fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii U Fit Meter Black

 • Lisätarvike, joka on välttämätön heille, jotka pitävät Wii Fit U -pelistä. Fit Meter -lisätarvikkeen avulla voit tarkkailla fyysisiä aktiviteettejä ja asettaa henkilökohtaisia tavoitteita.

  Fit Meter on aktiivisuusmittari, joka sisältää paljon enemmän ominaisuuksia kuin tavallinen askelmittari

  • Accelerometer, joka tunnistaa askeleittesi vahvuuden - esimerkiski, jos kävelet tai juokset
  • Painesensori, joka mittaa eroa korkeuserot, kun lähdet kodistasi - esimerkiksi, jos treenaat mäessä tai kävelet rappusia pitkin
  • Kalorimittari, joka laskee kuinka monta kaloria poltat sekä kaloritavoitettasi, jonka haluat saavuttaa
  • Digitaalinen kello, joka näyttää ajan
  • Termometer, joka tarkkailee lämpötilaa
  • Kaaviot, jotka näyttävät MET:in (suosittu harjoittelumetodi, joka keskittyy aineenvaihduntaan ja rasvanpolttoon), korkeuserot ja poltetut kalorit
  Ja tietenkin Fit Meter toimii myös tavallisena askelmittarina!

  Saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa

  Fit Meter -lisätarviketta on saatavilla erikseen mustana, punaisena ja vihreänä. Fit Meter, joka tulee fyysisen Wii Fit U -pelin mukana, on vihreä.

  Siirrä kaikki tiedot langattomasti Wii Fit U -peliin

  Koko päivän ajan (toivottavasti!) Fit Meter kerää paljon harjoittelutietoja. Nämä tiedot on mahdollista siirtää Wii Fit U -peliin, jolloin voit seurata edistymistäsi ja kerätä tiedot samaan paikkaan! Siirtäminen tapahtuu helposti ja langattomasti napin painalluksella ja se käyttää IR-signaaleja (infrapunavaloa), koska tämä käyttää huomattavasti vähemmän paristotehoja kuin tavalliset, langattomat signaalit. Wii U GamePad sisältää IR-portin, johon voit osoittaa Fit Meter -mittarilla, kun haluat siirtää tietoja.

  Paljon yksityiskohtia, kun siirrät tietoja Wii Fit U -peliin

  Kun tiedot on siirretty Wii Fit U -peliin, voit katsoa yksityiskohtaisia kaavioita, jotka näyttävät päivän aikana tehdyt aktiviteetit. Täältä voit tarkistaa mm. ajan milloin kävelit, milloin juoksit, kuinka tehokasta treenaamisesi oli ja vastaavia tietoja saadaksesi helposti kokonaiskuvan siitä, miltä tavallinen päivä näyttää harjoittelun näkökulmasta katsottuna. Voit tallentaa kerralla jopa 50 päivän tiedot.

  Hauskoja haasteita, jotka perustuvat askelien määrään ja korkeuksiin

  Fit Meter -mittarissa olevilla tiedoilla voit haastaa itsesi esimerkiksi kiipeämään Mount Everestin huipulle! Tämä onnistuu lisäämällä korkeuseroja (jotka eroavat siitä, kun lähdet kodistasi) joka päivä ja sitten voit katsoa kuinka korkealle pääset lopulta. Voit kiivetä myös muita vuoria pitkin, mutta maailman korkein vuori on ehdottomasti suurin haaste!

  Kiinnitä vyötäröösi saadaksesi parhaat tulokset

  Erotuksena moniin muihin aktiivisuusmittareihin verrattuna, Fit Meter kiinnitetään vyötäröön, jolloin se antaa varmempia tuloksia.


Wii U Fit Meter Black

Julkaisupäivä: 01 marraskuu 2013
Laite: Wii U
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala