fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO Plus

 • Pokémon GO on jo suuri menestys ympäri maailmaa ja Pokémon GO Plus vie Pokémonien pyydystämisen seuraavalle tasolle!

  Pokémon GO Plus on älypuhelin-lisätarvike, joka on kehitetty Niantic, Inc.:in Pokémon GO -sovellusta varten. Voidaksesi käyttää lisätarviketta sinun täytyy päivittää Pokémon GO uusimpaan versioon. Bluetoothin avulla lisätarvike pitää yhteyttä älypuhelimeesi ja ilmoittaa sinulle valomerkillä ja värinätoiminnolla, kun olet Pokémonin ja PokéStopin lähellä. Voit pyydystää Pokémoneja ja kerätä esineitä painamalla lisätarvikkeen painiketta. Pokémon GO Plus on täydellinen lisätarvike kaikille Pokémon GO -pelaajille, jotka haluavat nostaa katseensa älypuhelimestaan liikkuessaan ulkona.

  Voit käyttää Pokémon GO Plus -lisätarviketta myös silloin, kun puhelimesi on unitilassa. Jos haluat nähdä, mitkä Pokémonit olet onnistunut pyydystämään ja, mitkä Pokémonit ovat onnistuneet pakenemaan, voit tarkistaa nämä tiedot Pokémon GO:n toimintalokista.

  Lisäksi voit säätää asetuksista, miten haluat Pokémon GO Plus -lisätarvikkeen lähettävän ilmoituksia, esimerkiksi ainoastaan silloin, kun ohitat Pokéstopin, mutta ei silloin, kun kohtaat Pokémonin. Nämä asetukset tehdään Pokémon GO -sovelluksessa.

  Jos haluat saada lisätietoja ominaisuuksista ja vinkkejä vianmääritysasioista, voit tarkistaa viralliselta foorumilta, joka on täynnä mielenkiintoisia tietoja.

  PokéStop

  Kun saavut PokéStopin lähelle, Pokémon GO Plus värisee ja valo palaa sinisenä. Sitten voit kerätä esineet painamalla rannekkeen painiketta. Jos löydät esineitä, nämä kerätyt esineet tallentuvat automaattisesti esineluetteloosi.

  Jos Pokémon on lähellä!

  Kun Pokémon on lähellä, Pokémon GO Plus -rannekkeesi värisee ja LED-valo palaa vihreänä. Kun valo palaa, voit painaa rannekkeen painiketta heittääksesi Poké Ballin. Jos onnistut pyydystämään Pokémonin, ranneke ilmoittaa onnistuneesta heitosta.

  Pokémon GO Plus on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

  iOS

  iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus, joissa on iOS Ver. 8-10 asennettuna

  Android

  Yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on 2 GB RAM tai enemmän ja Android Ver. 4,4–6.0 asennettuna. Bluetooth® Smart (Bluetooth Ver. 4,0 tai uudempi) tarvitaan voidaksesi käyttää Pokémon GO Plus -lisätarviketta.

  HUOMIO! Voidaksesi käyttää Pokémon GO Plus -ranneketta, sinun on täytynyt ladata Pokémon GO -sovellus älypuhelimeesi.


Pokémon GO Plus

Julkaisupäivä: 16 syyskuu 2016
Pelityyppi: Laitteen apuohjelma
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala

Sukulaistuotteet

Pokémon GO
Matkusta todellisen maailman ja virtuaalimaailman välillä Pokémon GO -sovelluksen avulla. Saatavilla iOS- ja...
 • Pokémon GO
  Matkusta todellisen maailman ja virtuaalimaailman välillä Pokémon GO -sovelluksen avulla. Saatavilla iOS- ja...