fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Remote Plus Additional Set White

 • Täydellinen ohjainsetti heille, joilla ei ole Wii-ohjaimia entuudestaan, ja soveltuu erittäin hyvin myös heille, jotka hankkivat Wii U Basic Pack -pelikonsolipaketin.

  Jos olet hankkinut Wii U -pelikonsolin, mutta sinulta puuttuu Wii-peliohjaimet, Wii Remote Plus Additional Set on täydellinen lisätarvikepaketti juuri sinulle. Paketista löydät kaiken, mitä tarvitset voidaksesi aloittaa kaikkien klassisten Wii-pelien pelaamisen. Lisätarvikepaketti toimii yhtä hyvin Wii U -peleissä kuten Mario Kart 8, Super Mario 3D World ja monissa muissa.

  Wii Remote Plus Additional Set sisältää seuraavat tarvikkeet

  Wii Remote Plus/

  Wii Remote Plus on kehittyneempi versio Wii Remote -peliohjaimesta entistä paremmalla ja tarkemmalla liiketunnistuksella. Se sisältää A- ja B-painikkeet, plus- ja miinus-painikkeet lisätoiminnoille tai valikkovalinnoille sekä 1- ja 2-painikkeet, joita käytetään lähinnä, kun peliohjainta pidetään sivuttain (kahden käden otteella pelattaessa). Se sisältää myös digitaalisen ristiohjaimen, infrapunaportin (joka voi kommunikoida Sensor Bar -ohjaimentunnistimen kanssa), kaiuttimen, tärinätoiminnon ja lisätarvikeliitinosan, johon voit kiinnittää mm. Nunchuk- ja Classic Controller -ohjaimet.

  Wii Remote Plus toimii kahdella AA-paristolla. Et voi käyttää Wii U GamePad -virtalähdettä ladataksesi Wii Remote Plus -peliohjainta.

  Nunchuk

  Nunchuk-apuohjaimessa on myös liiketunnistin, joka ei ole kuitenkaan yhtä kehittynyt kuin Wii Remote Plus -peliohjaimessa. Se on apuohjain, jota ei ole mahdollista käyttää ilman Wii Remote/Wii Remote Plus -peliohjainta - kehittyneemmät pelit hyödyntävät usein Nunchuk-apuohjainta. Se sisältää analogisen ohjaussauvan sekä Z- ja C-painikkeet.

  Nunchuk saa virtaa samoista paristoista, jotka on asetettu Wii Remote Plus -peliohjaimeen, sillä peliohjaimien välissä on lyhyt johto.

  Sensor Bar

  Sensor Bar lähettää kahta infrapunavaloa (yksi valo molemmilla puolilla), jotka Wii Remote Plus -peliohjaimen infrapunaportti tunnistaa. Sensor Bar -ohjaimentunnistimen ansiosta Wii Remote Plus -peliohjaimessa on osoitintoiminto. Sensor Bar EI sisälly, jos valitset Wii U Basic Pack -pelikonsolipaketyin, mutta tarvitset vain yhden Sensor Bar -ohjaimentunnistimen riippumatta siitä, kuinka monta ohjainta käytät.

  Sensor Bar kytketään Wii U -pelikonsoliin, joten se ei tarvitse omaa virtalähdettä.


Wii Remote Plus Additional Set White

Julkaisupäivä: 30 marraskuu 2012
Laite: Wii U
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala