fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Collection of Mana

 • Tämä kokoelma sisältää myös trilogian kolmannen pelin, joka on erittäin toimintapainotteinen "Trials of Mana".

  Final Fantasy Adventure / Mystic Quest

  Peli, joka aloitti kaiken. Hyväksy kohtalosi ja tule vartijaksi, joka sinun on tarkoitus olla ja pysäytä Dark Lordin suunnitelmat hallita elämää ylläpitävää Mana-puuta.

  Secret of Mana

  Yksi miekka! Kolme pelattavaa seikkailijaa! Kahdeksan Mana-siementä. Osallistu tähän klassiseen seikkailuun, jossa sinun tehtävänäsi on suojella maailmaa ja Mana-puuta pahalta valtakunnalta.

  Voit myös pelata yhdessä ystäviesi kanssa, kun seikkailette paikallisessa co-op -tilassa, joka on tarkoitettu jopa kolmelle pelaajalle.

  Trials of Mana

  Ensimmäistä kertaa koskaan tämä Mana-sarjan kolmas peli julkaistaan nyt myös Japanin ulkopuolella. Koe ainutlaatuinen matka, joka muuttuu sen mukaan, minkä sankarin valitset ja minkä joukkueen muodostat.

  Moninpelitila 1-2 pelaajalle

  Collection of Mana julkaistiin digitaalisesti Nintendo eShopissa 11. kesäkuuta 2019.


Collection of Mana

Julkaisupäivä: 27 elokuu 2019
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Roolipeli
Pelaajamäärä: 1-3 paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: Square-Enix
Kehittäjä: Square-Enix
© 1991, 1993, 1994, 1995, 2019 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. COLLECTION OF MANA, SECRET OF MANA and TRIALS OF MANA are registered trademarks or trademarks of Square Enix Co., Ltd. FINAL FANTASY ADVENTURE, SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.