fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Pelit
 • Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

 • Klassinen Metroid-seikkailu palaa täysin uudistettuna versiona.

  Pelaa legendaarisella palkkionmetsästäjä Samus Aranilla ja selvitä tiesi läpi vihollisten täyttämän planeetan. Hänen tehtävänsä? Pysäyttää Metroidit tässä vuoden 1991 Game Boy -seikkailun uudistetussa versiossa.

  Samuksen liikevalikoima on laajentunut uusilla hyökkäyksillä ja kyvyillä, jotka tulevat varmasti auttamaan häntä vaarallisten yllätyksien kohtaamisessa. Tämä intensiivinen, sivuttainvierivä toiminta-tasoloikka esittelee Metroid-sarjan loistavasti uusille pelaajille ja samanaikaisesti se soveltuu täydellisesti myös sarjan pitkäaikaisille faneille. Peli julkaistaan yksinoikeudella Nintendo 3DS -käsikonsoleille.

  • Tämä intensiivinen, sivuttainvierivä toiminta-tasoloikka on tehty täysin uusiksi upeilla 3D-efekteillä sekä monipuolisella ja tunnelmallisella värimaailmalla.
  • Sisältää klassisen Metroid II: Return of Samus -pelin pelattavuuden ja paljon täysin uutta sisältöä. Mukana on mm. uusia kykyjä, jotka hyödyntävät salaperäistä energialähdettä nimeltään "Aeion", tehokas lähitaisteluhyökkäys ja 360 asteen "Free Aim Mode".
  • Pelissä on paljon salaisuuksia löydettävänä ja jos löydät niitä tarpeeksi, voit aloittaa planeetta SR388:n menneisyyden salaisuuksien selvittämisen.
  • Kaksi uutta amiibo-figuuria, Samus Aran ja Metroid, julkaistaan samana päivänä kuin peli julkaistaan. Peli on myös yhteensopiva Super Smash Bros. Collection -sarjan Zero Suit Samus ja Samus amiibo-figuurien kanssa.
  • Metroid: Samus Returns -pelistä julkaistaan myös Limited Edition -versio, joka sisältää pelin fyysisen version, alkuperäisen Game Boyn Metroid II: Return of Samus -pelin latauskoodin, jonka voi käyttää Nintendo eShopissa, SteelBook-kotelon, CD-levyn, joka sisältää 25 kappaletta Metroid-sarjasta, kultaisen "S"-pinssin, Morph Ballin muotoisen avaimenperän ja 40-sivuisen taidekirjan.
 • No. 07 Samus Aran
  Samus Aran on yksi pelimaailman ensimmäisistä ja tunnetuimmista sankarittareista. Hän on galaksienvälinen...
  No. 40 Zero Suit Samus
  Samus Aran ilman tunnettua Power Suit -pukuaan. Hän on nopeampi Zero Suit -puvussaan ja hänellä on käytössään...
  Metroid
  Metroid-peleistä tuttu maapallon ulkopuolinen olento. Tämä amiibo on valmistettu pehmeästä materiaalista, joten voit...
  Samus Aran
  Samus Aran on yksi pelimaailman ensimmäisistä ja tunnetuimmista sankarittareista. Hän on galaksienvälinen...

  Disclaimer


Metroid: Samus Returns

Julkaisupäivä: 15 syyskuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta, Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: amiibo

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.