fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Remote Plus Yoshi Edition

 • Yoshi-teemalla varustettu erikoiversio mullistavasta peliohjaimesta, joka on todella helppokäyttöinen ja jota tarvitaan useimmissa Wii-peleissä.

  Wii Remote Plus on yksi nykyajan kehittyneimmistä tv-peliohjaimista, sillä se sisältää liiketunnistuksen ja siinä on osoitintoiminto, jonka avulla voit osoittaa suoraan tv-ruutua kohti tehdäksesi valintoja. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu kaiutin ja tärinätoiminto. Kaikesta kehittyneestä tekniikasta huolimatta ei ole olemassa toista peliohjainta, joka olisi yhtä helppokäyttöinen, monissa peleissä riittää, kun käyttää osoitinta ja tekee liikkeitä ilmassa ja harvemmin pelaamiseen tarvitaan useampaa painiketta kuin A- ja B-painikkeet.

  Pelaa yhdessä ilman häiritseviä johtoja!

  Wii Remote on täysin langaton ja voit yhdistää enintään neljä Wii Remote -peliohjainta Wii U -pelikonsoliin. Jopa neljä ihmistä voi helposti pelata yhdessä tv:n edessä ilman häiritseviä johtoja!

  Osoitintoiminto ja liiketunnistuspelit

  Juuri osoitintoiminto ja liiketunnistus ovat Wii Remote Plus -peliohjaimen ominaispiirteitä, ja ne pätevät myös Wii U -pelikonsolilla pelaamiseen yleensä. Osoitintoiminto tarkoittaa, että voit osoittaa peliohjaimella tv:tä kohti, jolloin näet käden (tai jonkin muun ikonin, pelistä riippuen), jonka avulla voit tehdä monia erilaisia asioita. Tee valintoja valikoissa, tähtää FPS-pelissä, anna käskyjä joukoille helposti strategiapelissä ja paljon muuta. Osoitintoiminto muistuttaa käytännössä tavallista PC-hiirtä.

  Liiketunnistusominaisuus tekee Wii Remote Plus -peliohjaimesta ainutlaatuisen peliohjaimen. Ei ole olemassa muuta peliohjainta, joka tarjoaisi tämän luokan tarkkuutta, eikä muuta pelikonsolia, jolla olisi pelejä, jotka tarjoaisivat uusia pelitapoja – kaikille. Se on yhtä helppoa kuin miltä se kuulostaa, kun aloitat esimerkiksi tenniksen pelaamisen Wii Sports -pelissä, sinun tarvitsee vain tehdä lyöntiliike Wii Remote Plus -peliohjain kädessäsi, jolloin pelihahmo tekee saman liikkeen!

  Älä unohda kaiutinta, sisäänrakennettua muistia ja tärinätoimintoa

  Vaikka liiketunnistus ja osoitintoiminto ovat Wii Remote Plus -peliohjaimen tärkeimmät ominaisuudet, on myös muita hienoja ominaisuuksia, jotka ovat mainitsemisen arvoisia. Pienet pisteet Wii Remote Plus -peliohjaimen keskellä merkitsevät kaiutinta, josta kuuluu pelin ääniä, esimerkiksi aseen laukauksia sotapelissä tai äänitehosteita, kun pallo osuu mailaan Wii Sports -pelin tenniksessä.

  Wii Remote -peliohjaimessa on sisäänrakennettu muisti, johon voit mm. tallentaa Mii-hahmojasi ja ottaa ne mukaasi kaverisi luo ilman, että sinun tarvitsee käyttää erillisiä muistikortteja. Muistia on vähän, joten Mii-hahmojen lisäksi muut tallennettavat asiat ovat pääasiassa peliohjainasetukset. Voit esimerkiksi tallentaa peliohjainasetuksesi Super Smash Bros. Brawl -pelissä Wii Remote Plus -peliohjaimeen ja tämä tiedonsiirto tapahtuu täysin langattomasti.

  Tärinätoiminto on peräisin Nintendo 64-peliohjaimesta, joka sisälsi ensimmäisen kerran tämän toiminnon (Rumble Pak -lisätarvike). Kun esimerkiksi ammut, vihollinen osuu sinuun tai ajat kurviin ajopelissä, tunnet kuinka Wii Remote Plus tärisee, mikä on iso osa pelituntumaa. On kuitenkin hyvä huomioida, että Wii Remote Plus -peliohjaimen tärinätoiminto ei ole yhtä voimakas kuin Nintendo GameCube -peliohjaimessa.

  Toimii paristoilla

  Tarvitset vain kaksi AA-paristoa voidaksesi pelata Wii Remote Plus -peliohjaimella. Tarkkaa peliaikaa on mahdotonta arvioida, sillä paristojen merkki ja pelattava peli vaikuttavat asiaan. On kuitenkin varmaa, että peliohjaimen mukana tulee kaksi paristoa.

  Käytä Wii Remote Jacket -suojakoteloa ja rannehihnaa turvalliseen pelaamiseen!

  Kun ihmiset pelaavat Wii U -pelikonsolilla, he saattavat eläytyä paljon pelissä, jolloin peliohjain saattaa pudota kädestä! Välttääksesi onnettomuuksia, on hyvä aina muistaa käyttää rannehihnaa ja Wii Remote Jacket -suojakoteloa – nämä molemmat tulevat kaikkien Wii Remote Plus -peliohjaimien mukana

  Wii Remote Plus toimii kaikissa peleissä toisin kuin alkuperäinen Wii Remote, joka vaatii tietyissä peleissä Wii MotionPlus -lisätarvikkeen. Wii Remote Plus -peliohjaimesta on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja.

Wii Remote Plus Yoshi Edition

Julkaisupäivä: 30 toukokuu 2014
Laite: Wii U
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala