fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Pelit
 • Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

 • Haasta keskittymiskykyäsi todella haastavien harjoituksien avulla.

  Tämä peli on suositun Brain Training -pelisarjan kolmas peli. Tämän pelisarjan pelejä on myyty jo yli 15 miljoonaa kappaletta Euroopassa. Aivan kuten aikaisemmat Brain Training -pelit, tämä peli on kehitetty yhteistyössä neurotiedemies Dr Ryuta Kawashiman kanssa pitääkseen aivosi kunnossa. Tämä tapahtuu tekemällä haastavia harjoituksia, jotka harjoittavat keskittymiskykyäsi ja lyhytaikaista muistiasi.

  Devilish Brain Training sisältää 30 harjoitusta ja minipeliä, joista 18 kpl on täysin uusia. Esimerkiksi Devilish Calculations -harjoituksessa tehtävänäsi on yrittää muistaa vastaus aiempaan matemaattiseen ongelmaan samalla, kun kiinnität huomiota seuraavaan ongelmaan. Kysymykset tulevat nopeassa tahdissa tässä harjoituksessa, joten sinun täytyy keskittyä todella tarkasti, jotta et tekisi virheitä.

  Devilish Mice -harjoitus haastaa sinut tarkkailemaan kissojen jahtaamien hiirien kulkureittejä. Se saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta harjoitus vaatii todella tarkkaa keskittymistä. Jos jotkut harjoitukset osoittautuvat liian hankaliksi tai liian helpoiksi, peli asettaa harjoituksien vaikeustason automaattisesti sopivalle tasolle tuloksiesi perusteella. Pelin tavoitteena on harjoittaa keskittymiskykyäsi ja lyhytaikaista muistiasi.

  • Haasta keskittymiskykyäsi kahdeksan todella haastavan harjoituksen avulla.
  • Sinulla voi olla useita pelitallennuksia, jolloin voit helposti pelata ystäviäsi ja perhettäsi vastaan samalla pelikortilla.
  • Käytä StreetPass-ominaisuutta vaihtaaksesi ennätyksiä muiden pelaajien kanssa. Tällä tavalla voit yrittää rikkoa heidän ennätyksensä.

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

Julkaisupäivä: 28 heinäkuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Koulutus
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: Internet, Demoversio saatavilla, StreetPass, SpotPass

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.