fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Donkey Kong Country Returns 3D

  • Viidakon kuningas tekee comebackin! Pelaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

    Huippusuosittu Wii-peli kokee kannettavan 3D-muodonmuutoksen, joka saa hämmästyttävän upeat grafiikat suorastaan hyppäämään ruudun läpi.

    Hypi, juokse ja kieri läpi Donkey Kong Islandin. Tehtävänäsi on pelastaa Donkey Kongin rakkaat banaanivarastot ongelmia aiheuttavan Tiki Tak Triben kynsistä. Pompi vihollisten päälle, poimi banaaneja, ratsasta raketilla ja sarvikuonolla ja paljon muuta. Donkey Kong Country Returns 3D tarjoaa perinteistä 2D-tasoloikintaa, näyttäviä kenttiä ja vaarallisia ansoja.

    Käytä Donkey Kongin ja Diddy Kongin erikoiskykyjä voittaaksesi erilaiset esteet ja tutki jokainen kenttä läpikotaisin. Hyppää Diddyllä Donkey Kongin selkään ja käytä rakettireppua leijuaksesi suurien rotkojen yli, tai kieri sydämesi kyllyydestä ja raivaa kaikki viholliset ja muut esteet tieltäsi.


Donkey Kong Country Returns 3D

Julkaisupäivä: 24 toukokuu 2013
Julkaisupäivä - Nintendo Selects: 29 kesäkuu 2018
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta, Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-2 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Local Play

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.