fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro

 • Heille, jotka haluavat saada saman tunteen kuin perinteisellä peliohjaimella.

  Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro on lisätarvike, joka kiinnitetään käsikonsoliin ja se antaa yhden ylimääräisen ohjaussauvan sekä kaksi ylimääräistä olkapainiketta. Tietyt pelit kuten Monster Hunter 3 Ultimate hyödyntävät tätä lisätarviketta, joka luo saman pelituntuman, jonka tavallinen peliohjain tarjoaa.

  Mikä erottaa Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro -lisätarvikkeen Nintendo 3DS Circle Pad Pro -lisätarvikkeesta? Kuten nimi osoittaa, tämä lisätarvike toimii ainoastaan Nintendo 3DS XL -käsikonsolin kanssa, mutta se on myös saanut uuden muotoilun. Jos vertaat sivuja näiden kahden lisätarvikkeen välillä, huomaat merkittäviä eroja.

  • Pelit, jotka ovat yhteensopivia Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro -lisätarvikkeen kanssa, sisältävät erityisen merkin pelikotelon takaosassa.
  • Tarvitset yhden AAA-pariston voidaksesi käyttää Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro -lisätarviketta, sillä se kommunikoi käsikonsolin kanssa infrapunavalon avulla. Yksi paristo tarjoaa useita kymmeniä pelitunteja!
  • Huomioi, että yksikään Nintendo 3DS -peli ei vaadi toimiakseen Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro -lisätarviketta, vaan se on täysin valinnainen lisätarvike heille, jotka haluavat saman pelituntuman kuin mitä tavallinen peliohjain tarjoaa!

Nintendo 3DS XL Circle Pad Pro

Julkaisupäivä: 22 maaliskuu 2013
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala