avulla.

  • Luo omia Mario-kenttiä
  • Jaa luovuutesi muiden kanssa

  Lue lisää

  Luigi's Mansion 2

  Luigi's Mansion 2 PEGI 7

  Upea toimintaseikkailupeli nuoremmille! Luigi on palannut ja hänellä on vain yksi päämäärä: häätää joukko jääräpäisiä aaveita pelottavista kartanoista. Aaveet eivät tietenkään pidä tuosta ajatuksesta, vaan yrittävät pelotella vihreään pukeutunutta ystäväämme, joka valitettavasti pelkää aaveita.

  Peli, joka sisältää paljon pelattavaa ja jossa on myös erittäin hauska moninpelitila jopa neljälle pelaajalle.

  • Ratkaise erilaisia pulmia
  • Koe jännittävä tarina

  Lue lisää

  mk7 packshot

  Mario Kart 7 PEGI 3

  Todellinen klassikko kaikille, jotka pitävät vauhdikkaista karting-kisoista. Tässä pelissä voit myös koota oman kart-ajokin ja liitää taivaan halki sekä kisata veden alla.

  Peli sisältää 16 uutta rataa sekä vanhoja suosikkeja aiemmista Mario Kart -peleistä kuten esimerkiksi Luigi's Mansion -rata Mario Kart DS -pelistä ja Maple Treeway Mario Kart Wii -pelistä.

  • Haasta ystävät ja perhe
  • Aloita ja pelaa nopeasti ja helposti

  Lue lisää

  PS CTR WarioWareGold UKV

  WarioWare Gold PEGI 3

  WarioWare-sarjan uusin osa saapunut Nintendo 3DS -käsikonsoleille! Tämä tarkoittaa uusia tapoja pelata Warion hauskoja mikropelejä. Nauti 300 erilaisesta mikropelistä, kun mukana on sekä klassikoita että uusia mikropelejä.

  Tämä on suurin WarioWare-pelien kokoelma. Paina painikkeita, kallista konsolia, käytä kosketusnäyttöä ja mikrofonia. Koe hullua toimintaa WarioWare Gold -pelin parissa.

  • Yli 300 vauhdikasta mikropeliä
  • Haasta itsesi tai ystäväsi

  Lue lisää

  SuperMario3DLand

  Super Mario 3D Land PEGI 3

  Peli, joka yhdistää aikaisempien 2D-Mario-pelien klassisen tyylin ja upeat 3D-maailmat. Helposti aloitettava peli kaikenikäisille. Jos pidät Mario-peleistä, tulet varmasti pitämään myös tästä.

  • Aloita ja pelaa nopeasti
  • Upeat 3D-maailmat

  Lue lisää