fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Pelit
 • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

 • Lähde Marion, Luigin, Princess Peachin ja Toadin kanssa seikkailuun pelastaaksesi Sprixie Kingdom Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -pelissä Nintendo Switchillä! Bowser on kidnapannut Sprixie Princessin ja vain sankarimme voivat pelastaa hänet!

  Kiipeä seiniä pitkin ja kukista vihollisesi käyttämällä Super Bell -esinettä. Kloonaa itsesi syömällä Double Cherryn tai aseta Cannon Box päähäsi ja kukista vihollisesi tykinkuulilla.

  Tämä on parannettu versio Super Mario 3D World -pelistä, joka julkaistiin alun perin Wii U:lle ja se sisältää monia erilaisia parannuksia. Kaikki hahmot voivat esimerkiksi juosta nopeammin ja kiivetä korkeammalle, kun he käyttävät Super Bell -esinettä. Tässä versiossa voit halutessasi käyttää myös gyro-ohjausta pelatessasi.

  Sen lisäksi että voit pelata co-op-pelitilassa jopa kolmen ystävän kanssa, voit myös pelata verkossa. Huomioi, että tarvitset Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata tätä peliä verkossa.

  Super Mario 3D World + Bowser’s Fury on myös yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa, kuten Cat Mario & Cat Peach. Testaa niitä tässä pelissä ja katso mitä tapahtuu!

  Bowser's Fury

  Uudessa avoimessa ja jännittävässä 3D-pelitilassa nimeltään Bowser's Fury saat hieman odottamatonta apua Bowser Jr.:lta pysäyttääksesi hänen isänsä Bowserin, joka on raivoissaan. Juokse ja hypi läpi suuren saarimaailman kerätäksesi salaperäisiä Cat Shineja ja taistele valtavaa Fury Bowseria vastaan, kun hän nousee vedestä.

  Ojenna Joy-Con ystävällesi ja pelaa yhdessä hänen kanssa. Toinen pelaaja ohjaa Bowser Jr.:ia, joka voi auttaa Mariota löytämään Cat Shineja.

  Bowser's Fury -pelitila on saatavilla heti alusta alkaen, joten sinun ei tarvitse avata mitään pelissä voidaksesi valita sen.


Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Julkaisupäivä: 12 helmikuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti | 1-4 verkossa
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: amiibo