fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii U GamePad Cradle + Stand

 • Lataustelakka ja kätevä teline Wii U GamePad -peliohjaimelle.

  Virtalähde tulee Wii U GamePad -peliohjaimen mukana, kun ostat Wii U -pelikonsolin (riippumatta siitä, valitseko Basic Pack vai Premium Pack -pelikonsolipaketin), mutta me kaikki tiedämme kuinka helppoa on asettaa peliohjain lattialle, kun lopettaa pelaamisen - ja sitten voi tapahtua onnettomuus. Tämä vakavaa, sillä Wii U GamePad -peliohjaimessa on näyttö, joka saattaa vaurioitua, jos joku ihminen tai kotieläin astuu sen päälle.

  Lataustelakka

  Lataustelakan avulla Wii U GamePad saa luonnollisen paikkansa olohuoneessa, eikä sitä tarvitse silloin jättää lattialle, ja tällöin on paljon helpompaa asettaa peliohjain lataustelakkaan heti pelin päätyttyä. Sinun tarvitsee vain yhdistää virtalähde lataustelakkaan ja asettaa sitten Wii U GamePad -peliohjaimesi siihen.

  Teline

  Paketti sisältää myös telineen Wii U GamePad -peliohjaimelle ja vaikka se muistuttaa lataustelakkaa, sillä on toinen tarkoitus. Tietyissä peleissä voit käyttää Wii U Pro Controller -peliohjainta ja pitää Wii U GamePad -peliohjainta pöydällä ja katsoa sen kautta status-ruutua tai karttaa - mutta vain, jos sinulla on tämä teline, joka pitää peliohjainta pystyssä!

  Huomioi, että sekä lataustelakka että teline sisältyy Wii U Premium Pack -pelikonsolipakettiin, mutta ei Wii U Basic Pack -pelikonsolipakettiin!


Wii U GamePad Cradle + Stand

Julkaisupäivä: 30 marraskuu 2012
Laite: Wii U
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala