Skip to main content

Xenoblade Chronicles 2

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 1. joulukuu 2017
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Pelityyppi
 • Adventure
  Roleplaying
Julkaisija
 • Nintendo
Kehittäjä
 • Monolith Soft
Kieli
 • Englanti
 • ©2017 Nintendo / MONOLITHSOFT
Etsi suurinta paratiisia, Elysiumia, apurisi Pyran kanssa.

Tutki loputonta pilvimerta, missä sivilisaation viimeiset jäänteet elävät valtavien Titans-petojen selässä. Xenoblade Chronicles 2 sisältää keinotekoisia olentoja, joita kutsutaan nimellä Blade. Nämä olennot voivat lainata aseensa ja voimansa henkilöille, jotka tunnetaan nimellä Driver. Tässä pelissä tutustumme päähenkilöön Rexiin, joka on Driver ja Pyraan, joka on Blade. Yhdessä he etsivät Pyran kauan kadoksissa ollutta kotia, Elysiumia, koko ihmiskunnan suurinta paratiisia.

Käytä Blade-olentoja eduksesi: Blade-olennoilla on tukitoiminto sekä taistelussa että taistelun ulkopuolella. Kun seikkailu on käynnissä, nämä kyvyt voivat lisätä löydettävien esineiden määrää, avata uusia reittejä tutkittavaksi tai käynnistää muita erikoisefektejä.

Kun pelaaja taistelee yhdessä Bladen kanssa, se voi suojata Driveria, vahvistaa hyökkäystä ja niin edelleen. Kyseiset ominaisuudet vaihtelevat eri Blade-olentojen välillä, joten oikean kyvyn valitseminen oikeaan aikaan on erittäin tärkeää. Tämä antaa oman strategisen lisäyksen taisteluihin.

Laajenna seikkailua Expansion Passilla: Pelaajat, jotka haluavat vielä suuremman seikkailun tässä maagisessa maailmassa, voivat ostaa erillisen Expansion Passin. Tällöin saat kaiken ladattavan lisäsisällön, joka julkaistaan pelin julkaisun ja syksyn 2018 välillä. Aluksi julkaistaan lisää tehtäviä ja esineitä, myöhemmin julkaistaan Battle Mode ja uutta tarinasisältöä.

Xenoblade Chronicles 2 -pelin julkaisupäivänä julkaistaan myös Xenoblade Chronicles 2 -teemalla varustettu Nintendo Switch Pro Controller -peliohjain.

Xenoblade Chronicles 2 – Collector’s Edition:
Kaikkein omistautuneimpia Xenoblade-faneja varten julkaistaan erikoisversio, joka sisältää fyysisen kopion pelistä, hienon metallisen pelikotelon, pelin musiikkia sisältävän CD-levyn ja 220-sivuisen taidekirjan.

 • Tutki jättimäisiä petoja, jotka tunnetaan nimellä Titans. Nämä ovat eri sivilisaatioiden koteja, jotka sisältävät laajoja alueita tutkittavaksi.
 • Muodosta vahvoja siteitä ainutlaatuisten Blades-olentojen kanssa, jotka antavat käyttäjilleen valtavia voimia nimeltään Drivers.
 • Sisältää syvän taistelujärjestelmän, joka perustuu Xenoblade Chronicles ja Xenoblade Chronicles X -peleihin.

Arvostelut ja palkinnot


9/10

"Det var länge sedan jag blev såhär indragen i ett äventyr av det här slaget och 100 timmars speltid känns nästan som ingenting, det finns alltid något nytt att göra eller något hemligt att upptäcka."

−GameReactor


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto