fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Labo: Vehicle Kit

 • Aja, sukella ja lennä uudella Nintendo Labo: Vehicle Kitillä

  Sen lisäksi, että voit rakentaa auton, sukellusveneen ja lentokoneen, voit myös rakentaa polkimen, kaksi avainta ja muuta. Laita yksi avaimista johonkin ajoneuvoon ja löydä hauskoja pelejä ja aktiviteetteja. Ajoneuvon vaihtaminen seikkailun aikana on helppoa. Sinun tarvitsee vain siirtää avaimet ajoneuvosta toiseen. Näitä asioita, joita rakennat, kutsutaan nimellä Toy-Con ja voit tehdä uskomattoman monia asioita niiden kanssa.

  Nintendo Labo: Vehicle Kit sopii erinomaisesti perheille ja ystäville, jotka haluavat rakentaa, pelata ja oivaltaa yhdessä! Nintendo Labo: Vehicle Kit -rakennussarjan avulla voi kisata, rakentaa autoja, jotka voivat taistella keskenään sekä tutkia salaperäistä maailmaa. Jokaista ajoneuvoa ohjataan eri tavalla ja jokaisella on omat erikoisliikkeensä. Esimerkiksi sukellusveneellä voit laukaista koukun napin painalluksella. Toisella avaimella pelaaja voi jopa kutsua apukuskin/ohjaajan mukaan peliin.

  Nintendo Labo: Vehicle Kitin tarjoamat mahdollisuudet ovat entistä suurempia Toy-Con Garagen ansiosta. Se on interaktiivinen ohjelmointityökalu, joka sisältyy kaikkiin Nintendo Labo -tuotteisiin. Sen avulla voit inspiroitua luomaan ja kokeilemaan uusia asioita rakentamillasi Toy-Con -luomuksilla. Kokeile yhdistää erilaisia Toy-Con -luomuksia ja katso, mitä kaikkea voi tapahtua! Voit myös koristella Toy-Con -luomuksiasi haluamallasi tavalla.

  Huomioi, että tämä paketti ei sisällä Nintendo Switch -konsolia tai Joy-Con -peliohjaimia. Rakentamiseen ei tarvita liimaa tai saksia.

  Sisältö

  img detai vehicle
  Sisältää kaikki kuvassa olevat materiaalit
  • Kartonkiarkki x25 (sisältää ylimääräisen arkin muokkausta varten)
  • Heijastava arkki x1
  • Pehmustearkki x1
  • Naru (sininen) x1
  • Silmukkasetti (harmaa) x2
  • Silmukkasetti (punainen) x2
  • Kuminauha* (suuri) x1 + varaosat
  • Kuminauha* (pieni) x8 + varaosat

  *Valmistettu luonnonkumista


Nintendo Labo: Vehicle Kit

Julkaisupäivä: 14 syyskuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Muut
PEGI:
Kehittäjä: Nintendo

Sukulaistuotteet

Nintendo Labo: Robot Kit
Tämän rakennussarjan avulla voit luoda oman robottisi!
Nintendo Labo: Customisation Set
Paketti heille, jotka haluavat tuunata Toy-Con -luomuksiaan
Nintendo Labo: Variety Kit
Tämän rakennussarjan avulla voit luoda viisi erilaista Toy-Conia.